בקשה | אם מישהו מוכן לעשות את פרוייקט הכי גרסינן גם כאפליקציה
-
תגובה: להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
אני חושב שאני לא היחיד שישמח מאד אם למישהו יהיה רצון וכח לפתח משהו דומה גם כאפליקציה
והרבה יותר מזה אני ישמח כמובן אם זה יהיה מותאם גם למסכים קטנים, לא יודע אם זה באמת אפשרי...
יישר כח! -
תגובה: להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
אני חושב שאני לא היחיד שישמח מאד אם למישהו יהיה רצון וכח לפתח משהו דומה גם כאפליקציה
והרבה יותר מזה אני ישמח כמובן אם זה יהיה מותאם גם למסכים קטנים, לא יודע אם זה באמת אפשרי...
יישר כח!@צבי-דורש-ציון אולי @אביי ?
-
יישר כח!@צבי-דורש-ציון יש כבר תוסף מוכן לאוצריא של @י.-פל.
הוא הכין את זה ע"פ בקשת אחד המשתמשים בפורום אוצריא.
רק הוא עדיין לא משחרר אותו, עד שמי שביקש את זה יעמוד בהתחייבויותיו. -
@צבי-דורש-ציון יש כבר תוסף מוכן לאוצריא של @י.-פל.
הוא הכין את זה ע"פ בקשת אחד המשתמשים בפורום אוצריא.
רק הוא עדיין לא משחרר אותו, עד שמי שביקש את זה יעמוד בהתחייבויותיו.@יום-חדש-מתחיל אתה לא מדבר ברצינות, נכון?
עד כמה שידוע לי מבחינה פרקטית זה כנראה לא יקרה עד אפשהו בז' אלפים...
אני ממש ממש מחכה לרגע שישוחרר הדבר הזה
בכל מקרה באפליקציה משום מה אני לא רואה בכלל את האפשרות של התוספים, אולי באמת צריך להעיר את זה בפורום המתאים... -
@יום-חדש-מתחיל אתה לא מדבר ברצינות, נכון?
עד כמה שידוע לי מבחינה פרקטית זה כנראה לא יקרה עד אפשהו בז' אלפים...
אני ממש ממש מחכה לרגע שישוחרר הדבר הזה
בכל מקרה באפליקציה משום מה אני לא רואה בכלל את האפשרות של התוספים, אולי באמת צריך להעיר את זה בפורום המתאים...@צבי-דורש-ציון התכוונתי ברצינות.
לא הבנתי למה כתבת שזה לא יקרה. -
@צבי-דורש-ציון התכוונתי ברצינות.
לא הבנתי למה כתבת שזה לא יקרה.@יום-חדש-מתחיל לא יודע, ככה היה נראה לי מדיבור עם כם מי שהתעסק עם הנושא בזמנו כולל @י.-פל. הצדיק, זה נראה כרגע בגלגל שלא יסתיים בזמן הקרוב, הלוואי ואתבדה.
-
מה זה דורש ממני לעשות בפעול מה העבודה
-
מה זה דורש ממני לעשות בפעול מה העבודה
@הישבשר-המלומד האמת שאני לא ממש יודע... אולי @הכי-גרסינן בעצמו יוכל לעזור בזה
-
@צבי-דורש-ציון תלוי איך @הישבשר-המלומד רוצה לעשות את זה.
אבל בגדול התוכנה שם כתובה בפייתון, וצריך להמיר לג'אווה או קולטין מה שאתה משתמש, (לפי הסינון עוגן נראה לי שקולטין).
או לקחת את הרעיון ולכתוב מחדש, או להשתמש בפלוטר של גוגל (אם זה אפשרי - אין לי מושג אז אל תשאלו.) -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | אם מישהו מוכן לעשות את פרוייקט הכי גרסינן גם כאפליקציה:
האמת שאני לא ממש יודע... אולי @הכי-גרסינן בעצמו יוכל לעזור בזה
ספריית הקוד שבו השתמשנו לעיצוב הוא PyQt6 - שהוא לא מתאים לאנדרואיד, כך שזה יצטרך עיצוב מחדש עם קיווי וצפונה
אבל לגבי ה"מוח" מסד הנתונים = SQLite, הוא עובד מצויין גם באנדרואיד -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | אם מישהו מוכן לעשות את פרוייקט הכי גרסינן גם כאפליקציה:
האמת שאני לא ממש יודע... אולי @הכי-גרסינן בעצמו יוכל לעזור בזה
ספריית הקוד שבו השתמשנו לעיצוב הוא PyQt6 - שהוא לא מתאים לאנדרואיד, כך שזה יצטרך עיצוב מחדש עם קיווי וצפונה
אבל לגבי ה"מוח" מסד הנתונים = SQLite, הוא עובד מצויין גם באנדרואיד@הכי-גרסינן כתב בבקשה | אם מישהו מוכן לעשות את פרוייקט הכי גרסינן גם כאפליקציה:
אבל לגבי ה"מוח" מאחורה = SQLite, הוא עובד מצויין גם באנדרואיד
טכנית זה לא המח אלא המסד נתונים. המח זה הלוגיקה. וזה לא ספרייה אלא קוד פייתון טהור.
-
@הכי-גרסינן כתב בבקשה | אם מישהו מוכן לעשות את פרוייקט הכי גרסינן גם כאפליקציה:
אבל לגבי ה"מוח" מאחורה = SQLite, הוא עובד מצויין גם באנדרואיד
טכנית זה לא המח אלא המסד נתונים. המח זה הלוגיקה. וזה לא ספרייה אלא קוד פייתון טהור.
@המלאך צודק במאה אחוז - התנסחתי ממש לא נכון!
תודה על תשומת הלב שלך לדבר הזה!