בירור | קניתי מחשב חדש ואני חושב שהביאו לי משומש
-
@YAHBDK כתב בבירור | קניתי מחשב חדש ואני חושב שהביאו לי משומש:
זה בהחלט מחשיד. בדרך כלל, מחשב חדש לחלוטין ("מהניילון") אמור לעבור תהליך הגדרה ראשוני שנקרא OOBE (Out of Box Experience), שבו אתה בוחר שפה, שם משתמש ומגדיר אינטרנט. אם המחשב נפתח ישר לשולחן העבודה, מישהו כבר עשה את זה לפניך.
מצד שני אם הוא רוצה לרמות זה לא כל כך קשה לאפס את זה.
הפעלה ראשונית והתקנת אופיס זה משהו שהרבה מוכרים עושים במקום לכל לקוח כחלק מהשירות ויתכן שהוא עשה את זה לפני שבועיים ללקוח שבסוף לא קנה -
@ראש-בראש כתב בבירור | קניתי מחשב חדש ואני חושב שהביאו לי משומש:
ה
ואז הקונה השני מפסיד מהאחריות של החברה
-
@YAHBDK ולפי התאוריה הזאת זה למרות שזה לא הוגן מצד המוכר זה עדיין לא באמת אמור לשנות הרבה בפועל
-
@אברהם-א תוכל לפרט?
@כולם למעשה יש למישהו רעיון איך אני מחזיר אותו?
חוקית הוא יכול באמת לא לקבל אותו? -
@אברהם-א תוכל לפרט?
@כולם למעשה יש למישהו רעיון איך אני מחזיר אותו?
חוקית הוא יכול באמת לא לקבל אותו?@שמואל-מסין
אם זה בתוך 14 יום המוכר חייב לקבל בחזרה כל עוד שלא יוכל לטעון שהשתמשת בזה
או שתביא לו ראיה שזה משומש וכמו שכתבתי למעלה בספויילר
אני ממליץ תוריד את התוכנה ותבדוק מה יוצאואם אתה רוצה פירוט על מה ש @אברהם-א כתב זה בדיוק מה שיש בספויילר שלי למעלה
-
-לא מזוהה דיסק.
מה אני יכול לעשות?
לשכוח מה 500 שקל שנסחטו לשווא מבחור ישיבה תפרן??? -
אני מבין שאין לי מה לעשות נכון?
למישהו יש פיתרון עבורי?
אני ממש ממהר כי אני חייב לחזור לישיבה!@יעקב - ישראל יש מה לעשות?
-
אני מבין שאין לי מה לעשות נכון?
למישהו יש פיתרון עבורי?
אני ממש ממהר כי אני חייב לחזור לישיבה!@יעקב - ישראל יש מה לעשות?
@שמואל-מסין קנית בחנות נורמלית?
-
@שמואל-מסין קנית בחנות נורמלית?
@jc324118983 קניתי במרכז המחשב בגאולה.
-
-לא מזוהה דיסק.
מה אני יכול לעשות?
לשכוח מה 500 שקל שנסחטו לשווא מבחור ישיבה תפרן???@שמואל-מסין הפעלת את התוכנה כמנהל?
-
@שמואל-מסין הפעלת את התוכנה כמנהל?
@מתכנת-חובב לא! אני עכשיו מנסה תודה!!
-
@jc324118983 קניתי במרכז המחשב בגאולה.
@שמואל-מסין לא נראה לי שעבדו אליך בקטע של המשומש בקטע של המחיר אני לא יודע(כי הם יקרנים)
-
@שמואל-מסין הפעלת את התוכנה כמנהל?
@מתכנת-חובב עשיתי הפעל כמנהל מערכת [לחצתי על קובץ ההתקנה ובחרתי הפעל כמנהל מערכת ] ועדיין לא נמצא דיסק.
@jc324118983 למעשה יש לי יותר זול ב500 שקל גם אם נניח שזה חדש יש למישהו דרך או רעיון להחזיר? -
@מתכנת-חובב עשיתי הפעל כמנהל מערכת [לחצתי על קובץ ההתקנה ובחרתי הפעל כמנהל מערכת ] ועדיין לא נמצא דיסק.
@jc324118983 למעשה יש לי יותר זול ב500 שקל גם אם נניח שזה חדש יש למישהו דרך או רעיון להחזיר?אולי לא הורדתי גירסה נורמלית מישהו יכול לתת לי קישור מדויק?
תודה רבה! -
אולי לא הורדתי גירסה נורמלית מישהו יכול לתת לי קישור מדויק?
תודה רבה! -
@jc324118983 הגעתי לדף ההוא אבל אני לא יודע מה להוריד בדיוק.
האמת שאני די מבין שהוא יכול לומר לי שלפני שבועיים רק התקינו מערכת הפעלה אבל לא היה שימוש אז בעיקר חשוב לי לדעת אם הוא מכר את זה כבר למישהו שאז הוא לא יוכל לומר לי זה מוצר משומש...
@א.מ.ד. יש סיכוי?
-
@jc324118983 הגעתי לדף ההוא אבל אני לא יודע מה להוריד בדיוק.
האמת שאני די מבין שהוא יכול לומר לי שלפני שבועיים רק התקינו מערכת הפעלה אבל לא היה שימוש אז בעיקר חשוב לי לדעת אם הוא מכר את זה כבר למישהו שאז הוא לא יוכל לומר לי זה מוצר משומש...
@א.מ.ד. יש סיכוי?
@שמואל-מסין לא בקיא בתחום, אבל יש מצב שהמוכר בסך הכל הדגים ללקוח פוטנציאלי את המחשב הזה, ולכן הפעיל אותו. אמנם זה לא מהניילונים אבל ייתכן שזה באמת לא היה בשימוש ממשי.
-
@שמואל-מסין לא בקיא בתחום, אבל יש מצב שהמוכר בסך הכל הדגים ללקוח פוטנציאלי את המחשב הזה, ולכן הפעיל אותו. אמנם זה לא מהניילונים אבל ייתכן שזה באמת לא היה בשימוש ממשי.
@א.מ.ד. קיצור אכלתי אותה?
הלך לי 500 שקל?