בקשת מידע | איך משנים גרסה בנגן M36 ?
-
בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לשנות את הגרסה בנגן M36 אני כבר קראתי הרבה פה על שינוי גרסאות אבל תכלס לא הבנתי מה זה רוט וכן פתיחת בוטלאודר וכל המסביב
אני יודה לכל מי שיכול לעזור -
בבקשה אם משהו יכול לעזור לי לשנות את הגרסה בנגן M36 אני כבר קראתי הרבה פה על שינוי גרסאות אבל תכלס לא הבנתי מה זה רוט וכן פתיחת בוטלאודר וכל המסביב
אני יודה לכל מי שיכול לעזור@שמש-בגבעון אתה רוצה להכשיר את הנגן?
-
אני יודה לכל מי שיכול לעזור@שמש-בגבעון אם אתה מעוניין אני יכול לעשות לך בתשלום
פרטים בפרטי... -
@שמש-בגבעון אם אתה מעוניין אני יכול לעשות לך בתשלום
פרטים בפרטי...@מגנוס-קרלסן למה כל דבר בתשלום
בפרט שיש גירסה כשרה של @ezerphone
ואני מאמין שאתה צורב את הגירסה שלו כי אתה לא יודע לסדר את כל הבאגים וזה פשוט גזל הוא כתב במפורש שאסור לעשות כסף מהגירסאות שלו -
@מגנוס-קרלסן למה כל דבר בתשלום
ואני מאמין שאתה צורב את הגירסה שלו כי אתה לא יודע לסדר את כל הבאגים וזה פשוט גזל הוא כתב במפורש שאסור לעשות כסף מהגירסאות שלו@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | איך משנים גרסה בנגן M36 ?:
ואני מאמין שאתה צורב את הגירסה שלו כי אתה לא יודע לסדר את כל הבאגים וזה פשוט גזל הוא כתב במפורש שאסור לעשות כסף מהגירסאות שלואני עושה רוט ומסיר את מה שמבקשים ממני
-
@מגנוס-קרלסן סתם מתוך סקרנות (אולי אני אעשה אצלך עבודה על נגן) רציתי לדעת האם אתה מסיר את הסמלים בסטטוס ובהגדרות עם מודלים ב magisk ? או עורך ממש את התיקיות systemui? ההבדל היא כמובן במקרה שאני עושה איפוס דרך ה recovery שבמודולים זה חוזר הכל כמו שהיה לפני ובעריכת systemui זה לא חוזר כי זה כמו ברמת גרסה
-
@מגנוס-קרלסן סתם מתוך סקרנות (אולי אני אעשה אצלך עבודה על נגן) רציתי לדעת האם אתה מסיר את הסמלים בסטטוס ובהגדרות עם מודלים ב magisk ? או עורך ממש את התיקיות systemui? ההבדל היא כמובן במקרה שאני עושה איפוס דרך ה recovery שבמודולים זה חוזר הכל כמו שהיה לפני ובעריכת systemui זה לא חוזר כי זה כמו ברמת גרסה
@HEB1000 עריכת סיסטםיו
-
@שמש-בגבעון אתה רוצה להכשיר את הנגן?
@אלוף-תימן כן אני רוצה להכשיר את הנגן
תכלס יש לי את הגרסה של עזרפון אבל איך תכלס משנים -
@אלוף-תימן כן אני רוצה להכשיר את הנגן
תכלס יש לי את הגרסה של עזרפון אבל איך תכלס משנים@שמש-בגבעון אוקי פתחת בוטלאודר?
-
@שמש-בגבעון אוקי פתחת בוטלאודר?
@אלוף-תימן זה מה שכתבתי אני לא מבין מה זה כל המילים לכן שאלתי אם משהו יכול להסביר כל דבר מה צריך לעשות
-
@שמש-בגבעון אוקי פתחת בוטלאודר?
@אלוף-תימן אם אתה מתכוון ניפוי באגים כן
-
@אלוף-תימן זה מה שכתבתי אני לא מבין מה זה כל המילים לכן שאלתי אם משהו יכול להסביר כל דבר מה צריך לעשות
-
@שמש-בגבעון אוקיי דבר ראשון מחשב אחר כך פתיחת בוטלאודר עם המדריך הזה
@אלוף-תימן צריך בעצם לעבור על כל השלבים לפי הסדר?
או רק על חלק מהרשימה ? -
@אלוף-תימן צריך בעצם לעבור על כל השלבים לפי הסדר?
או רק על חלק מהרשימה ?@שמש-בגבעון אתה אמור לעשות את 1ו2 זה להתקין דרייברים אם אין לך
ו3 זה בעצם לפתוח בוטלאודר כל השאר לא חשוב -
@שמש-בגבעון אתה אמור לעשות את 1ו2 זה להתקין דרייברים אם אין לך
ו3 זה בעצם לפתוח בוטלאודר כל השאר לא חשוב@אלוף-תימן מצוין ומה אחרי זה
-
@אלוף-תימן מצוין ומה אחרי זה
@שמש-בגבעון לצרוב את הגירסה המלאה של @ezerphone עם המדריך הזה
-
ו3 זה בעצם לפתוח בוטלאודר כל השאר לא חשוב@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | איך משנים גרסה בנגן M36 ?:
מה זה אם אין לי דרייברים?
ומאיפה אני יודע מה אני צריך לכל מכשיר? -
@אלוף-תימן כתב בבקשת מידע | איך משנים גרסה בנגן M36 ?:
מה זה אם אין לי דרייברים?
ומאיפה אני יודע מה אני צריך לכל מכשיר?@שמש-בגבעון תלחץ על 1 ואנטר זה יתקין לך דרייברים אחרי זה 2 אנטר עוד דרייברים אחרי זה 3 אנטר יפתח לך בוטלודר. אחרי זה תדליק אותו אם יש אותיות באנגלית נשאר רק לצרוב גירסה.
-
@שמש-בגבעון תלחץ על 1 ואנטר זה יתקין לך דרייברים אחרי זה 2 אנטר עוד דרייברים אחרי זה 3 אנטר יפתח לך בוטלודר. אחרי זה תדליק אותו אם יש אותיות באנגלית נשאר רק לצרוב גירסה.
@שמואל-הסיני זה מתקין אוטומטי את הדרייברים שכל נגן צריך?
-
@שמואל-הסיני זה מתקין אוטומטי את הדרייברים שכל נגן צריך?