בקשת מידע | מאיפה ניתן להשיג מאגר כתובות URL כשרים?
-
לאחרונה כל הנושא של יוטיוב כשר נפתח ברמה ממש גבוהה מיוחד למשתמשי נטפרי תמיד לא הבנתי דבר אחד איך הם משגים את כל הכתובות של הסרטונים המאושרים.
בעזרת ה' בעתיד הקרוב אני רוצה לפתח בלי נדר אפליקציה של יוטיוב כשר למשתמשי נטפרי (ולאו דווקא) כרגע אני קודם כל אוסף מידע וכו' עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקבל כתובות של URL של סרטונים כשרים לאו דווקא מאושרים בנטפרי העיקר כשרים.
מנהלי אתרים אשמח לקבל מידע @סטאר123 -
ה הישבשר המלומד סימן נושא זה כשאלה
-
לאחרונה כל הנושא של יוטיוב כשר נפתח ברמה ממש גבוהה מיוחד למשתמשי נטפרי תמיד לא הבנתי דבר אחד איך הם משגים את כל הכתובות של הסרטונים המאושרים.
בעזרת ה' בעתיד הקרוב אני רוצה לפתח בלי נדר אפליקציה של יוטיוב כשר למשתמשי נטפרי (ולאו דווקא) כרגע אני קודם כל אוסף מידע וכו' עכשיו השאלה שלי היא מאיפה אני יכול לקבל כתובות של URL של סרטונים כשרים לאו דווקא מאושרים בנטפרי העיקר כשרים.
מנהלי אתרים אשמח לקבל מידע @סטאר123@הישבשר-המלומד לא הצלחתי להבין.
אם כל המטרה שלך היא לעשות את אותו הדבר.
אז -
א' למה שהמשתמשים יעברו אליך.
ב' למה שבעלי האתרים יתנו לך את הידע שיאפשר לך להקים מתחרה.
ג' מבחינתך אתה. מה הערך המוסף שהאפליקציה הזו תוסיף? עובדת היות אפליקציה ולא אתר? זה דבר שאפשר בקלות לעשות, או לפחות לבקש אישור מבעל האתר ולהעזר בו. -
@הישבשר-המלומד לא הצלחתי להבין.
אם כל המטרה שלך היא לעשות את אותו הדבר.
אז -
א' למה שהמשתמשים יעברו אליך.
ב' למה שבעלי האתרים יתנו לך את הידע שיאפשר לך להקים מתחרה.
ג' מבחינתך אתה. מה הערך המוסף שהאפליקציה הזו תוסיף? עובדת היות אפליקציה ולא אתר? זה דבר שאפשר בקלות לעשות, או לפחות לבקש אישור מבעל האתר ולהעזר בו.@המלאך נכון בגדול אתה צודק אני בעיקרון שואף לעשות שגם יהיה אפשרות הורדה (למרות שאני יודע שזה רחוק מהמציאות) אבל לא משנה זזה בעיקר אתגר בשבילי ואח"כ מי שירצה יקח.
-
@המלאך נכון בגדול אתה צודק אני בעיקרון שואף לעשות שגם יהיה אפשרות הורדה (למרות שאני יודע שזה רחוק מהמציאות) אבל לא משנה זזה בעיקר אתגר בשבילי ואח"כ מי שירצה יקח.
@הישבשר-המלומד יש אפשרויות הורדה כבר היום.
זה כמו הורדה רגילה מיוטיוב.
זה שימוש בapi של יוטיוב.
אם המטרה שלך היא הבנה של התהליך, תוכל לפנות בפרטי למנהל.
לא נראה לי שהוא ישמח להפיץ מידע על האתר שלו בפורום.
אלא אם כן אין לו בעיה בזה, ואז אני חוזר בי. -
@הישבשר-המלומד יש אפשרויות הורדה כבר היום.
זה כמו הורדה רגילה מיוטיוב.
זה שימוש בapi של יוטיוב.
אם המטרה שלך היא הבנה של התהליך, תוכל לפנות בפרטי למנהל.
לא נראה לי שהוא ישמח להפיץ מידע על האתר שלו בפורום.
אלא אם כן אין לו בעיה בזה, ואז אני חוזר בי.@המלאך מה הכפת לי ננסה לא סוף העולם וגם אם אנשים אחרים יתנו מידע יעזור אבל מעניין מה הכיון יש לך רעיון?
הגב ככול וידוע לי אין כיום משהו מסודר ונורמלי שמתאים לנטפרי כולל הורדה.
-
@המלאך מה הכפת לי ננסה לא סוף העולם וגם אם אנשים אחרים יתנו מידע יעזור אבל מעניין מה הכיון יש לך רעיון?
הגב ככול וידוע לי אין כיום משהו מסודר ונורמלי שמתאים לנטפרי כולל הורדה.
@הישבשר-המלומד כי נטפרי לא נותנים להוריד קבצים לא בדוקים... ואפילו אם הצלחת לעשות את ההורדה בצד שרת, ואיכשהו טיפלת בבעיית החסימה של יוטיוב, וקיבלת קישור להורדה - זה עדיין לא ירד...
ונטפרי בשפו"א לא יסכימו להורדה מנטפרי בצד שרת, כי ברגע אפשר לעקוף...
ובצד לקוח יש כבר כמה וכמה דרכים שמפורסמים בפורום