הצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם
-
מכירים את זה - נזכרים בלילה במשהו שצריך לעשות מחר בבוקר, או באמצע היום במשהו שצריך לזכור בעוד כמה שעות - ואין לכם איך לזכור.
זו היתה בדיוק המצוקה שלי. בגלל זה בניתי קו תזכורות טלפוני - מתקשרים לקו, משאירים לעצמכם תזכורת למתי שתצטרכו, והיא תחייג לכם בדיוק בזמן שביקשתם ותשמיע את ההודעה.
השימוש חינם - עד שיגמרו לי היחידות במערכת.
גילוי נאות: המערכת בנויה ב-vibe coding, אז ייתכן שיש באגים פה ושם - אשמח אם תעדכנו אותי אם נתקלתם במשהו.
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים? כל פיצ'ר שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי להציע או לשאול. ננסה לבקש מה-AI להוסיף את מה שאפשר.
מספר הקו: 074-7713001
-
מכירים את זה - נזכרים בלילה במשהו שצריך לעשות מחר בבוקר, או באמצע היום במשהו שצריך לזכור בעוד כמה שעות - ואין לכם איך לזכור.
זו היתה בדיוק המצוקה שלי. בגלל זה בניתי קו תזכורות טלפוני - מתקשרים לקו, משאירים לעצמכם תזכורת למתי שתצטרכו, והיא תחייג לכם בדיוק בזמן שביקשתם ותשמיע את ההודעה.
גילוי נאות: המערכת בנויה ב-vibe coding, אז ייתכן שיש באגים פה ושם - אשמח אם תעדכנו אותי אם נתקלתם במשהו.
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים? כל פיצ'ר שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי להציע או לשאול. ננסה לבקש מה-AI להוסיף את מה שאפשר.
-
- שליחת תזכורות למייל.
- שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
-
- שליחת תזכורות למייל.
- שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
@אליהו-הגדול כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
הבעיה של הטרדות צריך ליצור מנגנון שלם
@אליהו-הגדול כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שליחת תזכורות למייל.
כנ"ל צריך מנגנון לוודא שזה מייל שלך
-
@nachman כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים
הייתי מוסיף אפשרות לאחר הקשת השעה וסולמית, לעבור ישירות להקלטת ההודעה ע"י הקשה על כל מקש בטלפון - במקום לשמוע עוד כמה זמן ההתראה תופעל.
-
מה הייתם משנים או מוסיפים?
- שהשעה תהיה בשלוחה מסוימת ולא שנכנסים לקו, שנכנסים לקו אז יהיה פתיח: ברוכים הבאים לקו התזכורת, להקשת שעה לתזכורת הקישו ואז מספר השלוחה
- שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
- מספר אישי
@דוד-33 כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
זה לעשות תפריט של כל הזמרים שיש?
מספר אישי
מה זה נותן?
-
שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
מספר אישי
מה זה נותן?
-
כן (בפרט לזמרים במוזיקה יהודית/חסידית) או שלוחה אחת שמעלה את כל השירים
מה זה נותן?
שאם הקו יהיה חסום אז לכשרים זה יעבוד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות