בקשת מידע | קבצים שאסור לאשר העלאה בפורום כמו שלנו
-
בעבר מישהו כתב כאן על פורמט קובץ שיכול להעניק הרשאות (אם יש בו דברים בעייתיים...) בזמנו ביצעו חסימה על הפורמט הנ"ל
אשמח אם מישהו יוכל לקבץ לי את הפורמטים הנ"ל כדי שאוכל לחסום אותם בפורום מעי"ז שפתחתי בס"ד
תודה רבה -
@גאון אתה מתכוון לSVG? גם HTML חסום כאן.
למעשה בNodeBB אין אפשרות כמדומני לחסום קבצים מסויימים, כי הוא עובד בשיטה לבנה, אפשר רק לאשר הכל או לאשר קבצים מסויימים.
@ע-ה-דכו-ע ושניהם מהווים סיכון או רק SVG?
-
@גאון כתב בבקשת מידע | קבצים שאסור לאשר העלאה בפורום כמו שלנו:
שניהם
-
בעבר מישהו כתב כאן על פורמט קובץ שיכול להעניק הרשאות (אם יש בו דברים בעייתיים...) בזמנו ביצעו חסימה על הפורמט הנ"ל
אשמח אם מישהו יוכל לקבץ לי את הפורמטים הנ"ל כדי שאוכל לחסום אותם בפורום מעי"ז שפתחתי בס"ד
תודה רבה@גאון כתב בבקשת מידע | קבצים שאסור לאשר העלאה בפורום כמו שלנו:
אשמח אם מישהו יוכל לקבץ לי את הפורמטים הנ"ל כדי שאוכל לחסום אותם
מה נראה לך שאנחנו AI שאפשר לבקש ממנו "תגיד לי את מה שאסור לך להגיד כדי שאני אוכל לחסום גם"?
צוחק צוחק, אני מבין שלא זה מה שביקשת...
-
תודה רבה@גאון סתם בשביל הסקרנות איך קוראים לפורום שלך?
-
@גאון אתה מתכוון לSVG? גם HTML חסום כאן.
למעשה בNodeBB אין אפשרות כמדומני לחסום קבצים מסויימים, כי הוא עובד בשיטה לבנה, אפשר רק לאשר הכל או לאשר קבצים מסויימים.
@ע-ה-דכו-ע לא מכיר איך זה עובד ב nodeBB אבל אי אפשר לערוך את הקוד ופשוט להוסיף \ להסיר סימן קריאה אחד בבדיקה כדי להפוך את זה מרשימה לבנה לשחורה?
-
@ע-ה-דכו-ע לא מכיר איך זה עובד ב nodeBB אבל אי אפשר לערוך את הקוד ופשוט להוסיף \ להסיר סימן קריאה אחד בבדיקה כדי להפוך את זה מרשימה לבנה לשחורה?
@מתכנת-חובב כתב בבקשת מידע | קבצים שאסור לאשר העלאה בפורום כמו שלנו:
אפשר לשנות את זה כאן אבל מי שמתחיל לשנות את הקוד צריך לתחזק לעצמו את הפורק בכל עדכון