בקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ
-
הנגן הזה נראה ממש טוב אומנם בלי מצלמה אבל נראה טוב (מטמו)

אתם בענין? כי יש לי עוד כמה אפשרויות אז תגידו לי אם לשלוח כי אני לא רוצה לשלוח סתם. -
@מה-זה-משנה-אה אני מאד הייתי רוצה לדעת אם לא מפריע לך כמובן אם הכשרת את הm36 על ידי עריכת אפליקציית mtksystemui או קבצים אחרים ב systemui ?או דרך מודולים בmagisk ? ומה שאני ממש מעוניין לדעת זה ,אם ערכת תיקיית systemui . ואם ערכת את זה בmt manager והצלחת לחתום אותו אחר כך בתוך התיקיית שורש בלי צורך להעביר אותו למקום אחר כדי לערוך אותו ואס להחזיר ? ואם כן איך לא קיבלת הודעה ש זה מוגן מפני כתיבה (r/w). ? אני פשוט גם מנסה להכשיר מספר נגנים שיש לי ( לא המקצוע שלי כמובן)
תודה מראש -
עוד כמה נגנים שנראים פצצה
M501
M402 (טוב ויחסית זול)
M503
M508 (אנדרואיד 13)
מה ששמתי לב זה שרוב הנגנים זה אנדרואיד 9 וM36 זה אנדרואיד 13 -
-
עוד כמה נגנים שנראים פצצה
M501
M402 (טוב ויחסית זול)
M503
M508 (אנדרואיד 13)
מה ששמתי לב זה שרוב הנגנים זה אנדרואיד 9 וM36 זה אנדרואיד 13@מה-זה-משנה-אה כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
מה ששמתי לב זה שרוב הנגנים זה אנדרואיד 9 וM36 זה אנדרואיד 13
הבדלים ענקיים בהכשרת והתעסקות במכשיר.
-
@מה-זה-משנה-אה אז מה אתה עשית פה?
בסה"כ העתקת מדריכים... איפה היצירת גירסאות שלך?
כל נגן יש באגים אחרים ודברים אחרים....@למה-באתי כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
אני יצרתי גרסא מותאמת אישית לצרכים שלי תקרא לזה איך שאתה רוצה בתכלס יש תוצאה וזה גרסא שונה לגמרי מכל הגרסאות שיש כאן בפורום.
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
כל נגן יש באגים אחרים ודברים אחרים....
לכן אני רוצה לנסות להכשיר נגן אחר השאלה באמת אם זה יהיה מאוד מסובך אני חשבתי לקחת את הנגן לעשות רוט למחוק/להוסיף מה שצריך עם MT MANAGER וזהו (ברור שזה לא כזה פשוט את זה אני יודע גם מM36 מכל מיני בעיות שהיו לי באמצע ההכשרה שעשיתי)
-
אני יצרתי גרסא מותאמת אישית לצרכים שלי תקרא לזה איך שאתה רוצה בתכלס יש תוצאה וזה גרסא שונה לגמרי מכל הגרסאות שיש כאן בפורום.
כל נגן יש באגים אחרים ודברים אחרים....
לכן אני רוצה לנסות להכשיר נגן אחר השאלה באמת אם זה יהיה מאוד מסובך אני חשבתי לקחת את הנגן לעשות רוט למחוק/להוסיף מה שצריך עם MT MANAGER וזהו (ברור שזה לא כזה פשוט את זה אני יודע גם מM36 מכל מיני בעיות שהיו לי באמצע ההכשרה שעשיתי)
-
@מה-זה-משנה-אה לפתוח בוטלואדר - יש מלא נגנים שמאוד קשה עד בלתי אפשרי.
לעשות רוט. באנדרואיד גבוה צריך לעשות רוט עםro2rw. ויש כאלו שמסובכים יותר...@למה-באתי כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
באנדרואיד גבוה צריך לעשות רוט עםro2rw
בוטלדואר זה לא הבעיה שלי.
לגבי אנדרואיד גבוה אני עשיתי על אנדרואיד 13 ואני לא הולך להזמין משהו יותר גבוה (אולי כי אין?) -
אני מחפש נגן שעדין לא ממש קנו אותו בארץ (כמו הM36 שכבר חצי מהארץ מכירה)
שיהיה ברמה כמו M36 ואפילו יותר טוב בשביל לנסות אותו...
יש כבר כמה נגנים שנראים ממש טוב אבל אני רוצה למצוא את השילוב המנצח של גם זול גם אמין וגם טוב
תודה רבה!!@מה-זה-משנה-אה הבוטלאודר זה דווקא ממש כן בעייה אמנם בדרך כלל זה החלק הכי קל אבל בכלל לא תמיד, אתה יודע להשתמש בmtk client או בכלים למצב fastboot או לכתוב פקודות בadb?
פעם נתקעת עם מכשיר בלופ כזה או אחר והצלחת להוציא אותו מזה?
אני כמובן לא מזלזל על העבודה שלך בm36 אבל בלי ללמוד את זה יותר זמן לא הייתי ממליץ לך לנסות מכשיר שלא ניסו כי אם תתקע לא יהיה מי שיוכל לעזור.
נראה לי שרוב רובם של יוצרי הגרסאות גם הרגו מכשירים בחיים שלהם עד הידע הסופי, הרבה מתוכם גם עם דונגלים. -
@מה-זה-משנה-אה הבוטלאודר זה דווקא ממש כן בעייה אמנם בדרך כלל זה החלק הכי קל אבל בכלל לא תמיד, אתה יודע להשתמש בmtk client או בכלים למצב fastboot או לכתוב פקודות בadb?
אני כמובן לא מזלזל על העבודה שלך בm36 אבל בלי ללמוד את זה יותר זמן לא הייתי ממליץ לך לנסות מכשיר שלא ניסו כי אם תתקע לא יהיה מי שיוכל לעזור.
נראה לי שרוב רובם של יוצרי הגרסאות גם הרגו מכשירים בחיים שלהם עד הידע הסופי, הרבה מתוכם גם עם דונגלים.@שלוםפ כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
יודע להשתמש בmtk client או בכלים למצב fastboot או לכתוב פקודות בadb?
כן
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | נגן אנדרואיד מאליאקספרס שעדין לא ניסו בארץ:
כן, השגתי את הסופר המקורי
כי אם תתקע לא יהיה מי שיוכל לעזור.
כמובן גיבוי מלא לפני
-
יודע להשתמש בmtk client או בכלים למצב fastboot או לכתוב פקודות בadb?
כן
כן, השגתי את הסופר המקורי
כי אם תתקע לא יהיה מי שיוכל לעזור.
כמובן גיבוי מלא לפני
@מה-זה-משנה-אה גרסה מקורית או סופר מקורי לא עוזרים בכל מצב, אתה יודע לצרוב בלי סקאטר, או לפחות לבנות סקאטר?
אתה יודע לפתוח הבוטלאודר במקרה שהוא לא נפתח נורמלי?אני רק זורק שאלות לאוויר שאדרבה אם אתה ידוע זה יועיל לכולם אבל מהפוסט הראשון משמע ש"התחלת להבין בנגנים" לכן אני אומר בתור המלצה בלבד תנסה יותר ניסוי ותהייה במכשירים קיימים בשבילך...
-
@מה-זה-משנה-אה גרסה מקורית או סופר מקורי לא עוזרים בכל מצב, אתה יודע לצרוב בלי סקאטר, או לפחות לבנות סקאטר?
אתה יודע לפתוח הבוטלאודר במקרה שהוא לא נפתח נורמלי?אני רק זורק שאלות לאוויר שאדרבה אם אתה ידוע זה יועיל לכולם אבל מהפוסט הראשון משמע ש"התחלת להבין בנגנים" לכן אני אומר בתור המלצה בלבד תנסה יותר ניסוי ותהייה במכשירים קיימים בשבילך...
אתה יודע לצרוב בלי סקאטר
כן, אני יודע לצרוב גם כשהמכשיר כבוי
אני רק זורק שאלות לאוויר
זה מצוין אני צריך לדעת לקראת מה אני הולך אם יש עוד דברים תגיד לי
לכן אני אומר בתור המלצה בלבד תנסה יותר ניסוי ותהייה במכשירים קיימים בשבילך
אשמח שתביא רעיונות
-
אתה יודע לצרוב בלי סקאטר
כן, אני יודע לצרוב גם כשהמכשיר כבוי
אני רק זורק שאלות לאוויר
זה מצוין אני צריך לדעת לקראת מה אני הולך אם יש עוד דברים תגיד לי
לכן אני אומר בתור המלצה בלבד תנסה יותר ניסוי ותהייה במכשירים קיימים בשבילך
אשמח שתביא רעיונות
@מה-זה-משנה-אה מה יעזור לך? אין היום בכלי הai השונים דרכים נורמאליות ללמוד את זה...
פשוט תנסה.אני הרגתי רק מכשיר אחד בחיים שלי... (זה היה המכשיר הראשון שלי...)
ממליץ מאוד על דןנגלים. ולינוקס.
תתחיל עם זה.תשקיע כסף על מכשיר חדש בשביל הלימוד.
כתבתי פה הרבה מדריכים בדרך שאני התחלתי. אתה מוזמן לעבור על התגית שלי..