המלצה | אתר מוגן טיוב חדש! התחליף החדש ליוטיוב לסנונים נטפרי ואתרוג!
-
@yehokarpel אני מאמין לך זה לא הקטע
מחר יגיעו לכאן אנשים עם שכל ישר (מוצר נעדר ב-4 לפנות בוקר)
ויראו שיש להם הצעות וחיפוש לכל התכנים ביוטיוב
אז זה לא יעבור נקודה.שוב מצידי תעשה מה שאתה רוצה
@חכם-בלילה-1 זה כן יעבור כי אז מה שאתה תרשום שרית חדד אם הסרטון שלה חסום והתמונה חסומה או אנא ערף שתרשום שם וגםחוץ מזה זה לא נכון תנסה לחפש במנוע חיפוש תוכן לא הולם הסנן מלל חוסם את החיפוש עצמו תנסה בעצמך אם תרשום מילה בוטא או משהוא כזה או כל דבר אחר הסנן מלל לא יציג את החיפוש והנה הוכחה רק רגע

-
@חכם-בלילה-1 זה כן יעבור כי אז מה שאתה תרשום שרית חדד אם הסרטון שלה חסום והתמונה חסומה או אנא ערף שתרשום שם וגםחוץ מזה זה לא נכון תנסה לחפש במנוע חיפוש תוכן לא הולם הסנן מלל חוסם את החיפוש עצמו תנסה בעצמך אם תרשום מילה בוטא או משהוא כזה או כל דבר אחר הסנן מלל לא יציג את החיפוש והנה הוכחה רק רגע

???
-
???
@חכם-בלילה-1 נכון כנס לדף הבית של האתר יש שם רק שיעורי תורה ומוזיקה ו...
-
???
-
@yehokarpel בקיצור הבנת
-
@yehokarpel בקיצור הבנת
@חכם-בלילה-1 שידור חי זה של רבנים מוזיקה חרדית לילדים טכנים לילדים וכל השאר תראה בעצמך שאין שום בעייה עם מה שיש שם
-
@yehokarpel בקיצור הבנת
@חכם-בלילה-1 טוב לילה טוב... נאמאס לי מהוויכוח הזה...
-
@חכם-בלילה-1 טוב לילה טוב... נאמאס לי מהוויכוח הזה...
@yehokarpel רק לגבי החיפוש תראה זה הפרה בוטה

-
@yehokarpel רק לגבי החיפוש תראה זה הפרה בוטה

@חכם-בלילה-1 מה הקשר הם כותבים איך טכנית אפשר לחפש
-
@חכם-בלילה-1 מה הקשר הם כותבים איך טכנית אפשר לחפש
@yehokarpel
הם כותבים שחיפוש חסום
מה לא ברור???אתה עקפת את זה!
https://netfree.link/wiki/שימוש_באתר_יוטיוב_בנטפרי#:~:text=חיפוש סרטונים,liy.ovh.
-
@yehokarpel
הם כותבים שחיפוש חסום
מה לא ברור???אתה עקפת את זה!
https://netfree.link/wiki/שימוש_באתר_יוטיוב_בנטפרי#:~:text=חיפוש סרטונים,liy.ovh.
@חכם-בלילה-1 אחי תפסיק זה כבר מעצבן הם כותבים חסום לא אסור תחשוב קצתתתת ואם זה היה בעייה לא היו פותחים לי את האתר סאלמדה
-
@חכם-בלילה-1 אחי תפסיק זה כבר מעצבן הם כותבים חסום לא אסור תחשוב קצתתתת ואם זה היה בעייה לא היו פותחים לי את האתר סאלמדה
@yehokarpel הם לא אחזו את זה
בחיאת צדיק -
@yehokarpel כתב בהמלצה | אתר מוגן טיוב חדש! התחליף החדש ליוטיוב לסנונים נטפרי ואתרוג!:
חסום לא אסור
אתה רציני?
-
@yehokarpel הם לא אחזו את זה
בחיאת צדיק@חכם-בלילה-1 טוב תעשה מה שאתה רוצה אין לי כוח כל מי שיקרא את השירשור הזה יגחח אבל תעשה מה שאתה רוצה בא לך לדווח תדווח אם לא טוב לך בעין בהצלחה אני יגיד להם מה האתר וחבל אתה גוזל ממני עבודה שעשיתי לחינם
-
@yehokarpel כתב בהמלצה | אתר מוגן טיוב חדש! התחליף החדש ליוטיוב לסנונים נטפרי ואתרוג!:
חסום לא אסור
אתה רציני?
@חכם-בלילה-1 רציני ביותר!
-
@חכם-בלילה-1 טוב תעשה מה שאתה רוצה אין לי כוח כל מי שיקרא את השירשור הזה יגחח אבל תעשה מה שאתה רוצה בא לך לדווח תדווח אם לא טוב לך בעין בהצלחה אני יגיד להם מה האתר וחבל אתה גוזל ממני עבודה שעשיתי לחינם
אני לא מדווח
אבל זה לא הוגן להרים כזה אתר באופן ציבורי -
אני לא מדווח
אבל זה לא הוגן להרים כזה אתר באופן ציבורי@חכם-בלילה-1 הוגן ביותר נטםרי פתחו את זה לאחר שהסברתי להם בהצלחה ביי!
-
@חכם-בלילה-1 הוגן ביותר נטםרי פתחו את זה לאחר שהסברתי להם בהצלחה ביי!
גם אם הייתי מדווח אני לא גוזל
אם תתקן זה יפתח שוב -
גם אם הייתי מדווח אני לא גוזל
אם תתקן זה יפתח שוב@חכם-בלילה-1 אתן לך דוגמא למשהוא עשיתי שערוצים הדפים של הערוצים עצמם לא יפתחו באתר אלה ביוטיוב עצמו תשאל אותי למה עשיתי את זה כי נטפרי לפי המדניות שלהם חוסמת גם ערוצים אז כבדתי את זה והעברתי את הפתיחה של הערוץ לדף הבית ביוטיוב עצמו סתם כדי לראות לך שאני כן מכבד את המדניות שלהם...