בירור | איזה מקבוק עדיף לקנות
-
לכל האפליסטים שבקהל וגם לאלה שלא ומבינים בזה
לאחרונה יצא מקבוק זול ונראה שווה דמיתקרי MacBook Neo ע"ע בגוגל.
שאלתי האם לאדם שיכול להשקיע עוד אלפיה שווה לקנות את ה m4
אני יוצא מנקודת הנחה שהשיפור שיש ב m5 מייתר את השדרוג אליו תקנו אותי אם טעיתיהשאלה בעיקר בתחום הנוחות והמהירות של המקבוק שלא יתקע עם כמה דברים פתוחים יחד
וכן לענין הרצת פרללס על המקבוק לשימוש אוצר החכמה ובר אילן ואולי עוד כמה תוכנות חלונות.
וכן בעוד כמה שנים וכמה שדרוגי mac os שישאר משהו להשתמש עם המחשב ולא יחליט לצאת לפנסיה מוקדמת. בכל אופן השקעה של 2500 ש"ח זה גם כסף ואין לזלזל בכך.מתייג כמה מהאפליסטים דהכא
@מתושלח-הבבלי
@לא-מתייאש
@י.-פל. ?אולי יש עוד כמה
וסליחה אם תייגתי אנשים בטעות .תודה רבה על העזרה
-
שאלת אותי?
תקנה מחשב אינטל אולטרה XXX, ותהנה מ26 שעות הפעלה ללא בטריה (נבדק ע"י גיקטיים כמדומני), וממשק נורמלי.
ולא מחשב עם מעבד של אייפון, ועיצוב שנראה שמו ווינדוס XP. -
מצאת את מי לשאול? דווקא את @י.-פל. ?
אולי גם תתייג את @שניאור-שמח
הוא יוכל לתת לך מדריך: 1000 הסיבות לא לקנות מחשבי אפל. 1- עיצוב גרוע 2 - עיצוב גרוע 3 - עיצוב גרוע. וכן הלאה..סתם כך, אם העניין ששבר אותך הוא העבודה על מספר תוכנות במקביל. תקנה מעבד 6 ליבות, לא 4.
-
@י.-פל. והמחיר??
אין מה להשוות את העוצמה שלהם ביחס למחירים אתה מסכים איתי לא כך?
אגב הרבה סוקרים גם בדקו ומצאו שכך הוא@עניו-כמשה כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
אין מה להשוות את העוצמה שלהם ביחס למחירים אתה מסכים איתי לא כך?
מסכים.
קנה מחשב ותתקין לינוקס. -
אני יוצא מנקודת הנחה שהשיפור שיש ב m5 מייתר את השדרוג אליו תקנו אותי אם טעיתיהשאלה בעיקר בתחום הנוחות והמהירות של המקבוק שלא יתקע עם כמה דברים פתוחים יחד
וכן לענין הרצת פרללס על המקבוק לשימוש אוצר החכמה ובר אילן ואולי עוד כמה תוכנות חלונות.
וכן בעוד כמה שנים וכמה שדרוגי mac os שישאר משהו להשתמש עם המחשב ולא יחליט לצאת לפנסיה מוקדמת. בכל אופן השקעה של 2500 ש"ח זה גם כסף ואין לזלזל בכך.מתייג כמה מהאפליסטים דהכא
@מתושלח-הבבלי
@לא-מתייאש
@י.-פל. ?אולי יש עוד כמה
@עניו-כמשה אני מאוד ממליץ על מק.. (לא בגלל שאני אפליסט..
)
מחשב שנותן תמורה למחיר, מסך מאוד מאוד יפה, המחשב עצמו נותן לך מראה יפה ויוקרתי וחזק, ולא כאילו אתה צריך להיזהר בכל פתיחה וסגירה של המסך..
מעבד מטורף אתה יכול לפתוח הרבה דברים במקביל ואין תקיעות..
המחשב יכול להחזיק לך שנים והוא עדיין יעבוד טוב מאוד..
הסוללה מטורפת, מחזיק לך שעות..
ועוד הרבה דברים!לגבי העיצווב, אני מאוד אוהב, וכבר התרגלתי..
לגבי פררלס, יש לך פה בפורום פרוץ, ועובד טוב במק..לגבי איזה לקנות:
היית שואל אותי? מקבוק פרו M5 MAX
אבל כנראה שאתה לא תשקיע כזה הרבה כסף על מחשב..
אז זה תלוי מאוד מה התקציב שיש לך..
אבל כן הייתי ממליץ לך לקנות את דגמי הפרו ולא את האייר, כי להם יש מאווררים, ואז המחשב לא יתחמם שיש עליו עומס..אם יש לך אפשרות לקנות מח"ל זה טוב..
את המק אייר M4 16/512 שלי קניתי מח"ל ועלה לי באזור 3,300..המקבוק ניאו זה מחשב טוב, אבל כמובן לא כמו האחרים..
אם תעמיס עליו הרבה דברים הוא יתקע לך.. הרי יש לו רק 8 ראם..בהצלחה.. מקווה שעזרתי..
אה, ואל תקשיב ל-@י.-פל.

-
@עניו-כמשה אני מאוד ממליץ על מק.. (לא בגלל שאני אפליסט..
)
מחשב שנותן תמורה למחיר, מסך מאוד מאוד יפה, המחשב עצמו נותן לך מראה יפה ויוקרתי וחזק, ולא כאילו אתה צריך להיזהר בכל פתיחה וסגירה של המסך..
מעבד מטורף אתה יכול לפתוח הרבה דברים במקביל ואין תקיעות..
המחשב יכול להחזיק לך שנים והוא עדיין יעבוד טוב מאוד..
הסוללה מטורפת, מחזיק לך שעות..
ועוד הרבה דברים!לגבי העיצווב, אני מאוד אוהב, וכבר התרגלתי..
לגבי פררלס, יש לך פה בפורום פרוץ, ועובד טוב במק..לגבי איזה לקנות:
היית שואל אותי? מקבוק פרו M5 MAX
אבל כנראה שאתה לא תשקיע כזה הרבה כסף על מחשב..
אז זה תלוי מאוד מה התקציב שיש לך..
אבל כן הייתי ממליץ לך לקנות את דגמי הפרו ולא את האייר, כי להם יש מאווררים, ואז המחשב לא יתחמם שיש עליו עומס..אם יש לך אפשרות לקנות מח"ל זה טוב..
את המק אייר M4 16/512 שלי קניתי מח"ל ועלה לי באזור 3,300..המקבוק ניאו זה מחשב טוב, אבל כמובן לא כמו האחרים..
אם תעמיס עליו הרבה דברים הוא יתקע לך.. הרי יש לו רק 8 ראם..בהצלחה.. מקווה שעזרתי..
אה, ואל תקשיב ל-@י.-פל.

@שניאור-שמח כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
המקבוק ניאו זה מחשב טוב, אבל כמובן לא כמו האחרים..
המקבוק ניאו הוא אייפון גדול
וכן אייפון יכול להחזיק גם 100 כרטיסיות פתוחות בכרום, אבל הוא אייפון הוא לא מחשב.ממליץ ללכת על המקבוק פרו (כמובן תלוי בתקציב) אבל גם האייר סבבה אלא א"כ אתה מתכנן להעמיס הרבה.
כמובן שבחו"ל תצא בחצי מחיר.
-
@שניאור-שמח כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
המקבוק ניאו זה מחשב טוב, אבל כמובן לא כמו האחרים..
המקבוק ניאו הוא אייפון גדול
וכן אייפון יכול להחזיק גם 100 כרטיסיות פתוחות בכרום, אבל הוא אייפון הוא לא מחשב.ממליץ ללכת על המקבוק פרו (כמובן תלוי בתקציב) אבל גם האייר סבבה אלא א"כ אתה מתכנן להעמיס הרבה.
@צדיק-0 כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
ממליץ ללכת על המקבוק פרו (כמובן תלוי בתקציב) אבל גם האייר סבבה אלא א"כ אתה מתכנן להעמיס הרבה.
בדיוק מה שרשמתי..
-
@צדיק-0 כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
ממליץ ללכת על המקבוק פרו (כמובן תלוי בתקציב) אבל גם האייר סבבה אלא א"כ אתה מתכנן להעמיס הרבה.
בדיוק מה שרשמתי..
-
@מתושלח-הבבלי
@לא-מתייאש
@י.-פל. ?אולי יש עוד כמה
@עניו-כמשה כתב בבירור | איזה מקבוק עדיף לקנות:
וכן בעוד כמה שנים וכמה שדרוגי mac os שישאר משהו להשתמש עם המחשב ולא יחליט לצאת לפנסיה מוקדמת
בנקודה הזו אני על מקבוק פרו בן שבע שנים, עדיין לא נראה בכיוון לפנסיה, עם עדכוני תוכנה כסדר.
אפילו הסוללה אחרי 650 מחזורים, ומצוינת ממש.
גם מבחינה חיצונית (אני נהנה לתת לחברים בכולל ״לנחש״ בן כמה המחשב שלי ולהפתיע אותם) והוא לא שמור במיוחד.