בקשת מידע | נגן M400 בבריק, אשמח לעזרה!
-
@המתכנת-התותח תסביר יותר מה קרה איך זה נכנס לבריק כדי שנוכל לעזור, לגבי שני גרסאות אין לי מושג איתו ספציפית לא התעסקתי מעולם.
-
@המתכנת-התותח סורי, אני רואה שהקישור לא פעיל. זה היה מ@אלוף תימן אם הוא לא יעזור כאן אולי יהיה לי זמן להעלות משלי...
-
@המתכנת-התותח סורי, אני רואה שהקישור לא פעיל. זה היה מ@אלוף תימן אם הוא לא יעזור כאן אולי יהיה לי זמן להעלות משלי...
@דאבל יעזור לי מאוד אפשר להעלות במג'ייקוד, רק יש הבדל בין הגרסאות החדשות או הישנות?
כי אני לא יודע איזה גרסה זה,
תודה! -
@דאבל יעזור לי מאוד אפשר להעלות במג'ייקוד, רק יש הבדל בין הגרסאות החדשות או הישנות?
כי אני לא יודע איזה גרסה זה,
תודה!@המתכנת-התותח במחשב הנוכחי אין לי זמן להעלות כמה ג'יגה, אם יצא לי להגיע למחשב השני אני אעלה אבל לא בטוח שזה יהיה היום.
אני לא יודע אלו גירסאות יש בזה, מכיר אחד... -
@המתכנת-התותח במחשב הנוכחי אין לי זמן להעלות כמה ג'יגה, אם יצא לי להגיע למחשב השני אני אעלה אבל לא בטוח שזה יהיה היום.
אני לא יודע אלו גירסאות יש בזה, מכיר אחד...@דאבל מחכה,
תודה רבה! -
@דאבל הייתי צריך את זה לפני כמה ימים (וחיפשתי בנרות באתר ולא מצאתי )גם היה לי בריק בלופ) אבל הסתדרתי ב"ה
@המתכנת-התותח האם במצב בריק אתה צורב את זה עם mtclinet במצב BROM (כשהנגן מכובה ?)@HEB1000 כתב בבקשת מידע | נגן M400 בבריק, אשמח לעזרה!:
@המתכנת-התותח האם במצב בריק אתה צורב את זה עם mtclinet במצב BROM (כשהנגן מכובה ?)
SP.
יותר אמין ועם יותר אפשרויות. -
@HEB1000 כתב בבקשת מידע | נגן M400 בבריק, אשמח לעזרה!:
@המתכנת-התותח האם במצב בריק אתה צורב את זה עם mtclinet במצב BROM (כשהנגן מכובה ?)
SP.
יותר אמין ועם יותר אפשרויות. -
@המתכנת-התותח במחשב הנוכחי אין לי זמן להעלות כמה ג'יגה, אם יצא לי להגיע למחשב השני אני אעלה אבל לא בטוח שזה יהיה היום.
אני לא יודע אלו גירסאות יש בזה, מכיר אחד...@דאבל מקפיץ,
יש אולי מישהו אחר שיש לו? אני צריך את זה ממש דחוף!תודה רבה לכולם באמת, לא נעים לי ככה להקפיץ אבל אני ממש צריך את זה.
-
@המתכנת-התותח יש הבדל בין הגרסאות , הגרסה הישנה: בד"כה מסומנת כ-V1.0 או עם תאריכי ייצור של 2021-2022. הגרסה החדשה היא V1.1 ומעלה ייצור שנת 2023 ומעלה היות שזה מזיק למכשיר אם תצרוב את הגרסה הלא נכונה . אז עצתי לך , אם אתה יכול להגיע למצב fastboot mode אז הפקודה fastboot getvar all תעזור לך לדעת את הגרסה הנכונה , זה יופיע תחת ההגדרה version-baseband: אם אינך יכול כלל לראות על המסך ,אז במצב BROM כשהמכשיר מכובה (לחיצה על 2 כפתורי הווליום) גם אפשר לדעת את הגרסה אך איני יודע כרגע איך ולגבי מציאת גרסה תנסה או את @ezerphone או את @שלמה רביבו (שניהם רק במייל)
ועוד משהו אם תצליח להשיג את הגרסה החדשה אשמח שתעדכן אותי