בירור | מחשב מאליאקספרס
-
@yankevk כן לי יש ניסיון הזמנתי מחשב מהאלי ב150 שקל אמרו I9 וכו' דימיונות וכו' כבר אמרתי ואואו גם ראיתי בתמונות שאנשים קיבלו מחשב וכו' הזמנתי כבר כמה ימים אחר כך פרצו לי לחשבון באלי וגנבו ממני את הזיכויים שהיה לי שם וניסוי להעביר לי מהאשראי 21000 אלפ משהו כזה מזל שזה היה בשת והאשראי שלחו לי צינתוק לאישור ואני לא עונה בשבתות כן
וברוך ה' לא אושר הסכום בקיצור אני בא לומר שתיזהר לפני שאתה קונה. ואל תתלאב מכל סכום שאתה רואה גם אם ממש מפתה וגם אם אנשים בתגובותת אומרים שזה אחלה.@הישבשר-המלומד אני דווקא קניתי את המחשב הזה https://a.aliexpress.com/_c3f0aXvZ
יקר לאליאקספרס אבל נותן עבודה טובה יש לי אותו בינתיים שנה -
@הישבשר-המלומד אני דווקא קניתי את המחשב הזה https://a.aliexpress.com/_c3f0aXvZ
יקר לאליאקספרס אבל נותן עבודה טובה יש לי אותו בינתיים שנה@uri3262 טוב לא אמרתי שהכול רק אמרתי לשים לב!!!
-
@יוסף-מאיר-וייס כנראה המוכר זה היה בעצם תרמיט
@הישבשר-המלומד דיווחת עליו? מי המליץ עליו ואיפה
-
@uri3262 טוב לא אמרתי שהכול רק אמרתי לשים לב!!!
הגב @uri3262

תמונה מהקישור ששלחת -
@הישבשר-המלומד דיווחת עליו? מי המליץ עליו ואיפה
@יוסף-מאיר-וייס כן דיווחתי ולא כ"כ עזר כי הוא פרץ לי את החשבון באלי שינה לי דברים וכו' הא ואיך שחכתי בסופ הגיע לי תיק למחשב בשוי 20 שקל בכל זאת פיצוי

-
@יוסף-מאיר-וייס כן דיווחתי ולא כ"כ עזר כי הוא פרץ לי את החשבון באלי שינה לי דברים וכו' הא ואיך שחכתי בסופ הגיע לי תיק למחשב בשוי 20 שקל בכל זאת פיצוי

@הישבשר-המלומד כתב בבירור | מחשב מאליאקספרס:
בסופ הגיע לי תיק למחשב בשוי 20 שקל בכל זאת פיצוי
ברוך ד'...
-

@הישבשר-המלומד
תתלונן לאלי אקספרס בדרך כלל הם מטפלים במוכרים כאלה -
@הישבשר-המלומד
תתלונן לאלי אקספרס בדרך כלל הם מטפלים במוכרים כאלה@3157686 אנערפ מאז לא סומך עלהם יותר ולא שומר אצלם כרטיסים ולא קונה ממכרים לא נראים אמינים.
-
@3157686 אנערפ מאז לא סומך עלהם יותר ולא שומר אצלם כרטיסים ולא קונה ממכרים לא נראים אמינים.
@הישבשר-המלומד
ראשית תמיד מומלץ לשלם דרך פייפל ולא לסמוך על כל מיני סינים שישמרו לך את הכרטיס אשראי
ושנית מנסיון ארוך שלי אלי אקספרס מטפלים טוב במוכרים כאלה