בעיה | תעודת אבטחה נטפרי בBlissOS עם magisk
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה BlissOS אנדרואיד 13 במחשב.
מותקן בו magisk מובנה מראש. אני מנסה להתקין תעודות אבטחה למערכת לשימוש בנטפרי, אבל משום מה בחוסר הצלחה.
על ספק 019.
התקנתי את 5 התעודות האמורות כאן, על גביהם התקנתי את 2 המודלים האמורים כאן, וגם את המודל לאנדרואיד 14 האמור כאן שמובא בויקי נטפרי.
ומשום מה זה לא צולח, ואפילו דווקא דפדפן כרום שכתוב עליו שהוא אמור לעשות בעיות וצריך להסתיר את המודל ממנו, רק הוא מזהה חיבור כמאובטח, בשונה מכל אפליקציה אחרת...יש למישהו רעיונות? מישהו התמודד בעבר עם הבעיה?
אולי יש סיכוי שזה קשור לתעודות החדשות של נטפרי שאולי הם לא עובדות על הטכניקות הנ"ל.... -
מותקן בו magisk מובנה מראש. אני מנסה להתקין תעודות אבטחה למערכת לשימוש בנטפרי, אבל משום מה בחוסר הצלחה.
על ספק 019.
התקנתי את 5 התעודות האמורות כאן, על גביהם התקנתי את 2 המודלים האמורים כאן, וגם את המודל לאנדרואיד 14 האמור כאן שמובא בויקי נטפרי.
ומשום מה זה לא צולח, ואפילו דווקא דפדפן כרום שכתוב עליו שהוא אמור לעשות בעיות וצריך להסתיר את המודל ממנו, רק הוא מזהה חיבור כמאובטח, בשונה מכל אפליקציה אחרת...יש למישהו רעיונות? מישהו התמודד בעבר עם הבעיה?
אולי יש סיכוי שזה קשור לתעודות החדשות של נטפרי שאולי הם לא עובדות על הטכניקות הנ"ל....@oryadaniely הפעלת Zygisk ?
-
@oryadaniely הפעלת Zygisk ?
@אלישע-מואב-0 לא... אבל למה שזה יהיה קשור?
זה נועד כדי להסתיר, פה זה לא הבעיה, אם אני לא מחובר לנטפרי הכל עובד... -
O oryadaniely סימן נושא זה כשאלה
-
על ספק 019.
אולי יש סיכוי שזה קשור לתעודות החדשות של נטפרי שאולי הם לא עובדות על הטכניקות הנ"ל.... -
@אלוף-תימן להתקין רק את זה?
להסיר את שאר המודלים והתעודות שכבר התקנתי? -
@אלוף-תימן להתקין רק את זה?
להסיר את שאר המודלים והתעודות שכבר התקנתי?@oryadaniely כן
-
@אלוף-תימן לא עזר...
-
@אלוף-תימן לא עזר...
@oryadaniely מוזר תחכה למישהו שאולי יותר מבין