בירור | אפשר להכנס לתא קולי ב-050 מטלפון אחר?
-
בעבר הייתי עושה את זה [יש לי קו שרק מקבל שיחות] וכעת יש הודעה שמבקשים שאתקשר מהטלפון בעל התא הקולי.
יש אפשרות לעקוף את זה?
תודה@דוכי אולי זה ישמע מוזר - ניסית להתקשר לחברה שמפעילה את הסים? (למרות שמשמע מדבריך שזה טוקמן, אולי בכל זאת יהיה להם איך לעזור לך)
ואיך היית מתחבר לפני כן? לוחץ על מקש * או # (לא זוכר בדיוק) כשאתה מגיע למענה הקולי? -
@דוכי אולי זה ישמע מוזר - ניסית להתקשר לחברה שמפעילה את הסים? (למרות שמשמע מדבריך שזה טוקמן, אולי בכל זאת יהיה להם איך לעזור לך)
ואיך היית מתחבר לפני כן? לוחץ על מקש * או # (לא זוכר בדיוק) כשאתה מגיע למענה הקולי?@חובבן-מקצועי אני מעונין להתקשר אליהם, אבל אין להם שירות לקוחות בשעות האלה, וגם איני מעונין להמתין שעות, אם מעיקרא מישהו שכבר חווה זאת יאמר לי שאכן חל שינוי במדיניות של החברה.
לפני כן הייתי מקיש *1234 ונכנס לתא הקולי. -
@חובבן-מקצועי אני מעונין להתקשר אליהם, אבל אין להם שירות לקוחות בשעות האלה, וגם איני מעונין להמתין שעות, אם מעיקרא מישהו שכבר חווה זאת יאמר לי שאכן חל שינוי במדיניות של החברה.
לפני כן הייתי מקיש *1234 ונכנס לתא הקולי.@דוכי כתב בבירור | אפשר להכנס לתא קולי ב-050 מטלפון אחר?:
שירות לקוחות
תמיכה טכנית ניסית? בפשטות יש עכשיו תמיכה טכנית, לא יודע איך זה בסלקום (או מה שזה לא יהיה), אבל בגדול תמיכה טכנית זה 27/6 (או 7 ר"ל, לא יודע..)
-
@דוכי כתב בבירור | אפשר להכנס לתא קולי ב-050 מטלפון אחר?:
שירות לקוחות
תמיכה טכנית ניסית? בפשטות יש עכשיו תמיכה טכנית, לא יודע איך זה בסלקום (או מה שזה לא יהיה), אבל בגדול תמיכה טכנית זה 27/6 (או 7 ר"ל, לא יודע..)
@חובבן-מקצועי אנסה, תודה
-
@דוכי כתב בבירור | אפשר להכנס לתא קולי ב-050 מטלפון אחר?:
שירות לקוחות
@חובבן-מקצועי כעת הייתי בקשר איתם, והם אומרים לי לפנות למרכזי השירות...
עושים להם חיים קלים... -
@חובבן-מקצועי כעת הייתי בקשר איתם, והם אומרים לי לפנות למרכזי השירות...
עושים להם חיים קלים...