המלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!
-
@arish
מאחר וזה מתרענן כל הזמן {גם לא ב30 שניות זה כל רגע נכתב מחדש}
מאוד מעצבן ללחוץ על העתקה של הקוד
הוספתי לו בגמיני לחצן העתקת הקוד
מקווה שלא מפריע לך {אם מפריע לך אני ימחק את הפוסט} -
@ARISH פתחתי מערכת תכנים והתנתק לי השיחה לפני הסוף ואני לא יודע מה המספר של המערכת
התקשרתי שוב והוא אומר לי ניתן לפתוח מערכת תכנים אחת לשבוע יש מה לעשות? -
@ARISH פתחתי מערכת תכנים והתנתק לי השיחה לפני הסוף ואני לא יודע מה המספר של המערכת
התקשרתי שוב והוא אומר לי ניתן לפתוח מערכת תכנים אחת לשבוע יש מה לעשות?@אשריך-עליך
א}זה אמור להגיע אליך בצינתוק ללא תלות בשיחה של הפתיחה לא הגיע אליך צינתוק נוסף אחרי הצינתוק אימות מספר??
ב}אם לא תנסה שירות לקוחות שלהםוסתם ככה זה פחות קשור לאשכול כאן
-
התקשרתי שוב והוא אומר לי ניתן לפתוח מערכת תכנים אחת לשבוע יש מה לעשות?@אשריך-עליך תפתח מטלפון אחר, וכאמור זה אכן לא קשור לכאן אז נא לא להספים את הנושא.
-
@לאצי בגדול זה פשוט להשתמש באחד האתרים שמספקים שירותי שרת חינמיים ויוצרים קוד שמחזיר נתונים לימות המשיח כטקסט נקי וימות המשיח יודעים להקריא את זה (זה בסדר אם לא הבנת זה באמת קצת מורכב אבל כך זה על רגל אחת...).
@ARISH כתב בהמלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!:
בגדול זה פשוט להשתמש באחד האתרים שמספקים שירותי שרת חינמיים ויוצרים קוד שמחזיר נתונים לימות המשיח כטקסט נקי וימות המשיח יודעים להקריא את זה (זה בסדר אם לא הבנת זה באמת קצת מורכב אבל כך זה על רגל אחת...).
יפה מאוד
ומה מחזירים
כלומר מה החישוב שיוצר את הקוד המתאים?@ARISH כתב בהמלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!:
אני לא בטוח שאפשרי לחלק באמצע תגובה בין מספרים לטקסט שמקריא בהקראה חופשית (שהרי חלק מההודעה היא טקסט בהקראה חופשית) אבדוק זאת בע"ה ואם זה יתאפשר זה ישתנה אוטומטי לכולם בלי צורך בשינוי עצמאי כלשהו.
ברור שאפשר
איך נראה התשובה שלך?
אפשר לשנות להכניס את הטקסט ב t ואת המספר ב d
מקווה שהועלתי -
@ARISH כתב בהמלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!:
בגדול זה פשוט להשתמש באחד האתרים שמספקים שירותי שרת חינמיים ויוצרים קוד שמחזיר נתונים לימות המשיח כטקסט נקי וימות המשיח יודעים להקריא את זה (זה בסדר אם לא הבנת זה באמת קצת מורכב אבל כך זה על רגל אחת...).
יפה מאוד
ומה מחזירים
כלומר מה החישוב שיוצר את הקוד המתאים?@ARISH כתב בהמלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!:
אני לא בטוח שאפשרי לחלק באמצע תגובה בין מספרים לטקסט שמקריא בהקראה חופשית (שהרי חלק מההודעה היא טקסט בהקראה חופשית) אבדוק זאת בע"ה ואם זה יתאפשר זה ישתנה אוטומטי לכולם בלי צורך בשינוי עצמאי כלשהו.
ברור שאפשר
איך נראה התשובה שלך?
אפשר לשנות להכניס את הטקסט ב t ואת המספר ב d
מקווה שהועלתי