להורדה | "עוגן" אפליקצית MDM חדשה הכוללת חנות אופליין, סינון אלימות, חסימה וניהול זמנים [בטא 0.2] עודכן עכשיו!
-
@yaakov3436 תמחק את החשבונות גוגל שיש לך במכשיר ואז תריץ את הפקודה ב ADB dpm set-device-owner com.offline.store/.MyAdmin
ADB dpm set-device-owner com.offline.store/.MyAdmin
איפה להריץ את הפקודה? באתר זה לא עוזר להסיר חשבונות
-
ADB dpm set-device-owner com.offline.store/.MyAdmin
איפה להריץ את הפקודה? באתר זה לא עוזר להסיר חשבונות
@yaakov3436 או בחיבור לאתר הכי פשוט או בADB הרצה פשוטה כשהאפליקציה מותקנת כבר ונמחקו חשבונות גוגל או אפליקציות שהיו מחוברת לגוגל,
-
@yaakov3436 או בחיבור לאתר הכי פשוט או בADB הרצה פשוטה כשהאפליקציה מותקנת כבר ונמחקו חשבונות גוגל או אפליקציות שהיו מחוברת לגוגל,
@הישבשר-המלומד מה זה ADB?
-
@הישבשר-המלומד מה זה ADB?
@yaakov3436 או לשאול AI או לבצע חיפוש בפורום בגדול זה תוכנה פשוטה,
-
הצלחתי להתקין סוף סוף, מסתבר שהיה צריך למחוק את הווטסאפ מהמכשיר ואז נתן להתקין
הבעיה עכשיו שאחרי בחירת מסלול, האפליקציה נסגרת שוב ושוב ולא ניתן לתפעל אותה -
הצלחתי להתקין סוף סוף, מסתבר שהיה צריך למחוק את הווטסאפ מהמכשיר ואז נתן להתקין
הבעיה עכשיו שאחרי בחירת מסלול, האפליקציה נסגרת שוב ושוב ולא ניתן לתפעל אותה@yaakov3436 אין סיכוי איזה אנדרויאד זה?
-
@yaakov3436 אין סיכוי איזה אנדרויאד זה?
@הישבשר-המלומד הכי חדש
-
@הישבשר-המלומד הכי חדש
@yaakov3436 אולי בגלל זה איזה אנדרואיד מספר?
-
@yaakov3436 אולי בגלל זה איזה אנדרואיד מספר?
@הישבשר-המלומד אנדרואיד 16
-
@הישבשר-המלומד אנדרואיד 16
@yaakov3436 אז יכול להיות שלא לא מתאים לאנדרואיד גבוה מידי זה נוסה על אנדרואיד 13 בקיצור מה כרגע יש במכשיר איזה מסלול בחרת והאם אתה מצליח להכנס לאפליקציה לכמה דקות או לא? ואם יש לך בו דברים חשובים?
-
@yaakov3436 אז יכול להיות שלא לא מתאים לאנדרואיד גבוה מידי זה נוסה על אנדרואיד 13 בקיצור מה כרגע יש במכשיר איזה מסלול בחרת והאם אתה מצליח להכנס לאפליקציה לכמה דקות או לא? ואם יש לך בו דברים חשובים?
@הישבשר-המלומד מסלול האמצעי
יש דברים אבל אפשר לגבות -
@הישבשר-המלומד מסלול האמצעי
יש דברים אבל אפשר לגבות@yaakov3436 אונליין?
-
@yaakov3436 אונליין?
והאם האפליקציה נסגרת ישר כאילו והאם היא חסימה את את האיפוס המכשיר.
-
והאם האפליקציה נסגרת ישר כאילו והאם היא חסימה את את האיפוס המכשיר.
@הישבשר-המלומד נסגרת ישרוחסמה איפוס
-
@הישבשר-המלומד נסגרת ישרוחסמה איפוס
@yaakov3436 מוזר בחיים לא ראיתי כזה דבר, זה כנראה בגלל שזה אנדרואיד 16 וזה גבוה לו מידי,
- איזה מכשיר זה? והאם יש לך אפשרות לאפס דרך הריבקורי בעקרון הדרך היחדה זה פשוט למחק את האפליקציה
יש לך רוט?
דבר ראשון גבה את הכול, משם נתקדם אני מתנצל על העוגמת נפש באמת שמתנצל זה לא היה אמור לקרות
- איזה מכשיר זה? והאם יש לך אפשרות לאפס דרך הריבקורי בעקרון הדרך היחדה זה פשוט למחק את האפליקציה
-
אין לי רוט.
יש דרך שזה יעבוד? -
@yaakov3436 מוזר בחיים לא ראיתי כזה דבר, זה כנראה בגלל שזה אנדרואיד 16 וזה גבוה לו מידי,
יש לך רוט?
דבר ראשון גבה את הכול, משם נתקדם אני מתנצל על העוגמת נפש באמת שמתנצל זה לא היה אמור לקרות
@הישבשר-המלומד אין לי רוט
ניסיתי למחוק דרך "איפה הפלאפון שלי " ללא הצלחה, מצליח לצלצל אבל לא למחוק הכל.
ניסיתי דרך לחיצת הכפתורים ולא נכנס למצב הזה.
יש דרך אחרת? - איזה מכשיר זה? והאם יש לך אפשרות לאפס דרך הריבקורי בעקרון הדרך היחדה זה פשוט למחק את האפליקציה
-
@הישבשר-המלומד אין לי רוט
ניסיתי למחוק דרך "איפה הפלאפון שלי " ללא הצלחה, מצליח לצלצל אבל לא למחוק הכל.
ניסיתי דרך לחיצת הכפתורים ולא נכנס למצב הזה.
יש דרך אחרת?@yaakov3436 יש רק לצרוב רום אבל רק מומחים עושים את זה בכל מקרה נעבור לפרטי,
-
@yaakov3436 יש רק לצרוב רום אבל רק מומחים עושים את זה בכל מקרה נעבור לפרטי,
@הישבשר-המלומד לא מצליח לשלוח לך הודעה בפרטי.
שלח אולי למייל שלי yahakov.u@gmail.com -
@הישבשר-המלומד לא מצליח לשלוח לך הודעה בפרטי.
שלח אולי למייל שלי yahakov.u@gmail.com@yaakov3436 דבר איתי טאצ גוגל
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות