דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
  4. המלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!

המלצה | אימות דו שלבי בחשבון גוגל בקו טלפוני אישי ובקובץ מקומי עם הפעלה קלה מאד!!!!

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
5 פוסטים 3 כותבים 86 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • A מנותק
    A מנותק
    ARISH
    כתב נערך לאחרונה על ידי ARISH

כבר רבות נכתב על הנושא הזה של אימות דן שלבי למשתמשי המכשירים הכשרים ובכל זאת אני לא חושב שהיה מישהו שהציע אפשרות כזו פשוטה וקלה לביצוע, כל מה שצריך בשביל להתחיל להשתמש בזה זה קו טלפוני פעיל בימות המשיח שניתן ליצור בשיחה למספר 0733509000.
    התחלת ההדרכה:
    לאחר שיש לנו קו פעיל בימות המשיח עלינו להכנס לאתר הניהול של ימות המשיח בכתובת https://www.call2all.co.il/yemot-admin-g1/ ולאחר הכניסה לקו עלינו להכניס בשלוחה שבה נרצה לשמוע את הקוד את ההגדרה הבאה:

title=אימות 
    type=api
    api_link=https://imutcful.arish121548.workers.dev/
    api_add_0=KOD=12345678
    say_api_answer=yes

כעת עלינו להכנס להגדרות חשבון הגוגל שלנו בכתובת הזו https://myaccount.google.com/u/1/signinoptions/twosv
    (כמובן שיש להכנס לזה ממכשיר שמחובר לחשבון), ושם ללחוץ על הכפתור של הוסף אפליקציה לאימות החשבון 855dd886-4c6d-46f8-8565-9c668d72a3be-image.png
    לאחר שהגענו לדף הבר יש ללחוץ על הכפתור של הגדרת מאמת חשבונותdd1b865f-fce1-4d88-af40-6ae7db3528fb-image.png
    יעלה לנו החלון הזה5d608ad4-c4a7-4671-9beb-f4f42c07ee04-image.png
    ובו עלינו ללחוץ על הכפתור "לא הצלחת לסרוק את הקוד?"
    כעת נועבר לעמוד הזה
    a9cd6b01-370c-43c1-844a-6c81fafaed1d-image.png
    ובו עלינו להעתיק את הקוד שיש במספר 2 (מה שמקושקש בתמונה) ולהדביק אותו בהגדרות השלוחה במקום 12345678 אך יש לשים לב למחוק את כל הרווחים מהקוד שמעתיקים אחרת זה לא יעבוד ולאחמ"כ יש לשמור את ההגדרות של השלוחה.
    כעת נלחץ על הבא ונתקשר לקו לשלוחה שאותה יצרנו כעת נמתין מספר שניות ונשמע את הקוד שעלינו להזין בחלונית.
    וזהו התהליך הסתיים וכעת בכל פעם שנרצה קוד לאימות דו שלבי נתקשר לשלוחה שיצרנו ונשמע בה את הקוד העדכני.
    אגב ניתן ליצור גם דף HTML לא מקוון שישמש כאפליקציה לאימות כל מה שצריך לעשות זה להוריד את הדף הזה לחלץ אותו ולערוך אותו בפנקס הרשימות ולשנות בו את השורה של המפתח למפתח האישי שהתקבל לפי ההגדרות לעיל ולהפעיל את הדף אך יש לשים לב למחוק את כל הרווחים ולשנות את כל האותיות הקטנות לאותיות גדולות אחרת הדף לא יעבוד, יצויין שדף זה רץ היישר על הדפדפן ללא כל קריאה לשירות חיצוני כלשהו.
    בהצלחה רבה.

31576863 תגובה 1 תגובה אחרונה
    7
    • A ARISH

כבר רבות נכתב על הנושא הזה של אימות דן שלבי למשתמשי המכשירים הכשרים ובכל זאת אני לא חושב שהיה מישהו שהציע אפשרות כזו פשוטה וקלה לביצוע, כל מה שצריך בשביל להתחיל להשתמש בזה זה קו טלפוני פעיל בימות המשיח שניתן ליצור בשיחה למספר 0733509000.
      התחלת ההדרכה:
      לאחר שיש לנו קו פעיל בימות המשיח עלינו להכנס לאתר הניהול של ימות המשיח בכתובת https://www.call2all.co.il/yemot-admin-g1/ ולאחר הכניסה לקו עלינו להכניס בשלוחה שבה נרצה לשמוע את הקוד את ההגדרה הבאה:

title=אימות 
      type=api
      api_link=https://imutcful.arish121548.workers.dev/
      api_add_0=KOD=12345678
      say_api_answer=yes

כעת עלינו להכנס להגדרות חשבון הגוגל שלנו בכתובת הזו https://myaccount.google.com/u/1/signinoptions/twosv
      (כמובן שיש להכנס לזה ממכשיר שמחובר לחשבון), ושם ללחוץ על הכפתור של הוסף אפליקציה לאימות החשבון 855dd886-4c6d-46f8-8565-9c668d72a3be-image.png
      לאחר שהגענו לדף הבר יש ללחוץ על הכפתור של הגדרת מאמת חשבונותdd1b865f-fce1-4d88-af40-6ae7db3528fb-image.png
      יעלה לנו החלון הזה5d608ad4-c4a7-4671-9beb-f4f42c07ee04-image.png
      ובו עלינו ללחוץ על הכפתור "לא הצלחת לסרוק את הקוד?"
      כעת נועבר לעמוד הזה
      a9cd6b01-370c-43c1-844a-6c81fafaed1d-image.png
      ובו עלינו להעתיק את הקוד שיש במספר 2 (מה שמקושקש בתמונה) ולהדביק אותו בהגדרות השלוחה במקום 12345678 אך יש לשים לב למחוק את כל הרווחים מהקוד שמעתיקים אחרת זה לא יעבוד ולאחמ"כ יש לשמור את ההגדרות של השלוחה.
      כעת נלחץ על הבא ונתקשר לקו לשלוחה שאותה יצרנו כעת נמתין מספר שניות ונשמע את הקוד שעלינו להזין בחלונית.
      וזהו התהליך הסתיים וכעת בכל פעם שנרצה קוד לאימות דו שלבי נתקשר לשלוחה שיצרנו ונשמע בה את הקוד העדכני.
      אגב ניתן ליצור גם דף HTML לא מקוון שישמש כאפליקציה לאימות כל מה שצריך לעשות זה להוריד את הדף הזה לחלץ אותו ולערוך אותו בפנקס הרשימות ולשנות בו את השורה של המפתח למפתח האישי שהתקבל לפי ההגדרות לעיל ולהפעיל את הדף אך יש לשים לב למחוק את כל הרווחים ולשנות את כל האותיות הקטנות לאותיות גדולות אחרת הדף לא יעבוד, יצויין שדף זה רץ היישר על הדפדפן ללא כל קריאה לשירות חיצוני כלשהו.
      בהצלחה רבה.

31576863 מנותק
      31576863 מנותק
      3157686
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@ARISH
      כל הכבוד 🙏 🙏 🙏
      אני עוקב אחריך לאחרונה הדברים שאתה עושה הם פשוט פנטסטיים ועוזרים וברמה ממש גבוהה
      תודה ענקית

A תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • 31576863 3157686

@ARISH
        כל הכבוד 🙏 🙏 🙏
        אני עוקב אחריך לאחרונה הדברים שאתה עושה הם פשוט פנטסטיים ועוזרים וברמה ממש גבוהה
        תודה ענקית

A מנותק
        A מנותק
        ARISH
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@3157686 תודה המילים הללו נותנים לי את הכח להמשיך😊 😊

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ל מחובר
          ל מחובר
          לב טוב
          כתב נערך לאחרונה על ידי

כמובן שיש את אפקוד
          שאני משתמש בו לדעתי כבר איזה שנתיים בהצלחה מרובה

A תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • ל לב טוב

כמובן שיש את אפקוד
            שאני משתמש בו לדעתי כבר איזה שנתיים בהצלחה מרובה

A מנותק
            A מנותק
            ARISH
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@לב-טוב אני לא בה לזלזל חלילה אבל פשטות השימוש במערכת כאן היא בלי שום השוואה למה שהזכרת, ואני מכיר היטב את מה שהזכרת.

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי
            • לא נפתר
            • משתמשים