מה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות
-
@sivan22 איך האדם הפשוט יכול להתקין את זה?
לא רואה בגיטאהב הורדה רגילה.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
לא רואה בגיטאהב הורדה רגילה.צריך להוריד את הקוד כזיפ ואז להפעיל ב-CMD את הפקודות המובאות במאגר מתוך התיקיה המחולצת.
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
לא רואה בגיטאהב הורדה רגילה.צריך להוריד את הקוד כזיפ ואז להפעיל ב-CMD את הפקודות המובאות במאגר מתוך התיקיה המחולצת.
@א.מ.ד. אז אני מבין שזה באמת לא מיועד למשתמש הפשוט.
-
ככה זה נראה כרגע...
-
@NH.LOCAL
לא - זה משימה פשוטה מאוד. לערוך מסמך וורד זה לא יותר מורכב מלערוך html זה בנוי על אותו עיקרון (XML). ואת זה הבינה יודעת לעשות היטב היטב.
לדעתי התשובה היא כי המשימה לא הייתה בתחילת רשימת המשימות ותו לא. - כלומר אף אחד לא טרח לאמן אותם על זה. לא האמינו שיש בזה כסף גדול או משהו כזה. מבחינת מיקרוסופט מסתבר יותר שהסיבה היא בגלל שהם מעדיפים שאנשים ישתמשו בוורד אונליין ולא במחשב.@sivan22 יישר כח גדול שהרמת את הכפפה!
אגב אני מקווה שאתה נותן לבינה גישה ל-oooxml כדי שתבין יותר טוב את המבנה של המסמך.
ועל דרך זה אם אתה רוצה להוסיף ניקוד עם הנקדן של דיקטה לדעתי זה די פשוט - לא עשיתי את זה בעצמי בגלל שלא היה לי כח לחפור אחרי ה-api של דיקטה. החישוב כדי לא להרוס את היצוב הוא פשוט חישוב מקביל ל-range על ידי ה-OOXML כלומר חישוב index בלולאה מקבילה.@pcinfogmach כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
לא - זה משימה פשוטה מאוד. לערוך מסמך וורד זה לא יותר מורכב מלערוך html זה בנוי על אותו עיקרון (XML). ואת זה הבינה יודעת לעשות היטב היטב.
אתה בטוח?
ההתממשקות כאן היא דרך COM או פרסטר בינארי של הקובץ? -
@sivan22 הפקודות
npm run sideloadו-npm run startלא מפעילות שרת מקומי. הייתי צריך לפתוח שרת עם הפקודהnpm run devואז לטעון את התוסף עם אחת הפקודות של ההפעלה. -
ככה זה נראה כרגע...
@א.מ.ד. כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
ככה זה נראה כרגע...
@sivan22 נשמח להתעדכן כשזה יצטרף לכלל התוספים המוצלחים שלך
-
@א.מ.ד.
כן גם אני עשיתי כך אתמול. ובאמת רק זו רק הפקודה שעבדה.אבל המודל המקומי שנסיתי לחבר היה qwen2.5-coder-3b:latest
וזה לא נותן פלט
בקונסול קיבלתי שגיאה does not support tools
זה אומר שהבעיה היא במודל?חוצמזה התוסף מבקש API Key גם על מודל מקומי...
@MAKRO כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
אבל המודל המקומי שנסיתי לחבר היה qwen2.5-coder-3b:latest
וזה לא נותן פלט
זה אומר שהבעיה היא במודל?ניסיתי גם עם כמה מודלים מקומיים אבל כותב שלא נוצר פלט. בלוג של השרת ב-LM Studio זה נראה שאין בכלל התממשקות עם השרת.
ניסיתי עם Groq, והוא רק ענה לי על שאלה פשוטה אבל לא ערך כלום בוורד.@MAKRO כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
חוצמזה התוסף מבקש API Key גם על מודל מקומי...
תתקע סתם "1234", או שתוציא מפתח API ב-LM Studio בהגדרות השרת.
-
אבל המודל המקומי שנסיתי לחבר היה qwen2.5-coder-3b:latest
וזה לא נותן פלט
זה אומר שהבעיה היא במודל?ניסיתי גם עם כמה מודלים מקומיים אבל כותב שלא נוצר פלט. בלוג של השרת ב-LM Studio זה נראה שאין בכלל התממשקות עם השרת.
ניסיתי עם Groq, והוא רק ענה לי על שאלה פשוטה אבל לא ערך כלום בוורד.@MAKRO כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
חוצמזה התוסף מבקש API Key גם על מודל מקומי...
תתקע סתם "1234", או שתוציא מפתח API ב-LM Studio בהגדרות השרת.
תתקע סתם "1234"
זה מה שעשיתי...
או שתוציא מפתח API ב-LM Studio בהגדרות השרת.
אני עם ollama
ניסיתי גם עם כמה מודלים מקומיים אבל כותב שלא נוצר פלט.
אכן.
"Error: No output generated. Check the stream for errors"@א.מ.ד. כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
ניסיתי עם Groq, והוא רק ענה לי על שאלה פשוטה אבל לא ערך כלום בוורד.
זה כבר צריך טיפול של סיון, לא?
-
תתקע סתם "1234"
זה מה שעשיתי...
או שתוציא מפתח API ב-LM Studio בהגדרות השרת.
אני עם ollama
ניסיתי גם עם כמה מודלים מקומיים אבל כותב שלא נוצר פלט.
אכן.
"Error: No output generated. Check the stream for errors"@א.מ.ד. כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
ניסיתי עם Groq, והוא רק ענה לי על שאלה פשוטה אבל לא ערך כלום בוורד.
זה כבר צריך טיפול של סיון, לא?
-
אני עם ollama
אולי גם שם יש דרך להוציא מפתח, לא זוכר.
@א.מ.ד. מודלים פשוטים שלא תומכים בכלים לא יעבדו.
@pcinfogmach ו @מתכנת-חובב הקוד שנכתב הוא קוד JS של ספריית API ייעודית של מייקרוסופט לתוספים לוורד שנקראת office.js. הספרייה מתעדכנת עם הזמן לכלול עוד תכונות של וורד. אני לא נוגע בOOXML.אגב, יצא קלוד לוורד ממש לאחרונה אבל אני מבין מתוך הדברים שזה שוב אריזה סביב כלים מוגבלים כמו הרבה תוספים, ולא לייב קוד כמו התוסף הזה שהוא ייחודי בנוף.
-
@pcinfogmach ו @מתכנת-חובב הקוד שנכתב הוא קוד JS של ספריית API ייעודית של מייקרוסופט לתוספים לוורד שנקראת office.js. הספרייה מתעדכנת עם הזמן לכלול עוד תכונות של וורד. אני לא נוגע בOOXML.אגב, יצא קלוד לוורד ממש לאחרונה אבל אני מבין מתוך הדברים שזה שוב אריזה סביב כלים מוגבלים כמו הרבה תוספים, ולא לייב קוד כמו התוסף הזה שהוא ייחודי בנוף.
@sivan22 כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
@pcinfogmach ו @מתכנת-חובב הקוד שנכתב הוא קוד JS של ספריית API ייעודית של מייקרוסופט לתוספים לוורד שנקראת office.js. הספרייה מתעדכנת עם הזמן לכלול עוד תכונות של וורד. אני לא נוגע בOOXML.
הספרייה שציינת לא נועדה עבור בינה מלאכותית אתה פשוט נותן לבינה שליטה על וורד דרך ה-api
אני הצעתי שכדי שיבין יותר טוב את המסמך שגם יהיה לו גישה ל-ooxml לא שיערוך את ה-ooxmlאגב יש מעלה וחיסרון בספרייה שבחרת
היא עדיין די מוגבלת בגישה שלה ב-vsto יש לך שליטה יותר מלאה
אבל המעלה שזה זמין גם דרך מאק -
@א.מ.ד. אל תפתח ציפיות. תפעול ושינויים בתוך אופיס הם משימה מורכבת מאוד שרק לאחרונה מודלים החלו להשתפר בה בצורה משמעותית
@NH.LOCAL כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
אל תפתח ציפיות. תפעול ושינויים בתוך אופיס הם משימה מורכבת מאוד שרק לאחרונה מודלים החלו להשתפר בה בצורה משמעותית
@pcinfogmach כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
@NH.LOCAL
לא - זה משימה פשוטה מאוד. לערוך מסמך וורד זה לא יותר מורכב מלערוך html זה בנוי על אותו עיקרון (XML). ואת זה הבינה יודעת לעשות היטב היטב.טענו בחיטים והודה לו בשעורים
לערוך מסמך וורד ותפעול בתוך אופיס זה שני נקודות שונות
-
@NH.LOCAL כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
אל תפתח ציפיות. תפעול ושינויים בתוך אופיס הם משימה מורכבת מאוד שרק לאחרונה מודלים החלו להשתפר בה בצורה משמעותית
@pcinfogmach כתב במה שקופיילוט בוורד היה אמור להיות:
@NH.LOCAL
לא - זה משימה פשוטה מאוד. לערוך מסמך וורד זה לא יותר מורכב מלערוך html זה בנוי על אותו עיקרון (XML). ואת זה הבינה יודעת לעשות היטב היטב.טענו בחיטים והודה לו בשעורים
לערוך מסמך וורד ותפעול בתוך אופיס זה שני נקודות שונות
הוספתי תוכנה להתקנה פשוטה:
https://github.com/Sivan22/autoOffice/releases/download/latest/AutoOffice-Setup.exe -
הוספתי תוכנה להתקנה פשוטה:
https://github.com/Sivan22/autoOffice/releases/download/latest/AutoOffice-Setup.exe -
@sivan22
עדיין צריך להוסיף אותו אחר כך דרך

@pcinfogmach לא מופיע לי שם.
מה הפשט?
(בכלל, אצלך יש אופציה של 'תיקיה משותפת', אצלי אין. רק 'התוספות שלי' 'חנות'.עריכה: אחרי הרצה נוספת של ההתקנה - זה נוסף לי.
-
@sivan22 תודה על תוכנת ההתקנה.
זה לא תומך בג'מיני.
זה באנגלית בלבד (שפת ההגדרות). -