בקשה | מחפש מישהו שיגדיר עבורי עכשיו מערכת ivr מודל תור בתשלום
-
@עידו300 כתב בבקשה | מחפש מישהו שיגדיר עבורי עכשיו מערכת ivr מודל תור בתשלום:
אגב, כמ האתה מוכן לשלם? אולי אוכל לעזור למצוא מישהו.
כמה אמור לעלות?
אני רוצה ליצור מערכת שבה שלוחה 1 היא מענה קולי של נציג והוא יכול לשלוח לטכנאי על ידי הקשה בנוסף בחלק מהשעות הטכנאי יענה ישר בנוסף תהיה שלוחה נסתרת שתפנה לטכנאי עד עכשיו עשיתי שהמערכת עצמה מפנה תמיד לטכנאי ולנציג רק שהטכנאי שם רשימה שחורה למערכת כשהוא לא יכול לענות והשלוחה הנסתרת מפנה למערכת אחרת שמתקשרת לטכנאי..... רק שלא עבד לי אז אם יש מישהו שיוכל לבדוק מה קורה ולסדר יעזור מאד!
@שמואל-הסיני נו מצוין, הסתדרת ואפילו לא סכום גבוה.
לא יודע כמה לעומת ה"שוק" אבל לדעתי זה מספיק טוב בשביל לחסוך לך כאב ראש של להמשיך לחפש. -
לא יודע כמה לעומת ה"שוק" אבל לדעתי זה מספיק טוב בשביל לחסוך לך כאב ראש של להמשיך לחפש. -
@שמואל-הסיני כתב בבקשה | מחפש מישהו שיגדיר עבורי עכשיו מערכת ivr מודל תור בתשלום:
כמה אמור לעלות?
בניה, 25 שח ללא כולל יחידות
-
@פנסאים כתב בבקשה | מחפש מישהו שיגדיר עבורי עכשיו מערכת ivr מודל תור בתשלום:
ללא כולל יחידות
למה צריך יחידות? יש את מערכת תור החדשה ויש את הקומבינה של החדר ועידה (לא יודע איך יסתדר עם המעברים).
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
שלום לכולם בסוף מישהו עשה לי את זה מה שהוא עשה זה ככה יש שלוחה 1 שבה זה מחייג למספר 1 תמיד ואם מספר 1 לא עונה זה עובר למספר 2 חוץ מזה יש את שלוחה 9 שבה יש הפנייה למערכת אחרת שמעבירה את השיחה אלי הוא ערך עבורי את שתי המערכות השאילה היא כמה משלמים על כזה דבר הוא לא רצה להגיד מחיר - סיכמנו שנשאל בפורום.
אז תגידו בבקשה ואל תחסכו לי תנו לו מה שמגיע לו ברווח.
תודה לכולם. -
@פנסאים כתב בבקשה | מחפש מישהו שיגדיר עבורי עכשיו מערכת ivr מודל תור בתשלום:
ללא כולל יחידות
למה צריך יחידות? יש את מערכת תור החדשה ויש את הקומבינה של החדר ועידה (לא יודע איך יסתדר עם המעברים).
-
שלום לכולם בסוף מישהו עשה לי את זה מה שהוא עשה זה ככה יש שלוחה 1 שבה זה מחייג למספר 1 תמיד ואם מספר 1 לא עונה זה עובר למספר 2 חוץ מזה יש את שלוחה 9 שבה יש הפנייה למערכת אחרת שמעבירה את השיחה אלי הוא ערך עבורי את שתי המערכות השאילה היא כמה משלמים על כזה דבר הוא לא רצה להגיד מחיר - סיכמנו שנשאל בפורום.
אז תגידו בבקשה ואל תחסכו לי תנו לו מה שמגיע לו ברווח.
תודה לכולם.