שאלה | תגובה אטומטית במייל
-
איך אני עושה תגובה אוטומטית לפי מילות מפתח, כלומר שמי שכתב א יקבל את קובץ מספר 1 ומי שכתב ב יקבל את קובץ מספר 2?
-
@צבי-הירש הדרך הפשוטה היא גוגל סקריפט.
שאל את הAI הקרוב לליבך, והוא יתן לך מדריך מותאם אישית. -
@צבי-הירש
בחדרי מחשבים אין גם גוגל סקריפט.
(כלומר, יש. אבל תצטרך לשלוח את הסקריפט לבדיקה בנטפרי. ואם אתה בחדר מחשבים אז ככה"נ אין לך נקודות...).
אם מדובר בהיקף קטן (מעל היקף קטן זה כבר בתשלום) תוכל לעשות בmake.
מתייג את @harry-potter שמבין בזה ויוכל להדריך אותך אם הוא ירצה.
(אני גם מבין בזה, אבל אין לי כח להדריך. אם יש לך שאלה קונקרטית אפשר לשאול.)
עריכה: גם @MAD מבין בזה מצויין ויש לו מדריך משובח במיוחד כאן שידריך אותך בתחילת הדרך בmake, לאחר מכן תעבור למדריך של @harry-potter ש@MAD מציין שם בסופו. -
איך אני עושה תגובה אוטומטית לפי מילות מפתח, כלומר שמי שכתב א יקבל את קובץ מספר 1 ומי שכתב ב יקבל את קובץ מספר 2?
-
-
@צבי-הירש
בחדרי מחשבים אין גם גוגל סקריפט.
(כלומר, יש. אבל תצטרך לשלוח את הסקריפט לבדיקה בנטפרי. ואם אתה בחדר מחשבים אז ככה"נ אין לך נקודות...).
אם מדובר בהיקף קטן (מעל היקף קטן זה כבר בתשלום) תוכל לעשות בmake.
מתייג את @harry-potter שמבין בזה ויוכל להדריך אותך אם הוא ירצה.
(אני גם מבין בזה, אבל אין לי כח להדריך. אם יש לך שאלה קונקרטית אפשר לשאול.)
עריכה: גם @MAD מבין בזה מצויין ויש לו מדריך משובח במיוחד כאן שידריך אותך בתחילת הדרך בmake, לאחר מכן תעבור למדריך של @harry-potter ש@MAD מציין שם בסופו. -
@אביי כתב בשאלה | תגובה אטומטית במייל:
@צבי-הירש ראה
https://mitmachim.top/topic/63430/מדריך-יישום-מתקדם-לשליחת-תשובות-אוטומטיות-מגימייל-לפי-מילות-מפתח-ועוד?_=1777390845903אני משתמש בזה וזה עשה בעיות אז הוא שלח לי גרסה חדשה ואני לא יודע איך מכניסים את זה בתוך הגרסה הישנה כדי שנטפרי לא יחסמו את זה
-
@צבי-הירש לפי נוסח השאלה שלך נראה שאתה יכול לעשות כמו שכתוב כאן:
@אופיר123 כתב במדריך |
יישום מתקדם לשליחת תשובות אוטומטיות מגימייל לפי מילות מפתח ועוד..:אם אתה לא מעוניין "לשווק" את מה שפירסמת אלא סה"כ לשלוח את זה אוטומטית לכל מי שביקש, אתה יכול לעשות את זה בקלות דרך המייל בלי היישום הזה.
פשוט תיכנס לקישור הזה (דהיינו הגדרות המייל>מתקדם) ותפעיל את האפשרות של "תבניות".
אח"כ תפתח מייל חדש (כאילו אתה כותב למישהו) ותכתוב אותו איך שאתה רוצה. תצרף את הקובץ כקישור לגוגל דרייב (לא כקובץ מצורף) ואז בקצה השמאלי למטה תלחץ על ה3 נקודות > תבניות > שמירת הטיוטה כתבניתלסיום תוסיף בהגדרות > מסננים מסנן שכל אימייל שמכיל את המילים שאתה רוצה יקבל את התבנית.
ואתה יכול לעשות לכאו' כמה תבניות ומסננים שאתה רוצה
-
@צבי-הירש לפי נוסח השאלה שלך נראה שאתה יכול לעשות כמו שכתוב כאן:
@אופיר123 כתב במדריך |
יישום מתקדם לשליחת תשובות אוטומטיות מגימייל לפי מילות מפתח ועוד..:אם אתה לא מעוניין "לשווק" את מה שפירסמת אלא סה"כ לשלוח את זה אוטומטית לכל מי שביקש, אתה יכול לעשות את זה בקלות דרך המייל בלי היישום הזה.
פשוט תיכנס לקישור הזה (דהיינו הגדרות המייל>מתקדם) ותפעיל את האפשרות של "תבניות".
אח"כ תפתח מייל חדש (כאילו אתה כותב למישהו) ותכתוב אותו איך שאתה רוצה. תצרף את הקובץ כקישור לגוגל דרייב (לא כקובץ מצורף) ואז בקצה השמאלי למטה תלחץ על ה3 נקודות > תבניות > שמירת הטיוטה כתבניתלסיום תוסיף בהגדרות > מסננים מסנן שכל אימייל שמכיל את המילים שאתה רוצה יקבל את התבנית.
ואתה יכול לעשות לכאו' כמה תבניות ומסננים שאתה רוצה
@123-דג-מלוח אני צריך דווקא קובץ מצורף.