בקשת מידע | הכנת תשתית אינטרנט בממ"ד
-
ממ"ד בבניה, מעוניין באינטנרט נורמלי שם ללא צורך בחיבור קווי, מה האופציות שלי? מה הכי מומלץ?
תודה
-
@צדיק-0 אנסה להסביר יותר.
אני גולש בבית עם ראוטר (אינטרנט קווי שמשודר בWIFI) אבל בממ"ד אין קליטה ואני רוצה לגלוש בWIFI כי אני לא רוצה להתחבר לקיר. -
בפשטות כסטנדרט יש נקודת טלפון בממ"ד (או שזה רק בבית שלי ככה?)
תבדוק (עם חוט השחלה) אם התעלה מגיעה בקלות לאותה נקודת טלפון שבה יושב עכשיו הראוטר שלך, אם כן פשוט להשחיל כבל CAT6/7 בינהם ועכשיו יש לך נקודה של אינטרנט קווי, שאם תרצה תחבר אילה גם מגדיל טווח שייתן את הויפי בתוך הממ"ד
להשתמש בחוט של הטלפון שכבר יש אם הוא 4 זוג (8 חוט) עם התאמה יהיה לא יציב- תלוי באורך ובהפרעות אבל יכול להיות שיספיק -
בפשטות כסטנדרט יש נקודת טלפון בממ"ד (או שזה רק בבית שלי ככה?)
תבדוק (עם חוט השחלה) אם התעלה מגיעה בקלות לאותה נקודת טלפון שבה יושב עכשיו הראוטר שלך, אם כן פשוט להשחיל כבל CAT6/7 בינהם ועכשיו יש לך נקודה של אינטרנט קווי, שאם תרצה תחבר אילה גם מגדיל טווח שייתן את הויפי בתוך הממ"ד
להשתמש בחוט של הטלפון שכבר יש אם הוא 4 זוג (8 חוט) עם התאמה יהיה לא יציב- תלוי באורך ובהפרעות אבל יכול להיות שיספיק -
אחלה
תשחיל כבל CAT7 בין הממ"ד לנקודה שיושב בה הראוטר,
ואז לקצה של החוט שבממ"ד יהיה אפשר לחבר או מחשב ישירות -חיבור קווי, או לחבר מגדיל טווח שיקח את האינטרנט הקווי הזה ויהפוך אותו לנקודת ויפי בתוך הממ"ד -
@BIZO כתב בבקשת מידע | הכנת תשתית אינטרנט בממ"ד:
ר מגדיל טווח שיקח את האינטרנט הקווי הזה ויהפוך אותו לנקודת ויפי בתוך הממ"ד
איך קוראים למוצר הזה? מגדיל טווח? או שזה משהו שונה שמתחבר לרשת הקווית?
-
@BIZO מה שאני הכרתי עד היום זה מגדיל טווח שמחובר באמצע הבית, קולט WIFI ומשדר אותו בעוצמה מחודשת להמשך הבית. לא כזה שמתחבר עם כבל רשת.