בעיה | בעיה בכניסה למייל
-
@זרח-מועלם כתב בבעיה | בעיה בכניסה למייל:
אציין שיש לי סינון של אתרוג ומבדיקה שערכתי זה קורה גם ממחשב ללא סינון וגם בחשבונות מייל אחרים שיש לי.
זה קורה בכמה מכשירים ובכמה חשבונות אימייל שונים?
@יוסף-מאיר-וייס באותו מחשב ללא סינון ובכמה חשבונות שונים
-
@יוסף-מאיר-וייס באותו מחשב ללא סינון ובכמה חשבונות שונים
@זרח-מועלם אז תסיר את כרום ותתקין מחדש. תבדוק ליתר ביטחון באדג' עם שם הכל עובד טוב מה שאומר שהבעיה היא בהתקנה הנוכחית של הדפדפן
תוודא לפני כן שיש לך את פרטי ההתחברות להתחבר מחדש לכל החשבונות
-
יש לי קושי בכניסה למייל אני מקיש סיסמא או שקופץ לי אחורה כאילו לא הקשתי שום סיסמא או שרושם לי שלא פעיל עוגיות של צד ג'. מה שכמובן לא נכון. לאחר מכן שאני מנסה שנית אני מצליח להיכנס למייל כרגיל.
אציין שיש לי סינון של אתרוג ומבדיקה שערכתי זה קורה גם ממחשב ללא סינון וגם בחשבונות מייל אחרים שיש לי.
אשמח לעזרה.@זרח-מועלם נתקלתי בזה בחדרי מחשבים
הוא נותן לך נסה שוב ואז הוא כבר אומר לך את הכתובת והשם רק לא מחובר אבל בפעם השניה זה מצליח
{אצלי לפחות}
אולי יועיל גם לך -
@זרח-מועלם אז תסיר את כרום ותתקין מחדש. תבדוק ליתר ביטחון באדג' עם שם הכל עובד טוב מה שאומר שהבעיה היא בהתקנה הנוכחית של הדפדפן
תוודא לפני כן שיש לך את פרטי ההתחברות להתחבר מחדש לכל החשבונות
@יוסף-מאיר-וייס לא עזר
-
@זרח-מועלם נתקלתי בזה בחדרי מחשבים
הוא נותן לך נסה שוב ואז הוא כבר אומר לך את הכתובת והשם רק לא מחובר אבל בפעם השניה זה מצליח
{אצלי לפחות}
אולי יועיל גם לך -
@זרח-מועלם לא יפה להגיד את זה אבל זה לא כזה נורא
תנסה לפתוח בהגדרות של כרום עוגיות -
@זרח-מועלם לא יפה להגיד את זה אבל זה לא כזה נורא
תנסה לפתוח בהגדרות של כרום עוגיות@צול-גאה ניסיתי בהגדרות וגם איפסתי את העוגיות ומחקתי נתונים מהחשבון וזה עוזר לכמה ימים ואח"כ חוזר על עצמו.
ג'מיני טוען שייתכן שזה קשור לאנטי וירוס של איסט ניסיתי להחריג את המייל לא באמת הצלחתי כי זה לא שינה כלום.
האישור חיבור מאובטח עדיין ע"י איסט ולא ע"י גוגל. האם גם אצלך זה ככה? -
@צול-גאה ניסיתי בהגדרות וגם איפסתי את העוגיות ומחקתי נתונים מהחשבון וזה עוזר לכמה ימים ואח"כ חוזר על עצמו.
ג'מיני טוען שייתכן שזה קשור לאנטי וירוס של איסט ניסיתי להחריג את המייל לא באמת הצלחתי כי זה לא שינה כלום.
האישור חיבור מאובטח עדיין ע"י איסט ולא ע"י גוגל. האם גם אצלך זה ככה?@זרח-מועלם אני העפתי את איסט
אני לא אוהב אותו
אני מסתפק ב ווינדוס דיפנדר {מקווה שאכן מספיק}אחרי שכתבתי את זה אולי ינסו לפרוץ לי
ראו הוזהרתם מי שינסה לפרוץ לי יועבר לטיפול של ידינו CFOPUSER
בכוונה לא שמתי @ לא רציתי לתייג רק להזהירתנסה להשבית את איסט לכמה דקות לגמרי
-
@זרח-מועלם אני העפתי את איסט
אני לא אוהב אותו
אני מסתפק ב ווינדוס דיפנדר {מקווה שאכן מספיק}אחרי שכתבתי את זה אולי ינסו לפרוץ לי
ראו הוזהרתם מי שינסה לפרוץ לי יועבר לטיפול של ידינו CFOPUSER
בכוונה לא שמתי @ לא רציתי לתייג רק להזהירתנסה להשבית את איסט לכמה דקות לגמרי
@צול-גאה זה אכן אמור לעבוד אבל רק אם אני אשבית את איסט וגם יאפס את החשבון את הנתונים ואת העוגיות כדי שלא יזכור את האישור אבטחה של איסט. מה שכן אם איפסתי את החשבון זה כבר יעבוד לכמה ימים ואני לא יכול להשאר כמה ימים בלי אנטי וירוס. וכל זה בהנחה שזה הבעיה.
להחליף אנטי וירוס קצת מסובך כי המחשב מחובר לרשת מחשבים. -
@צול-גאה זה אכן אמור לעבוד אבל רק אם אני אשבית את איסט וגם יאפס את החשבון את הנתונים ואת העוגיות כדי שלא יזכור את האישור אבטחה של איסט. מה שכן אם איפסתי את החשבון זה כבר יעבוד לכמה ימים ואני לא יכול להשאר כמה ימים בלי אנטי וירוס. וכל זה בהנחה שזה הבעיה.
להחליף אנטי וירוס קצת מסובך כי המחשב מחובר לרשת מחשבים.@זרח-מועלם כתב בבעיה | בעיה בכניסה למייל:
לא אמרתי לך מה לעשות רק אמרתי לך שאני לא משתמש באיסט אני לא אוהב אותו
אולי יש כאן מישהו שמכיר את איסט יותר טוב ממני ויוכל להמליץ לךעכ"פ אני זז עכשיו אהיה כאן שוב מחר אם זה עוזר לך
{אחרי הכל צול גאה לא יכול להיות על מחשב ב12 בלילה
}