שאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני? 🤔
-
@עומר
אתה לא טועה בכלל...אני משתמש בסוני כבר שנים. וברור שהסוני הזו, וגם קרובות משפחתה הזולות A6100/6400 וכמובן היקרות יותר, הם ברמה אחרת לחלוטין.
לא דווקא סוני יש עוד כמה, אבל ביחס עלות תועלת, זו כנראה הסוני.אבל כשמישהו שואל אותי ואני מנסה לייעץ לו לקחת את הסוני או כל דבר אחר, בגלל המחיר/ בגלל האיכות /בגלל הפוקוס האגדי שלה, התגובה בדר"כ היא בסגנון:
"זה ידוע שסוני זו חברה ממש דפוקה..."
"קונים רק קנון! מה זה מצלמה של סוני זה שווה משהו?..."
"חברה שלי/סבתא שלי קנתה פעם מצלמה לא של קנון וזה היה פשוט זוועה..."כל אדם עם הבנה בסיסית בציוד צילום מבין שהם בליגה אחרת, רוב האנשים - לא.
@MAKRO כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:"זה ידוע שסוני זו חברה ממש דפוקה..."
מעניין שבתחום המצלמות המקצועיות זה ממש הפוך (חוץ ממי שלא מבין בכלל כמובן)
מאותה הסיבה שאני לא מבין למה נהג מונית הוא לא ראש ממשלה (הוא הכי מבין מה צריך לעשות, לא?)@MAKRO כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:"קונים רק קנון! מה זה מצלמה של סוני זה שווה משהו?..."
אתה מתכוון שאתה ממש מצומצם ולא מכיר משהו ומנסה להיאחז בו כאילו זה הדבר היחידי שקיים (לא אתה ממש כמובן, אלא למי שאומר משפט כזה)
ממש מזכיר לי את הויכוח מה יותר טוב בצילום- מצלמה או סמארטפון -
מאותה הסיבה שאני לא מבין למה נהג מונית הוא לא ראש ממשלה (הוא הכי מבין מה צריך לעשות, לא?)@MAKRO כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
אתה מתכוון שאתה ממש מצומצם ולא מכיר משהו ומנסה להיאחז בו כאילו זה הדבר היחידי שקיים (לא אתה ממש כמובן, אלא למי שאומר משפט כזה)
ממש מזכיר לי את הויכוח מה יותר טוב בצילום- מצלמה או סמארטפון@אביעד כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:מעניין שבתחום המצלמות המקצועיות זה ממש הפוך (חוץ ממי שלא מבין בכלל כמובן)
ברור!
אבל רוב הצרכנים לא מבינים, וזה מה שאמור להיות...למשל אני מנסה להסביר לו שהפוקוס המדהים של סוני אין לו מתחרים (היום כבר יש כנראה...) ואז הוא שואל אותי "מה זה פוקוס? אתה מתכוין לזום?"

וכו' וכו' על זה הדרך
-
ממש מזכיר לי את הויכוח מה יותר טוב בצילום- מצלמה או סמארטפון@אביעד כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:אתה מתכוון שאתה ממש מצומצם ולא מכיר משהו ומנסה להיאחז בו כאילו זה הדבר היחידי שקיים
רבנו @אביעד מה אתה רוצה מהאיש - הוא אוחז בדיוק כמוך - הוא סה"כ הביא ציטטות מה אנשים אומרים -
@אביעד כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:אתה מתכוון שאתה ממש מצומצם ולא מכיר משהו ומנסה להיאחז בו כאילו זה הדבר היחידי שקיים
רבנו @אביעד מה אתה רוצה מהאיש - הוא אוחז בדיוק כמוך - הוא סה"כ הביא ציטטות מה אנשים אומרים@יאיר-דניאל כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:רבנו @אביעד מה אתה רוצה מהאיש - הוא אוחז בדיוק כמוך - הוא סה"כ הביא ציטטות מה אנשים אומרים
@אביעד כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:אתה מתכוון שאתה ממש מצומצם ולא מכיר משהו ומנסה להיאחז בו כאילו זה הדבר היחידי שקיים (לא אתה ממש כמובן, אלא למי שאומר משפט כזה)
-
נראה לי שלא קונים סוני ב'ציבור' זה בגלל שאין עברית, משא"כ בקנון שלכל המצלמות יש עברית...
-
נראה לי שלא קונים סוני ב'ציבור' זה בגלל שאין עברית, משא"כ בקנון שלכל המצלמות יש עברית...
@השטייגעניסט
וזה כנראה גם הסיבה למה לא רואים את הסדרות החצי מקצועיות של כנון, למשל סדרת M.
שהם טובים אבל ללא עברית -
@עומר כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:SONY ZV-E10
גם קומפקטי וגם עברית
ואגב
עד שאתה הולך לסוני תלך למירולס של קנון למה בקושי קונים אותו
אגב אני קניתי את ה G7 אחרי שאחת מהדודות שלי קנתה ואחרי קנו 5 קרובי משפחה שלי כנראה זה יותר מפה לאוזן על פני איכות
ואל תשכח שפחות צריכים איכות יותר רוצים נוחות וזום גדול כלומר ללחוץ ושיצא תמונה איכותית פחות ידני
אגב דאגב
רוב ככל האנשים לא משתמשים בשוטף בידני אלא על אוטומט וכדו -
@עומר כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:SONY ZV-E10
גם קומפקטי וגם עברית
ואגב
עד שאתה הולך לסוני תלך למירולס של קנון למה בקושי קונים אותו
אגב אני קניתי את ה G7 אחרי שאחת מהדודות שלי קנתה ואחרי קנו 5 קרובי משפחה שלי כנראה זה יותר מפה לאוזן על פני איכות
ואל תשכח שפחות צריכים איכות יותר רוצים נוחות וזום גדול כלומר ללחוץ ושיצא תמונה איכותית פחות ידני
אגב דאגב
רוב ככל האנשים לא משתמשים בשוטף בידני אלא על אוטומט וכדו@הבל-הבלים-הכל כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:עד שאתה הולך לסוני תלך למירולס של קנון למה בקושי קונים אותו
איזה מירור לס יש לקנון בכזה גודל? R10 וכ' גדולות יותר...
אנשים נרתעים מגודל -
@הבל-הבלים-הכל כתב בשאלה | מה יש במצלמת G7 שאין במירור-לס של סוני?
:עד שאתה הולך לסוני תלך למירולס של קנון למה בקושי קונים אותו
איזה מירור לס יש לקנון בכזה גודל? R10 וכ' גדולות יותר...
אנשים נרתעים מגודל@עומר יש את R50 איכותית ביותר