הצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם
-
מכירים את זה - נזכרים בלילה במשהו שצריך לעשות מחר בבוקר, או באמצע היום במשהו שצריך לזכור בעוד כמה שעות - ואין לכם איך לזכור.
זו היתה בדיוק המצוקה שלי. בגלל זה בניתי קו תזכורות טלפוני - מתקשרים לקו, משאירים לעצמכם תזכורת למתי שתצטרכו, והיא תחייג לכם בדיוק בזמן שביקשתם ותשמיע את ההודעה.
השימוש חינם - עד שיגמרו לי היחידות במערכת.
גילוי נאות: המערכת בנויה ב-vibe coding, אז ייתכן שיש באגים פה ושם - אשמח אם תעדכנו אותי אם נתקלתם במשהו.
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים? כל פיצ'ר שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי להציע או לשאול. ננסה לבקש מה-AI להוסיף את מה שאפשר.
מספר הקו: 074-7713001
-
מכירים את זה - נזכרים בלילה במשהו שצריך לעשות מחר בבוקר, או באמצע היום במשהו שצריך לזכור בעוד כמה שעות - ואין לכם איך לזכור.
זו היתה בדיוק המצוקה שלי. בגלל זה בניתי קו תזכורות טלפוני - מתקשרים לקו, משאירים לעצמכם תזכורת למתי שתצטרכו, והיא תחייג לכם בדיוק בזמן שביקשתם ותשמיע את ההודעה.
גילוי נאות: המערכת בנויה ב-vibe coding, אז ייתכן שיש באגים פה ושם - אשמח אם תעדכנו אותי אם נתקלתם במשהו.
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים? כל פיצ'ר שעולה לכם בראש, תרגישו חופשי להציע או לשאול. ננסה לבקש מה-AI להוסיף את מה שאפשר.
-
- שליחת תזכורות למייל.
- שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
-
- שליחת תזכורות למייל.
- שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
@אליהו-הגדול כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שליחת תזכורת למס' טלפון אחר.
הבעיה של הטרדות צריך ליצור מנגנון שלם
@אליהו-הגדול כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שליחת תזכורות למייל.
כנ"ל צריך מנגנון לוודא שזה מייל שלך
-
@nachman כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
תציעו כאן רעיונות - מה הייתם משנים או מוסיפים
הייתי מוסיף אפשרות לאחר הקשת השעה וסולמית, לעבור ישירות להקלטת ההודעה ע"י הקשה על כל מקש בטלפון - במקום לשמוע עוד כמה זמן ההתראה תופעל.
-
מה הייתם משנים או מוסיפים?
- שהשעה תהיה בשלוחה מסוימת ולא שנכנסים לקו, שנכנסים לקו אז יהיה פתיח: ברוכים הבאים לקו התזכורת, להקשת שעה לתזכורת הקישו ואז מספר השלוחה
- שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
- מספר אישי
@דוד-33 כתב בהצעת ייעול | קו תזכורות טלפוני - חינם:
שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
זה לעשות תפריט של כל הזמרים שיש?
מספר אישי
מה זה נותן?
-
שיהיה שלוחה מסוימת ששם מי שרוצה נרשם לתזכורת שיוצא שיר חדש
זה לעשות תפריט של כל הזמרים שיש?