בירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?
-
אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?
מישהו יודע פתרון לכל הפשלות האלה? -
מישהו יודע פתרון לכל הפשלות האלה?@menajemmendel לי עובד
-
מישהו יודע פתרון לכל הפשלות האלה?@menajemmendel כתב בבירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?:
מישהו יודע פתרון לכל הפשלות האלה?
להריץ את mas על התקנת האופיס הקיימת,
ולהנות מאופיס חינמי לנצח. -
@menajemmendel כתב בבירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?:
מישהו יודע פתרון לכל הפשלות האלה?
ולהנות מאופיס חינמי לנצח.@cfopuser כתב בבירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?:
ולהנות מאופיס חינמי לנצח.ממליץ עליו בחום החיים שלי מתחלקים לשנים
1- קודם שהקרתי את הפריצה הזו ושמתי לאנשים פריצה של תוסף וכל מיני יצירות כאלו ואחרים
2- אחרי שהכרתי שאפשר להריץ את הסקריפט הזה -
@cfopuser כתב בבירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?:
ולהנות מאופיס חינמי לנצח.ממליץ עליו בחום החיים שלי מתחלקים לשנים
1- קודם שהקרתי את הפריצה הזו ושמתי לאנשים פריצה של תוסף וכל מיני יצירות כאלו ואחרים
2- אחרי שהכרתי שאפשר להריץ את הסקריפט הזה -
@אברהם-0 כתב בבירור | אופיס של משרד החינוך שוב הפסיק לעבוד לי היום (טז אייר תשפ''ו), האם גם לכם?:
@שלמפוק מה הכוונה שזה פריצה? זה כבר לא הרישיון?
תאמין לי אן כמו פריצות כאלו ואחרות שקט לכל החיים כמבון שזה מצד ההלכה בסדר מצידך אני לא פוסק אבל דעת המתירים שמסתמכים על זה שמיקרסופט רוצים שאתה כן תשתמש בפרוץ על מנת שתעבור לאיזה עבודה תדרוש ממנה אופיס של מיקרסופט וזה הרווח שלהם
ומהי טעמא הם לא נתפלים לאנשים שפורצים אלא רק לחברות