בירור | עריכת קבצי אודיו לרמה גרועה לרמה גבוהה ביותר-
-
@דוד-33 כתב בבירור | עריכת קבצי אודיו לרמה גרועה לרמה גבוהה ביותר-:
תעלה קובץ ותראה
הגבתי לאחר שעשיתי כך, לכן שאלתי (כי לא ראיתי הבדל).
כל שלושת הפרטים שאביטופ כתב למעלה יבוצעו אוטומטית בלי אפשרות סימון ובחירה?
-
@דוד-33 @afg
תודה על הנכונות
גם אני טרם הצלחתי לזהות את השינוי שנעשה
גם בתצוגה של גובה הווליום זה נראה לא תואם גם בזמן שאין ירידת וליום הוא מציג כאילו שטח ריקשאלה : האם אתה מכיר וערכת קבצי אודיו בתוכנה הזאת

כי יש בה אופציות רבות וקריוטיות לעריכה מדויקת
אם תרצה אני ירחיב
כי עשה רושם שאתה לא כל כך מכיר
ואכ עלי לפרש ביתר ביאור את כוונתי
תודה
לדוגמא כאשר אני עובד ע לקובץ מסויים ובוחר להסיר ממנו רגעים מתים אוטומטי בסיום העריכה הקובץ הערוך קצר יותר מהמקורי
בתוכנה שלך עדין זה לא כך
ועודאני צריך גרף שתהיה בו אפשרות לבחור מקטע ולהסירו בלחיצה, עם אפשרות ביטול פעולה, וכן אפשרות למתוח את הגרף לשברי שנוית כדי למחוק בדיוק רב את האזור המיותר, וכן שהתוכנה תערוך עריכה ראשונית, ותסמן את האזור המוצע להסרה, ואני יעבור על האזורים ויבחר מה לאשר להסרה ומה לשנות,

-
@דוד-33 @afg
תודה על הנכונות
גם בתצוגה של גובה הווליום זה נראה לא תואם גם בזמן שאין ירידת וליום הוא מציג כאילו שטח ריקשאלה : האם אתה מכיר וערכת קבצי אודיו בתוכנה הזאת

אם תרצה אני ירחיב
תודה
לדוגמא כאשר אני עובד ע לקובץ מסויים ובוחר להסיר ממנו רגעים מתים אוטומטי בסיום העריכה הקובץ הערוך קצר יותר מהמקורי
בתוכנה שלך עדין זה לא כך
ועודאני צריך גרף שתהיה בו אפשרות לבחור מקטע ולהסירו בלחיצה, עם אפשרות ביטול פעולה, וכן אפשרות למתוח את הגרף לשברי שנוית כדי למחוק בדיוק רב את האזור המיותר, וכן שהתוכנה תערוך עריכה ראשונית, ותסמן את האזור המוצע להסרה, ואני יעבור על האזורים ויבחר מה לאשר להסרה ומה לשנות,

-
@דוד-33 @afg
תודה על הנכונות

אם תרצה אני ירחיב
תודה
בתוכנה שלך עדין זה לא כך

-
להערכתי כדי לזהות גמגום חייבים למידת מכונה שמכירה עברית
אחרת זה לא יעבוד,
לעומת הפונקציות הקיימות שמתאימות לכל השפות
אולי בזה טמון חלק מהפער -
@דוד-33 @afg
מצב תוצאות העריכה בה טרם ניכר השינוי המיוחל.
לענ"ד נראה, שההגדרה צריכה להיות כהוספת אופציה או שלב בעיבוד, שאחרי שהמערכת מבצעת את העיבוד המקורי (האיכותי-יש לציין), תהיה אופציה להוספת שלב שבה המערכת תבצע ניתוח של ההקלטה ברמת המילה ותסמן אזורים עם הצעות לחיתוך להסרה או לטיפול ובכך העבודה תהיה ממוקדת ללא צורך בלעבור בעצמי על כל ההקלטה ולעצור כל שניה כדי לתקן, אלא המערכת מציעה ואתה בוחר אם להסכים או לא אם להרחיב את הפעולה או למצמם וכדו'
תודה

-
@דוד-33 @afg
מצב תוצאות העריכה בה טרם ניכר השינוי המיוחל.
לענ"ד נראה, שההגדרה צריכה להיות כהוספת אופציה או שלב בעיבוד, שאחרי שהמערכת מבצעת את העיבוד המקורי (האיכותי-יש לציין), תהיה אופציה להוספת שלב שבה המערכת תבצע ניתוח של ההקלטה ברמת המילה ותסמן אזורים עם הצעות לחיתוך להסרה או לטיפול ובכך העבודה תהיה ממוקדת ללא צורך בלעבור בעצמי על כל ההקלטה ולעצור כל שניה כדי לתקן, אלא המערכת מציעה ואתה בוחר אם להסכים או לא אם להרחיב את הפעולה או למצמם וכדו'
תודה

@דוד-33
כתב בבירור | עריכת קבצי אודיו לרמה גרועה לרמה גבוהה ביותר-:המערכת תבצע ניתוח של ההקלטה ברמת המילה ותסמן אזורים עם הצעות לחיתוך להסרה או לטיפול ובכך העבודה תהיה ממוקדת ללא צורך בלעבור בעצמי על כל ההקלטה ולעצור כל שניה כדי לתקן, אלא המערכת מציעה ואתה בוחר אם להסכים או לא אם להרחיב את הפעולה או למצמם
אולי בשביל דבר כזה צריך מסד נתונים חזק שעל פיו התוכנה תלמד ותבנה את עצמה לדעת איך אמור להראות הרצאה מוצלחת
-
https://lecture-voice-copy-0185185a.base44.app
לצורך קיצור דרך עשיתי הכפלה לאפליקציה וביקשתי ממנה ללמוד את התוכנה המדוברת ולהכין את הפונקציות שהיא מכילה
זו התוצאה
כעת עלי להמתין לאישור של נטפרי כדי להכנס לזה
אבל אולי אתם תוכלו בנתיים לבדוק את התוצר
@דוד-33 @afg
תודה -
https://lecture-voice-copy-0185185a.base44.app
@דוד-33 @afg @יאה @זאב-לבן כדאי להתרשם מהתוכנה בגירסה העכשוית
אמנם עוד לא מושלם אבל בהחלט בכיון
ולך @דוד-33 חושבני שהסיבה שלא זכינו לראות עד עכשיו את העדכונים שניסת לעשות במערכת משום שלא לחצת שוב על 'פרסם'
הייתי שמח להחכים ממה שעשית
אז בבקשה לחץ על פרסם ובכך השינויים יכנסו בפועל לתוכנה -
@אביטופ
יצרתי עכשיו אתר לבקשתך ב"בייס44"
https://lecture-clear-pro.base44.app -
@דוד-33 מה רשמת לו בשביל הרישום משתמשים ואיפה הdb של האתר יושב הכל אצלו או אצלך?
פשוט אני גם רוצה לעשות אתר עם רישום ולכן שואל נה כדאי לרשום לבינה- זה אתר שנוצר בAI
- תרשום לAI מה שבא לך שלב אחרי שלב עד המוצר המוגמר (בחינם יש מגבלות לבקשות)
-
- זה אתר שנוצר בAI
- תרשום לAI מה שבא לך שלב אחרי שלב עד המוצר המוגמר (בחינם יש מגבלות לבקשות)
-
@עניו-כמשה
https://app.base44.com/
https://lovable.dev/
שניהם דומים אחד לשני וגם בשניהם יש מגבלה ליצירה ביום וחודש בגרסה החינמית