בעיה | סינון רימון
-
כרגע אני עם אינטרנט של נטפרי אבל כשאני הולכת ללימודים ומנסה לגלוש שם על האינטרנט אני לא מצליחה
יכול להיות שלא באמת הצלחתי להוריד את הסינון למחשב , זה הגיוני השאלה איך אני בודקת את זה? -
כרגע אני עם אינטרנט של נטפרי אבל כשאני הולכת ללימודים ומנסה לגלוש שם על האינטרנט אני לא מצליחה
יכול להיות שלא באמת הצלחתי להוריד את הסינון למחשב , זה הגיוני השאלה איך אני בודקת את זה?@בסיעתא-דישמיא תנסי להסביר יותר את המצב - איפה התקנת רימון? ומה יש בלימודים?
-
@בסיעתא-דישמיא תנסי להסביר יותר את המצב - איפה התקנת רימון? ומה יש בלימודים?
@אוהב_אמת התקנתי במחשב שלי ובלימודים שלי מי שרוצה לגלוש על האינטרנט שלהם צריכה שיהיה לה את הסינון של רימון על המחשב
-
@אוהב_אמת התקנתי במחשב שלי ובלימודים שלי מי שרוצה לגלוש על האינטרנט שלהם צריכה שיהיה לה את הסינון של רימון על המחשב
@בסיעתא-דישמיא לפי מה שאני יודע, מי שמתחבר למודם שעובד עם הסינון של רימון, ולא מותקן לו הרימון, תהיה לו גלישה מסוננת ברמה בסיסית מאוד.
את מציגה משהו אחר - שמי שאין לו את ההתקנה לא יכול לגלוש בכלל, וזה כנראה ההגדרה של מנהל הרשת שם. אז אני מציע שתשאלי אותו מה ניתן לעשות.
עוד אופציה - שהנטפרי שלך חוסם כל רשת אחרת. ניתן לבדוק זאת אם את מתחברת ל-WIFI במקום אחר. -
@בסיעתא-דישמיא לפי מה שאני יודע, מי שמתחבר למודם שעובד עם הסינון של רימון, ולא מותקן לו הרימון, תהיה לו גלישה מסוננת ברמה בסיסית מאוד.
את מציגה משהו אחר - שמי שאין לו את ההתקנה לא יכול לגלוש בכלל, וזה כנראה ההגדרה של מנהל הרשת שם. אז אני מציע שתשאלי אותו מה ניתן לעשות.
עוד אופציה - שהנטפרי שלך חוסם כל רשת אחרת. ניתן לבדוק זאת אם את מתחברת ל-WIFI במקום אחר.@אוהב_אמת אוקי ואיך אני יכולה לבדוק אצלי שבאמת בטוח התקנתי את רימון ?
ודבר שני בקשר להצעה השניה שיכול להיות שנטפרי חוסם אז זהו שבאמת היו מקומות שלא הצלחתי לגלוש דרכם עם המחשב וחלק כן שזה היה מוזר וכשהתקשרתי לנטפרי הם בדקו ואמרו שלא מותקנת לי אופציה כזו של סינון גלישה במקומות אחרים שזה עוד בעיה שלא הצלחתי לפתור -
@אוהב_אמת אוקי ואיך אני יכולה לבדוק אצלי שבאמת בטוח התקנתי את רימון ?
ודבר שני בקשר להצעה השניה שיכול להיות שנטפרי חוסם אז זהו שבאמת היו מקומות שלא הצלחתי לגלוש דרכם עם המחשב וחלק כן שזה היה מוזר וכשהתקשרתי לנטפרי הם בדקו ואמרו שלא מותקנת לי אופציה כזו של סינון גלישה במקומות אחרים שזה עוד בעיה שלא הצלחתי לפתור@בסיעתא-דישמיא כתב בבעיה | סינון רימון:
ואיך אני יכולה לבדוק אצלי שבאמת בטוח התקנתי את רימון ?
בשורת המשימות יש לך סמל כזה?

-
@בסיעתא-דישמיא כתב בבעיה | סינון רימון:
ואיך אני יכולה לבדוק אצלי שבאמת בטוח התקנתי את רימון ?
בשורת המשימות יש לך סמל כזה?

@אוהב_אמת לא לא קיים אצלי שם את רימון , אז כנראה זה לא מותקן?
-
@אוהב_אמת לא לא קיים אצלי שם את רימון , אז כנראה זה לא מותקן?
@בסיעתא-דישמיא אם אני מבין נכון מה ביקשו ממך להתקין אז כנראה שלא...
-
@בסיעתא-דישמיא אם אני מבין נכון מה ביקשו ממך להתקין אז כנראה שלא...
@אוהב_אמת כנראה שלא מה? לא הבנתי
-
@אוהב_אמת כנראה שלא מה? לא הבנתי
@בסיעתא-דישמיא תיכנסי לכאן מתי שאת על רשת רימון, ותראי אם יש לך ווי, או לא
אם יש איקס או שרשום שתעודת אבטחה לא מותקנת, תלחצי על התקנת רישיון הגנה בכרום, תפעלי את הקובץ שירד לך, ותבדקי אם עובד הגלישה..