המלצה | אתר חינמי לחלוטין לתמלול מהיר ואיכותי למייל ולאתר כולל יצירת קריינות
-
בס"ד לאחר מאמץ מסויים הצלחתי ליצור אתר בגיטאהב אשר נותן אפשרות להעלאת מספר קבצים ולתמלל אותם באופן מהיר ואיכותי וחינמי לחלוטין (בניגוד לאלף בוט לדוגמה.., איני מתכוון להתחרות רק לעזור לציבור), כל מה שצריך זה להכניס מפתח של גוגל סטודיו או גוגל קלואוד פעם אחת (הם ישמרו בזכרון הדפדפן) ולבחור את המודל ולהתחיל לתמלל, וכן ניתן ליצור קריינות של גוגל קלואוד מהתמלול ע"י האתר בהפעלת השירות המתאים בגוגל קלואוד, אשמח לשמוע התרשמות של משתמשים והצעות לשיפור, כאן בפורום ובמייל ARISH121548@GMAIL.COM.
יצויין שאני ממליץ מאד להשתמש נודל ג'מיני 3 שהינו איכותי בהרבה מהשני.
תמלול חכם וחינמי -
בס"ד לאחר מאמץ מסויים הצלחתי ליצור אתר בגיטאהב אשר נותן אפשרות להעלאת מספר קבצים ולתמלל אותם באופן מהיר ואיכותי וחינמי לחלוטין (בניגוד לאלף בוט לדוגמה.., איני מתכוון להתחרות רק לעזור לציבור), כל מה שצריך זה להכניס מפתח של גוגל סטודיו או גוגל קלואוד פעם אחת (הם ישמרו בזכרון הדפדפן) ולבחור את המודל ולהתחיל לתמלל, וכן ניתן ליצור קריינות של גוגל קלואוד מהתמלול ע"י האתר בהפעלת השירות המתאים בגוגל קלואוד, אשמח לשמוע התרשמות של משתמשים והצעות לשיפור, כאן בפורום ובמייל ARISH121548@GMAIL.COM.
תמלול חכם וחינמי@ARISH וואאווו מדהים ממש נעתקו המילים מפי כשראיתי את התוצאה שמתי לו שיעור ישיבתי והוא היה כמעט מדוייק לגמרי (חוץ מכמה פדיחות קטנות כנראה הוא לא הכיר את המושגים) לא ידעתי שAI מגיע לרמה כזאת בחינם (ניסיתי דברים אחרים ולא היה טוב בלשון המעטה) ממש תודה רבה וייש"כ עצום (עשה לי הקלטה של שעה ב3 דקות ממש מייעל את כל התהליך, ממש מקוה בכל ליבי שיהיה חינם לעד)
אגב, יש למישהו מושג אם יש לזה הגבלה מסויימת (מסתמא) ואם כן מהי ?
נ.ב. הוא ממש משוכלל אפילו יודע להוריד לבד את ההקלטה של קול הלשון בהתחלה ובסוף בלי שביקשתי (אין איך לבקש) ממש מוכשר -
תמלול חכם וחינמי -
תמלול חכם וחינמי@ARISH כדאי מאוד לחדד את ההנחיה ולהתאים אותה, אפילו לשלוח קטע קצר מהקובץ לזיהוי ראשונה של הברה/סגנון/שפה וכד' ואז לשלוח את הקובץ המלא לתמלול עם הנחיות מותאמות לתוכן (או שהמשתמש יבחר מבין כמה אפשרויות, ולדלג על שלב הזיהוי...)
וגם קבצים ארוכים צריך לחתוך לשלוח בקטעים. יותר מכמה דקות הוא מאבד את זה, ממציא מילים, חותך קטעים, ומקצר... עדיף עם זיהוי של יותר משניה שקט ואז לחתוך, נניח כל 10 דק, ולשלוח בנפרד, ולאחד את התוצאות...
בנוסף, אתה יכול לבקש מהמודל בהנחיה להוסיף בסוגרים מרובעות זמנים של ההקלטה (נניח כל 10 שניות או כל משפט) כדי שיהיה אפשר לבחור משפט ולשמוע את השלב של המשפט בהקלטה...
יכול להיות שחלק מהדברים לא אפשרי רק עם צד לקוח, אבל שווה בדיקה...