בירור | מכונת גילוח באישור הרב דביר
-
תגובה: בקשת מידע | זה המכונת גילוח של הרב דביר?
בהמשך לנושא הזה @קראנץ-ונילה או כל מישהו אחר שיודע רציתי לדעת האם יש לך מידע חדש בנושא (אני רואה שהקישור הנ"ל כבר לא זמין אבל אולי אפשר למצוא משהו אחר
תודה -
תגובה: בקשת מידע | זה המכונת גילוח של הרב דביר?
בהמשך לנושא הזה @קראנץ-ונילה או כל מישהו אחר שיודע רציתי לדעת האם יש לך מידע חדש בנושא (אני רואה שהקישור הנ"ל כבר לא זמין אבל אולי אפשר למצוא משהו אחר
תודה -
הערה קטנה
הרב דביר הוא הרב היחיד שסובר שהמכונות הללו כשרות ומסתמך על היתר מלפני 45 שנה של ר' משה פיינשטיין זצ"ל שככה"נ כבר לא תקף היום (בעקבות התקדמות הטכנולגיה וכו')
כך שלפני קניית מכונה מומלץ מאוד להתייעץ עם רב שמונח בתחום ולא רב שלא מוכן אפילו לכתוב על פתק ממו שהוא מאשר שהמכונה כשרה.
בברכת שלא ניכשל -
הערה קטנה
הרב דביר הוא הרב היחיד שסובר שהמכונות הללו כשרות ומסתמך על היתר מלפני 45 שנה של ר' משה פיינשטיין זצ"ל שככה"נ כבר לא תקף היום (בעקבות התקדמות הטכנולגיה וכו')
כך שלפני קניית מכונה מומלץ מאוד להתייעץ עם רב שמונח בתחום ולא רב שלא מוכן אפילו לכתוב על פתק ממו שהוא מאשר שהמכונה כשרה.
בברכת שלא ניכשל@ליטאי-פשוט אני לא חושב שהפורום הזה זה המקום לדיון הזה
-
@ליטאי-פשוט אני לא חושב שהפורום הזה זה המקום לדיון הזה
@אביי נכון, אני לא מתכוון לפתוח דיון בנושא, רק הערתי הערה שנוגעת לאיסורי דאורייתא ממש
-
@אביי נכון, אני לא מתכוון לפתוח דיון בנושא, רק הערתי הערה שנוגעת לאיסורי דאורייתא ממש
@ליטאי-פשוט זה בדיוק נקרא לפתוח דיון בנושא..
נניח רגע שאני חולק עליך, (אני כותב בכוונה "נניח" כי אני לא רוצה לכתוב את דעתי בענין), אבל אני לא מגיב לפוסט שלך בגלל שאני לא רוצה להמשיך את הדיון בענין, בגלל שזה לא המקום, מה יחשוב הצופה הבא? שכל אלו שלא הגיבו, מסכימים עם העמדה שלך, מה שלא בהכרח נכון..
וציטוט מכללי הפורום:
הפורום אינו מקום להביא\להשמיע את דעותיהם\הנהגותיהם ההלכתיות של המשתמשים ו\או לדון עליהם, שכל אחד ינהג כדעת רבותיו.