בקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט
-
@מישהו12 כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
@שלמפוק אין אופיס של מייקרוסופט ללינוקס.
האופציות שכתבו לך הן האופציות הקיימות.Wine לא בא בחשבון? (בעבר ניסיתי הרבה ולא ממש הצלחתי, [הצלחתי, אבל היה מסורבל, היה נמחק פתאום וכו'] אבל זה היה לפני מלא זמן, אולי מאז הם הוציאו גירסה נורמלית..)
@עניו-כמשה כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
@מישהו12 יש אפשרות הרצת תוכנות של חלונות עם wine משהו כזה ככה זכור לי
תקנני אם טעיתיכתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
Wine לא בא בחשבון? (בעבר ניסיתי הרבה ולא ממש הצלחתי, [הצלחתי, אבל היה מסורבל, היה נמחק פתאום וכו'] אבל זה היה לפני מלא זמן, אולי מאז הם הוציאו גירסה נורמלית..)
-
@שלמפוק כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
אז גם אני מצתרף לקהילת פורשי הלינקוס
ברוך הבא

רק שהסיבה העיקרית שלי 'לפרישה' או יותר נכון לאי כניסה - זה בגלל שאין לצערי עדיין סינון ללינוקס..@חובבן-מקצועי כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
רק שהסיבה העיקרית שלי 'לפרישה' או יותר נכון לאי כניסה - זה בגלל שאין לצערי עדיין סינון ללינוקס..
אם מישהו כבר יבנה מערכת כזו זה אולי מיצר את הקידרואייד {אין יאוש} כי אני רואה שהוא בונה לכל הפלתפרמות כולל לינקוס למשל כמו זית המפורסם שדוקא הוא עבד יפה מאוד על לינוקס
-
@חובבן-מקצועי כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
רק שהסיבה העיקרית שלי 'לפרישה' או יותר נכון לאי כניסה - זה בגלל שאין לצערי עדיין סינון ללינוקס..
אם מישהו כבר יבנה מערכת כזו זה אולי מיצר את הקידרואייד {אין יאוש} כי אני רואה שהוא בונה לכל הפלתפרמות כולל לינקוס למשל כמו זית המפורסם שדוקא הוא עבד יפה מאוד על לינוקס
@שלמפוק כתב בבקשה | בקשה | אופיס ללינוקס מינט:
קוראים לו @ לא מתיאש, ובעבר הוא יצר משהו, אבל הוא לא ממש טוב, ניסיתי - ובתכל'ס הצלחתי לגלוש ברשת אחרת.. אז התייאשתי..