בקשת מידע | בדיקת בהירות מסך המחשב - באיזו תוכנה?
-
קניתי מחשב יד שניה ומשהו מאוד מוזר לי מבחינת האחוזי בהירות של המסך שלו.
בשביל לראות טוב במסך אני צריך לשים את המחשב על בין 90% - ל100% בהירות.
בעוד המחשב שיש לי היום אני מתשמש קבוע על 50% האם יש דרך כלשהי לבדוק את המסך האם הוא הרוס או משהו?
מדובר במחשב HP אליטבוק דגם G8- מסך מגע.
תודה רבה!!! -
קניתי מחשב יד שניה ומשהו מאוד מוזר לי מבחינת האחוזי בהירות של המסך שלו.
בשביל לראות טוב במסך אני צריך לשים את המחשב על בין 90% - ל100% בהירות.
בעוד המחשב שיש לי היום אני מתשמש קבוע על 50% האם יש דרך כלשהי לבדוק את המסך האם הוא הרוס או משהו?
מדובר במחשב HP אליטבוק דגם G8- מסך מגע.
תודה רבה!!!@יאיר-דניאל תנסה ללחוץ על לחצן F2 או FN+F2
-
@יאיר-דניאל תנסה ללחוץ על לחצן F2 או FN+F2
פוסט זה נמחק! -
@יאיר-דניאל
שתדע שיש הבדל בין סוגי מסכים זה משתנה גם בין חברות אז לא בטוח שזה מקולקלבכל מקרה אם אני לא טועה בHP זה F11 עושה דיאגנוסטיקה ותעשה בדיקת מסך LCD
-
@יאיר-דניאל
שתדע שיש הבדל בין סוגי מסכים זה משתנה גם בין חברות אז לא בטוח שזה מקולקלבכל מקרה אם אני לא טועה בHP זה F11 עושה דיאגנוסטיקה ותעשה בדיקת מסך LCD
@אהרון-שלום כתב בבקשת מידע | בדיקת בהירות מסך המחשב - באיזו תוכנה?:
בכל מקרה אם אני לא טועה בHP זה F11 עושה דיאגנוסטיקה ותעשה בדיקת מסך LCD
אשמח להסבר יותר מפורט.
תודה! -
@יאיר-דניאל
אני לא זוכר מה הכפתור הנכוןאבל בכל מחשב יש אפשרות שנקראת דיאגנוסטיקה שזה מקום לעשות בדיקות לכל המערכות של המחשב
החל ממקלדת ועכבר סוללה מסך וכו
אתה צריך להגיע לבדיקת מסך וזה יריץ לך צבעים על המסך לראות שהמסך תקין בכל הפיקסלים ונותן תאורה תקינה
ותדע שיש הבדל משמעותי בין חברות בתאורה כי כל חברה שמה דגש על משהו אחר
-
יש לי שני מחשבים מסדרה זו 1. G6 ו2. G5 כמעט תאומים, אבל הבהירות בצגים שונה. ניסיתי לשנות הגדרות ולחפור מכאן ומשם. עד שהגעתי לתוצאה בסדרה החדשה יותר הם השתמשו במסך מט, ולכן הבהירות נראית שונה.
תבדוק את המפרט של המסך ואולי זה יסביר לך את השינוי בין שני המחשבים -
יש לי שני מחשבים מסדרה זו 1. G6 ו2. G5 כמעט תאומים, אבל הבהירות בצגים שונה. ניסיתי לשנות הגדרות ולחפור מכאן ומשם. עד שהגעתי לתוצאה בסדרה החדשה יותר הם השתמשו במסך מט, ולכן הבהירות נראית שונה.
תבדוק את המפרט של המסך ואולי זה יסביר לך את השינוי בין שני המחשבים@לומד-ומתלמד
תודה.
איך אני יכול לבדוק את המפרט של המסך?