בעיה במכשיר kosher mobile
-
-
@אלימיר כל פעם הם מפרסמים מכשיר אחר שזהו ההכי מומלץ וכך ציבור הקונים שלהם (שזה אנחנו חסידי ועדת הרבנים...) רץ אחרי המכשיר ההוא (הרי במילא יש לי בעיה במכשיר ויעלה לתקנו כך וכך... ננייד שני סימים ונקבל מכשיר ב..) וסתם שתדע שכל 16 מכשירי זבל האלו שיש יום בשוק הכל מאותו יבואן שיש לו אינטרס שכל אחד מאיתנו יעבור על כל מכשיר אחד אחד
-
@שלמה-ווייס אמר בבעיה במכשיר kosher mobile:
@אלימיר כל פעם הם מפרסמים מכשיר אחר שזהו ההכי מומלץ וכך ציבור הקונים שלהם (שזה אנחנו חסידי ועדת הרבנים...) רץ אחרי המכשיר ההוא (הרי במילא יש לי בעיה במכשיר ויעלה לתקנו כך וכך... ננייד שני סימים ונקבל מכשיר ב..) וסתם שתדע שכל 16 מכשירי זבל האלו שיש יום בשוק הכל מאותו יבואן שיש לו אינטרס שכל אחד מאיתנו יעבור על כל מכשיר אחד אחד
אמיתי?
אולי תפרט מהם ה-16 מכשירים
"אל תמנע טוב מבעליו"
אז מה כן מומלץ לקנות? -
@תקום כבר ביקשו ממני אבל אני לא בקטע להעלות הכל לכאן כי אני לא זוכר את כל השמות אבל העיקרון אני יכול להגיד לך שכל מכשיר שמיובא רק בשביל הציבור שלנו הרי זה.... מה שאין כן המכשירים הנמכרים גם בתור לא כשר ורק הכשירו אותם כמו הC2 ודומיו הם מכשירים בסדר
-
@תקום כבר ביקשו ממני אבל אני לא בקטע להעלות הכל לכאן כי אני לא זוכר את כל השמות אבל העיקרון אני יכול להגיד לך שכל מכשיר שמיובא רק בשביל הציבור שלנו הרי זה.... מה שאין כן המכשירים הנמכרים גם בתור לא כשר ורק הכשירו אותם כמו הC2 ודומיו הם מכשירים בסדר
זהב!
-
@חוני אמר בבעיה במכשיר kosher mobile:
איזה מכשיר זה K35?
איזה חברה אתה ?
אני אשמח לעזור לך רק תפרט יותר !!@a-y-f @חוני הדגם k35
הייתי בגולן ועברתי עכשיו לרמי לוי, את הבעיה שחלק מהשיחות נחסמות פתרתי בעקבות עיצה מחבר, ע"י ביטול אפשרות חסימת שיחות [היו לי רק 2 חסומים], וזה כנראה עבד טוב, אבל עדיין לא מזהה את חלק מהשיחות הנכנסות.
תודה מראש! -
-
@בסטפון איזה יופי... לא הכל בדיוק מה שמיובא היום אבל לא משנה מדובר באותו זבל נהניתי איך שהם קוראים למכשירים מסויימים פיליפס...
-
לא הכל בדיוק מה שמיובא היום
נכון אבל זה מה שזז היום בחנויות