בקשת מידע | הורדה מדרייב פיצול תיקיות
-
אם מורידים מהדרייב הרבה חומר זה מפצל כל תיקיה לכמה תיקיות ואז צריך עבודת נמלים לחבר את כל הקבצים לתיקיה אחת.
האם יש דרך לחבר הכל בקלות? -
אם מורידים מהדרייב הרבה חומר זה מפצל כל תיקיה לכמה תיקיות ואז צריך עבודת נמלים לחבר את כל הקבצים לתיקיה אחת.
האם יש דרך לחבר הכל בקלות?@אורגניסט-צעיר לחלץ עם ווינראר, ווינזיפ וכדו'. לתפוס את כל הקבצים יחד, מקש ימני, "חלץ קבצים" או "חלץ לכאן" וכיו"ב.
-
@אורגניסט-צעיר לחלץ עם ווינראר, ווינזיפ וכדו'. לתפוס את כל הקבצים יחד, מקש ימני, "חלץ קבצים" או "חלץ לכאן" וכיו"ב.
@הערשלה חלק ירד לי מהורדה רגילה מהדרייב וחלק ירד לי מהתוכנה הזו Internet Download Manager

יש אפשרות לחבר את שניהם? -
@הערשלה חלק ירד לי מהורדה רגילה מהדרייב וחלק ירד לי מהתוכנה הזו Internet Download Manager

יש אפשרות לחבר את שניהם?@אורגניסט-צעיר בפשטות אין שום הבדל
-
האם יש דרך לחבר הכל בקלות?@אורגניסט-צעיר לא צריך עבודת נמלים. תבחר את כל הקבצים הדחוסים שירדו מהדרייב תחלץ עם
התוכנה הזו לאותה תקיה (חלץ כאן) ואז הכל יסתדר כמו שהיה בדרייב עצמו -
@אורגניסט-צעיר לא צריך עבודת נמלים. תבחר את כל הקבצים הדחוסים שירדו מהדרייב תחלץ עם
התוכנה הזו לאותה תקיה (חלץ כאן) ואז הכל יסתדר כמו שהיה בדרייב עצמו@יוסף-מאיר-וייס @הערשלה
תודה רבה!