סקר |סקר!!! איזה תוכנה עם מאגר של ספרי קודש היא הכי נוחה ?
-
אם היית מוסיף תורת אמת היית מופתע מהתוצאות לעניות דעתי יש הרבה שעדיין מעדיפים אותה כי הם התרגלו אליה
-
אני רוצה להוריד למחשב שלי תוכנה עם ספרי קודש
אני רוצה לדעת איזה הכי מומלץ מבחינת כמות הספרים ומבחינת נוחות
אשמח אם תצביעו פה בסקר -
אני רוצה להוריד למחשב שלי תוכנה עם ספרי קודש
אני רוצה לדעת איזה הכי מומלץ מבחינת כמות הספרים ומבחינת נוחות
אשמח אם תצביעו פה בסקר -
התשובה מורכבת.
באוצריא יש הכי הרבה פונקציות. מצד שני זית (לדעתי האישית) יותר נוח לשימוש, ויותר יציב על המחשב.
בתכלס בחרתי זית, כי זו התוכנה שאני משתמש בה רוב הזמן.
מותקן לי גם אוצריא אבל, ואם הייתי צריך לבחור תוכנה אחת בלבד שתותקן לי על המחשב הייתי בוחר בה כי יש שם חיפוש טבלאי שאין בזית. (ועוד הרבה פונקציות נוספות, אבל זה המכריע...) -
לדעתי זית טוב למבוגרים (לא רק בגיל, גם באופי) ואוצריא לצעירים.
בפורום מסתובבים יותר צעירים.
חבל שזית לא התפרסם בינתיים כמו אוצריא בהיכלי הכוללים... (למרות שאני מעדיף את אוצריא...)
-
חבל שזית לא התפרסם בינתיים כמו אוצריא בהיכלי הכוללים... (למרות שאני מעדיף את אוצריא...)
-
@מענין-לשמוע כתב בסקר |סקר!!! איזה תוכנה עם מאגר של ספרי קודש היא הכי נוחה ?:
אני די מסכים איתך.
למשתמשים מסויימים המלצתי דווקא על זית: אנשים שצריכים את המראה המוכר להם, לא נכנסים לעולם להגדרות של תוכנות שהם קונים, ולא יודעים איך להתמודד עם באגים (למרות שגרסה 0.9.88 היא בעלת מעט מאוד באגים, ויציבה מאוד, אבל עדיין...) -
-
מצטרף ל @אלכסנדר-צדש
אני הכי התחברתי לממשק והנחות בכלי קודש
ומכיון שעיקר העיון שלי זה תהוכ"ד כתיבה בוורד כך שיותר נוח כתוסף אני משתמש בעיקר בזה(לו זה היה גם בפתיחה עצמאית כמובן שהייתי שמח עוד יותר)
-
@יוסף-הכהן כתב בסקר |סקר!!! איזה תוכנה עם מאגר של ספרי קודש היא הכי נוחה ?:
לא שאכפת לי...
אבל מי ששם דיס לייק על הפוסט ! שיועיל להסביר בטובו מה הבעיה בפוסט ?לא אני שמתי חלילה (שמתי כרגע לייק בשביל להוכיח אחר-כך אסירו),
אבל לענ״ד כוונתו, שמעתה כל אדם שיזדקק לקנות משהו יפתח סקר, ומכאן הדרך לחוכא ואיטלולא.
אתה רוצה אתה יכול לפתוח נושא עם בקשה להסבר מה עדיף בזה ומה בזה, אבל לעשות סקר על כל שטות (שעוד יש לך אפשרות להתחרט, אתה לא חותם חוזה עם אף אחד), זה קצת מרגיז.עד כאן