המלצה | אתר חינמי לחלוטין לתמלול מהיר ואיכותי למייל ולאתר כולל יצירת קריינות
-
@המלאך או ממש לא, כל פעם ששלחתי בקשות מורכבות מידי למודל גם במסלול בתשלום קבלתי שגיאה כזו (503) ולמיטב ידיעתי היא אף לא לא קשורה כלל למסלול בתשלום (אם כי במסלול בתשלום ניתן להגיש בקשה מיוחדת לגוגל לקבל מכסות יותר גבוהות, אך לזה לכאורה זה לא רלוונטי).
-
@ARISH לא נכון.
גוגל אומרת מפורש שבקשות API בתשלום מקבלות העדפה בזמני עומס.
יש להם תעבורה שונה. -
@arish
ראשית תודה על הכלי ועל העין טובה.
שנית, העליתי 15 קבצים, 5 מתוכם קיבלו הודעת שגיאה 503
באופן מוזר כשהעליתי 4 מתוכם בשנית, הם חזרו שוב עם אותה הודעת שגיאה...
(אציין שהעליתי אח"כ לאתר תמלול השני שנזזכר בפתיחה וזה עבד חלק).באופן כללי הייתי שמח אם הייתה אפשרות להוריד את התמלול בקובץ וורד
וכן לערוך אותם בתוך התוכנה בשילוב הפס-קול על יד כל קטע.שוב, תודה רבה!!!
-
@arish
ראשית תודה על הכלי ועל העין טובה.
שנית, העליתי 15 קבצים, 5 מתוכם קיבלו הודעת שגיאה 503
באופן מוזר כשהעליתי 4 מתוכם בשנית, הם חזרו שוב עם אותה הודעת שגיאה...
(אציין שהעליתי אח"כ לאתר תמלול השני שנזזכר בפתיחה וזה עבד חלק).באופן כללי הייתי שמח אם הייתה אפשרות להוריד את התמלול בקובץ וורד
וכן לערוך אותם בתוך התוכנה בשילוב הפס-קול על יד כל קטע.שוב, תודה רבה!!!
-
@הזגג בנוגע לשגיאה 503 פירושה הוא עומס על המודל דבר שקרה בגלל ששלחת הרבה קבצים יחד ואשתדל בע"ה לתקנו בהמשך ע"י שהקבצים יישלחו בצורה מדורגת.
בנוגע לשאר בקשותיך אשתדל בע"ה לעבוד עליהם בהקדם. -
@ARISH דווקא לא היה ארוך,בערך שעה (אגב, זה קרה לי לראשונה היום אחר הצהריים)
ובקשר לאתר יש שינויים בטווח הקרוב? נניח לכפתור של ההעתקה או אפשרות להוסיף לו כל מיני מילים שיוכל לזהות ועוד?
אגב, לא ברור לי אני מעלה לו את אותו קובץ פעם אחת הוא ממש מדוייק ופעם אחרת הוא מפשל ובגדול, יש מודל יותר טוב ממנו (אני רק יציין שאני מעלה לו שיעורי ישיבות ליטאיות) ? א"כ אפשר להוסיף אותו ? -
@ARISH דווקא לא היה ארוך,בערך שעה (אגב, זה קרה לי לראשונה היום אחר הצהריים)
ובקשר לאתר יש שינויים בטווח הקרוב? נניח לכפתור של ההעתקה או אפשרות להוסיף לו כל מיני מילים שיוכל לזהות ועוד?
אגב, לא ברור לי אני מעלה לו את אותו קובץ פעם אחת הוא ממש מדוייק ופעם אחרת הוא מפשל ובגדול, יש מודל יותר טוב ממנו (אני רק יציין שאני מעלה לו שיעורי ישיבות ליטאיות) ? א"כ אפשר להוסיף אותו ? -
@חד-צורבא ממש ברגעים אלו אני עובד על השינויים....
בנוגע לדבריך שעה זה דווקא נקרא ארוך למדי בפרט בשביל מודל 2.5. -
@חד-צורבא טוב אבל עדיין זה מובן לי ויש לי כמה רעיונות איך לטפל בזה ואני מקווה שבקרוב יהיה פיתרון.
@ARISH איך שהבנתי מהודעות קודמות אתה מתכונן לעשות שליחה מדורגת השאלה שלי אם בגלל זה הוא יהיה פחות טוב כי אז הוא לא יבין את ההקשר הרחב ויתחיל לדבר שטויות וגם מסתמא ייקח יותר זמן (אין לי מושג אם אתה עושה את זה אבל בהנחה שכן יש אפשרות לעשות בחירה לזה?)
-
@ARISH איך שהבנתי מהודעות קודמות אתה מתכונן לעשות שליחה מדורגת השאלה שלי אם בגלל זה הוא יהיה פחות טוב כי אז הוא לא יבין את ההקשר הרחב ויתחיל לדבר שטויות וגם מסתמא ייקח יותר זמן (אין לי מושג אם אתה עושה את זה אבל בהנחה שכן יש אפשרות לעשות בחירה לזה?)
-
לכלל המשתמשים שימו לב האתר עודכן בהצלחה וכעת כולל את השיפורים הבאים:
1.ניתן לבחור מודלים נוספים לשימוש שהמומלץ שבהם הוא מודל 3.1 פרו שמסוגל לתמלל כמויות אדירות של חומר באיכות מטורפת תוך הוספת פיסוק וסימני שאלה וכדומה.
2. נוספה חלונית של הנחיות אישיות, ניתן לבקש בה שלא יכתוב כלל תוים מסויימים (כמו סימני שאלה וכדומה) או שרק יסכם את תוכן הקובץ וכולי.
3. נוספו שידרוגי עיצוב לדף.
4. נוסף כפתור הדבקה לתוכן שמותמלל.
5. ניתן לערוך את התוכן בתוך האתר (אך למייל זה כמובן לא ישפיע).
6. כעת כששולחים כמה הקלטות לתמלול כל אחת מהם נשלחת בנפרד לתמלול וחוזרת בחלונית נפרדת ובמייל נפרד.
7. מבדיקה שערכתי ניתן בהחלט לתמלל כמה הקלטות יחד באיכות גובהה מאד ע"י שימוש במודל 3.1 פרו.שימו לב שהשימוש במודל פרו 3 עולה כסף לפי שימוש ויש להפעיל זאת בגוגל סטודיו או בגוגל קלואוד.
יש לשים לב לעדכון חשוב בחלק זה שמי שיש לו מנוי פרו לגוגל יכול להפעיל שידרוג בגוגל סטודיו כך שיהיה לו מכסת שימוש חינמית גדולה בג'מיני 3 פרו ועוד הרבה מודלים בחינם.
-
A ARISH התייחס לנושא זה
-
לכלל המשתמשים שימו לב האתר עודכן בהצלחה וכעת כולל את השיפורים הבאים:
1.ניתן לבחור מודלים נוספים לשימוש שהמומלץ שבהם הוא מודל 3.1 פרו שמסוגל לתמלל כמויות אדירות של חומר באיכות מטורפת תוך הוספת פיסוק וסימני שאלה וכדומה.
2. נוספה חלונית של הנחיות אישיות, ניתן לבקש בה שלא יכתוב כלל תוים מסויימים (כמו סימני שאלה וכדומה) או שרק יסכם את תוכן הקובץ וכולי.
3. נוספו שידרוגי עיצוב לדף.
4. נוסף כפתור הדבקה לתוכן שמותמלל.
5. ניתן לערוך את התוכן בתוך האתר (אך למייל זה כמובן לא ישפיע).
6. כעת כששולחים כמה הקלטות לתמלול כל אחת מהם נשלחת בנפרד לתמלול וחוזרת בחלונית נפרדת ובמייל נפרד.
7. מבדיקה שערכתי ניתן בהחלט לתמלל כמה הקלטות יחד באיכות גובהה מאד ע"י שימוש במודל 3.1 פרו.שימו לב שהשימוש במודל פרו 3 עולה כסף לפי שימוש ויש להפעיל זאת בגוגל סטודיו או בגוגל קלואוד.
יש לשים לב לעדכון חשוב בחלק זה שמי שיש לו מנוי פרו לגוגל יכול להפעיל שידרוג בגוגל סטודיו כך שיהיה לו מכסת שימוש חינמית גדולה בג'מיני 3 פרו ועוד הרבה מודלים בחינם.
-
@ARISH מה עולה כסף 2.5 או רק 3.1 וכמה והאם יש לו איזה שהיא מכסה חינמית והאם 2.5 פרו יותר טוב מ3 פלאש