בירור | מצב fastbootd לא מזהה את הנגן ואין לי סטטוס בר ולא שורת מצב למטה
-
נגן שעבדתי איתו בfasboot וגם פתחתי לו בוטלואדר ועשיתי רוט בהצלחה וכרגע הבוטלואדר פתוח בלחיצה על הווליום אני מגיע אותו לתפריט כחול שלמעלה בכותרת כתוב fastbootd. שיש בו 4 אפשרויות ( כיבוי, bootloader, recovery, הפעלה מחדש ) ויש לי גם תפריט שמביא אותי לתפריט recovery עם 2 אפשרויות (איפוס (wipe data), והדלקה מחדש) ופקודת fastboot devices לא מזהה אותו אפילו שכתוב למטה על מסך שחור fastboot mode, האם זה יכול להיות קשור לדרייבר אפילו שאין תזוזה במנהלי התקנים כשאני מחבר אותו למחשב או שיש כאן בעיה אחרת ? 1000026945.jpg
זה) -
@heb1000
מה אתה רוצה לעשות?
להגיע למצב פאסטבוט? -
@מה-זה-משנה-אה נעלם לי הסטטוס בר והכפתורים למטה עקב עריכה שגויה שעשיתי ב SYSTEMUI (לפי עצת AI) אז צרבתי את SUPER המקורי שבתוכו נמצא מחיצת SYSTEM דרך פקודת FASTBOOT כי ב SP FLASH הוא לא מופיע אבל זה לא חזר עשיתי אחרי זה גם איפוס פקטור דרך הרכוברי וגם לא חזר אז אני רוצה לנסות להחזיר את זה כשהמכשיר במצב FASTBOOD (לא FASTBOOT ) כך לפי AI -אבל המחשב לא מזהה כלל את הנגן במצב הזה
@אפרים-ד @למה-באתי @עדלאידע @5elisha @ezerphone @TKU @אלוף תימן @מה-זה-משנה-אה -
H HEB1000 התייחס לנושא זה
-
@מה-זה-משנה-אה נעלם לי הסטטוס בר והכפתורים למטה עקב עריכה שגויה שעשיתי ב SYSTEMUI (לפי עצת AI) אז צרבתי את SUPER המקורי שבתוכו נמצא מחיצת SYSTEM דרך פקודת FASTBOOT כי ב SP FLASH הוא לא מופיע אבל זה לא חזר עשיתי אחרי זה גם איפוס פקטור דרך הרכוברי וגם לא חזר אז אני רוצה לנסות להחזיר את זה כשהמכשיר במצב FASTBOOD (לא FASTBOOT ) כך לפי AI -אבל המחשב לא מזהה כלל את הנגן במצב הזה
@אפרים-ד @למה-באתי @עדלאידע @5elisha @ezerphone @TKU @אלוף תימן @מה-זה-משנה-אה -
@למה-באתי טעיתי הוא מופיע אך לא מוכן לצרוב אותו פעם בגלל הגודל של הסופר ובגלל חוסר אימות ולפעמים בגלל שהSP מפסיק באמצע לזהות את הנגן אני מבין מהAI שזה לא נגן רגיל הוא מורכב ממערכת קבצים חדשה והרבה סוגי אימות חדשים שאין בנגנים הרגילים (כמו M36 ועוד (כבר צרבתי הרבה נגנים עם SP FLASH וזה פעם ראשונה שאני נתקל בסוגי השגיאות האלו
-
@למה-באתי טעיתי הוא מופיע אך לא מוכן לצרוב אותו פעם בגלל הגודל של הסופר ובגלל חוסר אימות ולפעמים בגלל שהSP מפסיק באמצע לזהות את הנגן אני מבין מהAI שזה לא נגן רגיל הוא מורכב ממערכת קבצים חדשה והרבה סוגי אימות חדשים שאין בנגנים הרגילים (כמו M36 ועוד (כבר צרבתי הרבה נגנים עם SP FLASH וזה פעם ראשונה שאני נתקל בסוגי השגיאות האלו
-
@heb1000
למה בכלל אתה משתמש בSP?
אני עושה הכל בעזרת ADB וFASTBOOT
ואם משהו לא מזהה את הנגן תבדוק במנהל ההתקנים
דרך אגב יש לי בעיה שכל פעם שאני עושה משהו בפאסטבוט אני צריך להתקין דריבריים מחדש מישהו יודע למה? אבל זה לא כל כך חשוב לי. -
@מה-זה-משנה-אה גם אצלי בדרך כלל צריך כל פעם לעדכן את הדרייבר אנדרואיד בשביל הפאסטבוט אבל זה לא מפריע לי ואין זמן לסדר את זה
אני גם משתמש בםאסטבוט בדרך כלל לצריבה בנגנים סטנדרטים וה עובר בהצלחה ובמהירות יותר מהsp וזה פגם פשוט יותר אבל בנגן המדובר הדברים האלו ועוד הרבה דברים שעובדים על ננגנים אחרים לא עובדים על זה זה נגן שונה לחלוטין