בקשת מידע | הקלדה בעברית ממקשי הטלפון הפיזיים
-
קניתי מעלי את הפלאפון UNIWA HOPE XS24. סוג של חצי טא'צ ותומך עברית כמו כן החריטה על מקשי הפלאפון בעברית הבעיה היא שבהקלדה במקשים הרגילים אין לי עברית. אלא רק במקלדת הוורטואלית של גוגל שבאה עם המכשיר. השאלה אם מישהו מכיר אפליקציה או משהו שדרכו אוכל להגדיר הקלדה בעברית גם מהמקשים הפיזיים?
מצרף תמונות של המכשיר

-
קניתי מעלי את הפלאפון UNIWA HOPE XS24. סוג של חצי טא'צ ותומך עברית כמו כן החריטה על מקשי הפלאפון בעברית הבעיה היא שבהקלדה במקשים הרגילים אין לי עברית. אלא רק במקלדת הוורטואלית של גוגל שבאה עם המכשיר. השאלה אם מישהו מכיר אפליקציה או משהו שדרכו אוכל להגדיר הקלדה בעברית גם מהמקשים הפיזיים?
מצרף תמונות של המכשיר

-
@TelegApps אפליקציה של TT9
אאל"ט יש ל @מישהו12 יישום כזה
תעשה חיפוש בפורום -
@יוסי-מחשבים ו @צדיק-0 קודם כל תודה רבה. אשמח להסבר איך מגדירים עם האפליקציה הזאת את ההקלדה בעברית מהמקשים

נ.ב אפשר להשתמש בשני האפליקציות בו זמנית זתאומרת שאם אני רוצה להקליד ממקשי הפלאפון הפיזיים זה יעבוד מהאפליקציית TT9 שהבאת פה. ואם אני רוצה להקליד מהטא'צ שיפתח לי את מקלדת גוגל? או שכל פעם צריך להגדיר מחדש באיזה מקלדת אני רוצה להשתמש?
-
@יוסי-מחשבים ו @צדיק-0 קודם כל תודה רבה. אשמח להסבר איך מגדירים עם האפליקציה הזאת את ההקלדה בעברית מהמקשים

נ.ב אפשר להשתמש בשני האפליקציות בו זמנית זתאומרת שאם אני רוצה להקליד ממקשי הפלאפון הפיזיים זה יעבוד מהאפליקציית TT9 שהבאת פה. ואם אני רוצה להקליד מהטא'צ שיפתח לי את מקלדת גוגל? או שכל פעם צריך להגדיר מחדש באיזה מקלדת אני רוצה להשתמש?
HebPad.apk
זה יותר טוב בפער. -
HebPad.apk
זה יותר טוב בפער.@מחנה-ידידים אתה יכול להסביר לי איך מגדירים ואיך משתמשים וכן לגבי השאלה השניה שלי
כתב בבקשת מידע | הקלדה בעברית ממקשי הטלפון הפיזיים:
-
@מחנה-ידידים אתה יכול להסביר לי איך מגדירים ואיך משתמשים וכן לגבי השאלה השניה שלי
כתב בבקשת מידע | הקלדה בעברית ממקשי הטלפון הפיזיים:
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@מחנה-ידידים תודה רבה

-
HebPad.apk
זה יותר טוב בפער.@מחנה-ידידים זה מתאים גם לשיאומי?
ויש גם אפליקציה של מישהו 12 לשיאומי למה שהיא לא תעבוד גם שם בעצם?