בירור | בניית תוכנה בבינה
-
ביקשתי מצאט לנסח לי פרומפט לתוכנה שאוכל לבנות בקלוד קוד או גמיני קנבס או לא יודע איפה
הוא כתב לי
השאלה איפה הכי כדאי לבנות את התוכנה
אני רוצה שזו תהיה תוכנה למחשב בעיקרון
אבל אולי עם אפשרות לאתר עם דומייןבגלל שאין לי ניסיון קודם בתחום אשמח לעזרת הציבור שמנוסה בכך ובנו כבר תוכנות טובות
ואיך אוכל לשפר את התוכנה במידה ואצטרךיישר כח גדול לעוזרים
-
ביקשתי מצאט לנסח לי פרומפט לתוכנה שאוכל לבנות בקלוד קוד או גמיני קנבס או לא יודע איפה
הוא כתב לי
השאלה איפה הכי כדאי לבנות את התוכנה
אני רוצה שזו תהיה תוכנה למחשב בעיקרון
אבל אולי עם אפשרות לאתר עם דומייןבגלל שאין לי ניסיון קודם בתחום אשמח לעזרת הציבור שמנוסה בכך ובנו כבר תוכנות טובות
ואיך אוכל לשפר את התוכנה במידה ואצטרךיישר כח גדול לעוזרים
@עניו-כמשה זה אתה גם כן יכול לשאל מהבינה, ואדרבה אם תקדים לו שאתה לא יודע כלום בענין ושיסביר הכל כמו לילד בן עשר הוא יסביר הכל בטוטו"ד באופן מפליא!
-
@עניו-כמשה זה אתה גם כן יכול לשאל מהבינה, ואדרבה אם תקדים לו שאתה לא יודע כלום בענין ושיסביר הכל כמו לילד בן עשר הוא יסביר הכל בטוטו"ד באופן מפליא!
-
@מד שומע
ביקשתי
הוא אומר לי להתקין כמה תוכנות על המחשב בשביל זהאני חשבתי שקלוד קוד או גמיני קנבס או סטודיו תבחרו אתם
חשבתי שהם מייצרים לך את האפליקציה במאה אחוז ואתה מוריד קובץ exeלכן אני שואל פה לקבל הכוונה מבעלי הניסיון בתחום
@עניו-כמשה כתב בבירור | בניית תוכנה בבינה:
חשבתי שהם מייצרים לך את האפליקציה במאה אחוז ואתה מוריד קובץ
זה לא עובד ככה. אבל אל יאוש
קודם תמצא דרך להריץ את מה שיצרו לך ותראה מה עובד ומה לא
רק אחרי כן תבקש מהם פקודה לטרמינל איתה תקמפל את הפרויקט לתוכנה exe -
@מד שומע
ביקשתי
הוא אומר לי להתקין כמה תוכנות על המחשב בשביל זהאני חשבתי שקלוד קוד או גמיני קנבס או סטודיו תבחרו אתם
חשבתי שהם מייצרים לך את האפליקציה במאה אחוז ואתה מוריד קובץ exeלכן אני שואל פה לקבל הכוונה מבעלי הניסיון בתחום
-
@עניו-כמשה כתב בבירור | בניית תוכנה בבינה:
חשבתי שהם מייצרים לך את האפליקציה במאה אחוז ואתה מוריד קובץ
זה לא עובד ככה. אבל אל יאוש
קודם תמצא דרך להריץ את מה שיצרו לך ותראה מה עובד ומה לא
רק אחרי כן תבקש מהם פקודה לטרמינל איתה תקמפל את הפרויקט לתוכנה exe@יוסף-מאיר-וייס באמת שאני עם אפס ניסיון בזה
אשמח לעזרה בכל מה שצריך -
@יוסף-מאיר-וייס באמת שאני עם אפס ניסיון בזה
אשמח לעזרה בכל מה שצריך@עניו-כמשה
מה הבעיה? -
@עניו-כמשה
קלוד עובד ומבין בהנחיות פשוטות ונותן לך אפשרות להוריד את כל הקובץ ולך רק נשאר להפעיל אותו ולומר לקלוד מה לשנות
ואם אתה רוצה את זה בתור דפדפן ולא תוכנה תנסה את זה -
@עניו-כמשה
מה הבעיה? -
@YAHBDK
האם יש מדריך לעבודה עם קלוד?
זה עובד רק ברשת או התקנה בטרמינל במחשב? הבנתי שכן
אדגיש שנסיון טכני יש לי מצוין אבל ניסיון בעבודה עם קלוד 0@עניו-כמשה
הסרטה קצרה איך הוא עובדלא הבנתי את השאלה שלך אתה שואל האם הוא נותן לך להוריד ישירות קובץ מוכן ואתה רק תלחץ עליו והוא יפתח כתוכנה על המחשב?
א"כ אז התשובה היא שכן! כך הוא עובד!
ואם לא אני מתנצל אז לא הבנתי מה שאלת -
@עניו-כמשה
הסרטה קצרה איך הוא עובדלא הבנתי את השאלה שלך אתה שואל האם הוא נותן לך להוריד ישירות קובץ מוכן ואתה רק תלחץ עליו והוא יפתח כתוכנה על המחשב?
א"כ אז התשובה היא שכן! כך הוא עובד!
ואם לא אני מתנצל אז לא הבנתי מה שאלת -
@עניו-כמשה
הקובץ נמצא תוריד את ה***** מהקישור תמחק אותם
וכן תמיד תוכל לשנות ולערוך בקלוד עצמו