בקשת מידע | מנסה להבין מדוע הפורום מסווג כ⚠️"אתר זדוני" ☠️
-
ניסיתי לגשת לפורום מרשת ציבורית, ומתברר שמבחינת FortiGuard, האתר מסווג תחת הקטגוריה "אתרים זדוניים"
כניסה מאנונימי, ניקוי קוקיז, שינוי DNS והשבתת אנטי-וירוס/חומת אש – לא עזרו.
רק VPN הצליח לעקוף את רוע הגזירה.ניסיתי להגיש ערעור והוא נדחה.

מה שמעניין שבדיוק עכשיו כתב לי משתמש אחר בפורום שהוא ניסה לגשת לפורום מראוטר מאובטח של צ'ק פוינט, ובהתחלה הוא חסם כאתר זדוני,
וכשהוא נכנס למידע חסימה הוא קיבל את הקישור הזה [ @cfopuser לתשומת ליבך](למעשה אחרי כמה דקות הרובוט שלהם כן אישר את מתמחים)
בנוסף לזה הוא אומר שאיסט חוסם לו את הפורום, וכל זה מצטרף לעוד דברים ששמעתי בעבר על חסימות לפורום - כמו כאן וכאן וכאן
אז קודם כל - מי שנתקל בחסימה - שידע שהפתרון היחיד -לפחות בחלק מהמקרים- זה vpn (יש חינמי מובנה בדפדפן אופרה),
אבל אם מישהו ידע לומר יותר מזה, מה ניתן לעשות והאם באמת כל הבעיה שלהם עם מתמחים זה רק שרשורים שדנים על וירוסים ותו לא או ש... (אני יודע שזה נשמע לא טוב, סורי
)לי אישית החסימות האלו נשמעות קצת כמו שאתרוג חוסמים את
ונטפרי את
...ואי אפשר בלי תרלמהמ@ש@א@צפכו'
@בנימין-מחשבים כתב בבקשת מידע | מנסה להבין מדוע הפורום מסווג כ
️"אתר זדוני"
️:הוא אומר שאיסט חוסם לו את הפורום
אצלי פתוח.
הוא חוסם רק את שרת הורדת הקבצים - בגלל שזה תוכנות פרוצות (=וירוסים מבחינתו). -
️"אתר זדוני"
️:הוא אומר שאיסט חוסם לו את הפורום
אצלי פתוח.
הוא חוסם רק את שרת הורדת הקבצים - בגלל שזה תוכנות פרוצות (=וירוסים מבחינתו).@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בבקשת מידע | מנסה להבין מדוע הפורום מסווג כ
️"אתר זדוני"
️:הוא חוסם רק את שרת הורדת הקבצים - בגלל שזה תוכנות פרוצות (=וירוסים מבחינתו).
אצלי חסם את הכתובת MITMACHIM.TOP
לא ניסיתי יותר מידי להתקשקש זה לא היה מחשב שלי אלא של חבר במשרד שלו -
ש שניאור שמח התייחס לנושא זה
-
נפתר הבעיה ככל הנראה
-
נפתר הבעיה ככל הנראה
@קראנץ-ונילה מה היא הייתה שנפתרה??
-
@קראנץ-ונילה מה היא הייתה שנפתרה??
@צול-גאה עיין בפוסט שפותח את הנושא
-
@צול-גאה עיין בפוסט שפותח את הנושא
-
@צול-גאה
ככל הנראה זה היה בגלל נושא שהכיל קבצים מסוכנים -
@צול-גאה
ככל הנראה זה היה בגלל נושא שהכיל קבצים מסוכניםזה מה שכתבו כאן
️"אתר זדוני"
️:מה שמעניין שבדיוק עכשיו כתב לי משתמש אחר בפורום שהוא ניסה לגשת לפורום מראוטר מאובטח של צ'ק פוינט, ובהתחלה הוא חסם כאתר זדוני,
וכשהוא נכנס למידע חסימה הוא קיבל את הקישור הזהאגב אותו אחד זה אני
ואיך זה הפסיק?
הנושא ההוא נמחק או שהוסבר למנגנוני האבטחה למינהם שזה לא זדוני אלא רק מראים קבצים כאלה??לא יודע איך עובד בדיוק העניין הזה של האבטחה??
-
ניסיתי לגשת לפורום מרשת ציבורית, ומתברר שמבחינת FortiGuard, האתר מסווג תחת הקטגוריה "אתרים זדוניים"
כניסה מאנונימי, ניקוי קוקיז, שינוי DNS והשבתת אנטי-וירוס/חומת אש – לא עזרו.
רק VPN הצליח לעקוף את רוע הגזירה.ניסיתי להגיש ערעור והוא נדחה.

מה שמעניין שבדיוק עכשיו כתב לי משתמש אחר בפורום שהוא ניסה לגשת לפורום מראוטר מאובטח של צ'ק פוינט, ובהתחלה הוא חסם כאתר זדוני,
וכשהוא נכנס למידע חסימה הוא קיבל את הקישור הזה [ @cfopuser לתשומת ליבך](למעשה אחרי כמה דקות הרובוט שלהם כן אישר את מתמחים)
בנוסף לזה הוא אומר שאיסט חוסם לו את הפורום, וכל זה מצטרף לעוד דברים ששמעתי בעבר על חסימות לפורום - כמו כאן וכאן וכאן
אז קודם כל - מי שנתקל בחסימה - שידע שהפתרון היחיד -לפחות בחלק מהמקרים- זה vpn (יש חינמי מובנה בדפדפן אופרה),
אבל אם מישהו ידע לומר יותר מזה, מה ניתן לעשות והאם באמת כל הבעיה שלהם עם מתמחים זה רק שרשורים שדנים על וירוסים ותו לא או ש... (אני יודע שזה נשמע לא טוב, סורי
)לי אישית החסימות האלו נשמעות קצת כמו שאתרוג חוסמים את
ונטפרי את
...ואי אפשר בלי תרלמהמ@ש@א@צפכו'
@בנימין-מחשבים כי לפי טענתם יש בפורום קבצים של תוכנות ואפליקציות זדוניות (בגלל זה נחסמה אז האפשרות להוריד apk)
-
@בנימין-מחשבים כי לפי טענתם יש בפורום קבצים של תוכנות ואפליקציות זדוניות (בגלל זה נחסמה אז האפשרות להוריד apk)
@עם-ישראל-חיי ומה קרה עכשיו??
-
@עם-ישראל-חיי ומה קרה עכשיו??
@צול-גאה המצב לא השתנה פשוט מאוד שינו שרת להורדה של הapk
-
@צול-גאה המצב לא השתנה פשוט מאוד שינו שרת להורדה של הapk
@עם-ישראל-חיי אני מתכוון מה השתנה עכשיו ש
@קראנץ-ונילה כתב בבקשת מידע | מנסה להבין מדוע הפורום מסווג כ
️"אתר זדוני"
️:נפתר הבעיה ככל הנראה

)!!