דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. אפליקציות להורדה
  4. להורדה | "עוגן" אפליקצית MDM חדשה הכוללת חנות אופליין, סינון אלימות, חסימה וניהול זמנים [בטא 0.1]

להורדה | "עוגן" אפליקצית MDM חדשה הכוללת חנות אופליין, סינון אלימות, חסימה וניהול זמנים [בטא 0.1]

מתוזמן נעוץ נעול הועבר אפליקציות להורדה
2 פוסטים 1 כותבים 116 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ה מנותק
    ה מנותק
    הישבשר המלומד
    כתב נערך לאחרונה על ידי הישבשר המלומד

שלום רב!
    בהמשך לנושאים כאן וכאן אחרי מספר חודשי עבודה ב"ה הצלחתי לפתח אפליקציה בשם "עוגן" מה יש באפליקציה ואיך היא עובדת בכלל ולאיזה מכשירים היא מתאימה?
    קודם כל נדגיש כי על פי חוקי הפורום נאסר פרסום פוסטים שנכתבו על ידי AI, פוסט זה נכתב כולו על ידי אדם. 😊
    אז ככה האפליקציה היא קודם כל ולפני הכול מסננת תמונות וידאו מתוכן פסול כרגע הסינון מתמקד אך ורק בתכני אלימות וכו' בהמשך נראה לפי ביקוש המשתמשים להוסיף גם מודלים לזיהוי נשים ותכני XXX איך הסריקה מתבצעת אז ידידי @y0508352872 -האלוף ביצע עריכה עמוקה לסייר File Manager+ המוכר וביצע בו מס' שינוים לתצוגה המקדימה של הוודאו והתמונות שם כדי שרמת ההגנה תיהיה גבוהה מאוד.
    *סורק תמונות AI- כאשר כפתור זה פעיל כל מערכת הסינון תקינה ועובדת ניתן להשבית את הסינון בפועל על ידי השבתה של הכפתור הזה.
    *מצב סריקה אוטומטי- מצב שבה כל תמונה או וידאו ברגע הצילום שלהם נשלחים ברקע לבדיקה בקלות בלי שהמשתמש בכלל שם לב הכול רץ ברקע.
    *מצב סריקה ידנית- במקרה שמצב סריקה האוטומטי לא מופעל אז באופן אוטומטי מופעל המצב הידני המשתמש מצלם תמונה או וידאו ואז כשהוא רוצה לצפות בתוכן הוא נכנס לסייר ופותח את הקובץ שהוא רוצה להיכנס אליו ואז מופיע לו מסך שליחת קובץ לבדיקה ואז רק אחרי שהמשתמש שולח לבדיקה הקובץ מוצג לו זמן קבלת הקובץ מהבדיקה לוקח 0.5 שניות תלוי בגודל הקובץ ובחוזק המכשיר שלכם במידע והתוכן מאושר הוא יפתח מידי במידה ולא הוא יחסם ויופיע מסך חסימה.
    *הגדרות מודלים- אפשרות המאפשרת למנהל להחליט את רמת ההגנה (דהיינו מתי האפליקציה תחסום כל קובץ באיזה רמה) וכן אפשרות לנהל את החסימה בוודאו לקבוע את רמת הסריקה בפריים.
    *חסימת אפליקציות קיימות- ביכולתך לחסום כל סוגי אפליקציה שאתה רוצה כולל אפליקציות מערכת ולשחרר כנדרש.
    *סטטוס מערכת MDM- באופציה זאת תוכל בפועל לנהל את ה MDM שלך כרצונך הכולל שיחורר מחסימת וויפי ושחרור מחסימת APK וכו'.
    *מערכת ניהול זמן- באופציה זאת תוכל להגדיר זמן שימוש לאפליקציה מסויימת ואחר זמן השימוש האפליקציה תיחסם ל24 שעות עד ליעד הזמן שהקצבתם.
    *עוגן BLOK- פונקציה המאפשרת לך לבצע נעילה הרמטית של עוגן ללא יכולת ביטול על ידי קוד בכלל למעט ביטול על ידי גישה מרחוק במצבים מסויימים.
    *עדכון גרסת עוגן- דרך פונקציה זאת תוכלו לבצע עדכון לעוגן שיש ברשותכם במידה ויהיה עדכון.
    ע"כ זה פירוט על הפונקציות הקיימות בסינון, עכשיו אך הסינון סורק בכלל אז האפליקציה משתמשת בחתימה דגיטלית דהיינו כל קובץ שנפתח במערכת עוגן מזהה אותו אם הוא קובץ חסום עוגן מטמיע לו חתימה דיגטלית של קובץ חסום (זה לא משנה לו את הסיומת או משהו כזה הקובץ נשאר אותו שם ונמיקום מקורי לגמרי) ואם זה עם חתימה כשרה היא פותחת ישר ואם זה ללא חתימה כלל היא שולחת לבדיקה!
    כרגע הסינון מתמקד בעיקר על חסימת תכני אלימות על ידי המודל הזה הזה מודל שבנתי בעבר לזיהוי תכני אלימות וכו' עכשיו כדי שהסינון יהיה באמת ארמטי ומקצועי אז באותו רגע שהעוגן יותקן יתבצע חסימה של כל הגלריות והסירי קבצים המובנים שיש במכשיר וההגלריה והסייר שיהיה למשתמש יהיה בחנות ומשם יתבצע ההתקנה איך זה עובד החנות זה מעביר אותי לשלב הבא.
    *חנות אופלין- באחסון פנימי או החיצוני יהיה זיפ שאני יספק למשתמש שבזיפ יהיה קובצי APK מאושרים לשימוש באפליקציה דהיינו אני יסביר אם אני יתן למשתמש להתקין כל APK שהוא רוצה הוא פשוט יתקין גלריה פשוטה ויעקו את כל הסינון לכן יש סייר קבצים מיוחד לעוגן וגלריה מיוחדת לעוגן אל דאגה נשחרר ספריות עם מאות APK לחנות כך שיהיה ישתלם לכם ולא תרגישו בחוסר.
    *גלריה חכמה- ידידי @y0508352872 פיתח גלריה חכמה ממש (הוא ירחיב אחר כך אם הוא ירצה בפוסט משלו אני לא רוצה לגנוב לו את הבמה. עוגן יתמוך בגלריה שלו הכוללת הרבה פונקציות למשתמשים פשוט תתקינו מהחנות עוגן ותראו כרגע בגלל לחץ הזמנים ותחילת הזמן זה עדין לא מומש בפועל כראוי והפונקציה הזאת עדין בפיתוח אבל זה הכיון) בטאב בניהול יש כפתור בשם גלריה חכמה כאשר הוא פועל הגלריה תפתח על ידי הגלריה החכמה של @y0508352872.
    *מצב טכנאי- במצב שהמשתמש שוכח את הקוד הניהול או רוצה להסיר או שיש איזה בעיה קיים אפשרות שליטה מרחוק לנוחות המשתמשים.

אז איך מתקינים את זה בפועל?

1. נכנסים לאתר הזה https://service-947433129188.us-west1.run.app/ ונכנסים שם לטאב בשם הורדת ספריות APK שם יהיה לכם קישור לדרייב כנסו והרידו משם קובץ זיפ בשם חנות עוגן.
    2. תפתחו תקיה חדשה בשם OfflineStore בתוכן הפנימי שלכם או בחיצוני (תלוי איפה אתם רוצים לשמור את החנות) ותעתיקו לתיקיה הזאת את הקובץ זיפ בשם חנות שהורדתם מהדרייב.
    3. תורידו מכאן עוגן בטא 0.1.rar את אפליקצית עוגן ותתקינו אותה רגיל כנסו שוב לאתר והפעילו מפתחים פלוס ניפוי באגים ובצעו את ההוראות באתר וזהו. יש לך את כל הטוב הזה במכשיר שלכם אני יודע שבהתקנה הראשונית טיפה צריך להחזיק ראש אבל זה ח"פ ושווה את זה.
      כרגע בחנות יש כמה אפליקציות בודדות אבל זה רק זמני בהמשך נעדכן את החנות למאות בע"ה
      *אני רוצה כאן לכתוב איזה נימה אישית לקח באמת מלא זמן לבנות את כל המערכת הזאת והיו איתי הרבה שותפים שפעלו מאחורי הקלעים רבות ההצלחה של האפליקציה תלויה בכם בלבד כן כן רק בכם אם יהיה כמות משתמשים סבירה זה יניע את הפיתוח יותר ויצוא יותר ויותר גרסאות משדרגות וחכמות יותר וכן יצא יותר ויותר ספריות APK לחנות העניין הוא שזה לא שווה פיזית לעבוד על משהו לא שמיש ככל ויהיו יותר משתמשים פעילים כך העדכונים היו יותר ויותר.
      עדכונים בגירסא הבאה בע"ה- שיפור המודלים והוספה של מודלים לזיהוי נשים ותכני XXX הוספה מצב זיהוי רשת מוגנת כמו אפליקצית נינט של @אהל-יהודה האלוף (אני יטמיע בע"ה את זה בגירסא הבאה כמובן שזה עבר את האישור שלו הכולל זכויות יוצרים על הרעיון וגם על האפליקציה) וכן בגירסא הבאה תוסף כספת חכמה לנעילת קבצים פלוס זיהוי על ידי חתימה דגיטלית.
      הכול תלוי בכם!!!

ממש השתדלתי שזה יצא לפני תחילת זמן כי זה פרוייקט בין הזמנים ואחרי התחלת הזמן יהיה לי פחות זה על המחשב.

תודות- לפני הכול לבורא עולם על כל סיעתא דשמייא שהיה בפיתוח ובכל צעד ושעל תודה ל @
    y0508352872 ל@נוחעם-fm ולכל הבודקים שעזרו וסליחה אם שכחתי מישהו ואם היה לכם כוח לקרוא את כל זה עד כאן תודה גם לכם!!! 😊
    רשימת מכשירים שנבדקו: M36 ג'לי 2 וג'לי 2E שיאומי וF22 PRO , BF85

להארות והערות לדווח על באגים להצעות שיפור או כל דבר אחר אני אשמח לשמוע!!!
    כאן בלבד 👈 https://mitmachim.top/post/1145832

תגובה 1 תגובה אחרונה
    17
    • ה הישבשר המלומד התייחס לנושא זה
    • קראנץ' ונילהק קראנץ' ונילה התייחס לנושא זה
    • ה מנותק
      ה מנותק
      הישבשר המלומד
      כתב נערך לאחרונה על ידי

הסבר קטן איך מתקינים ללא אתר למי שחסום לו עדין יש כאן עקבו אחרי ההוראות.
      https://mitmachim.top/post/1145935

תגובה 1 תגובה אחרונה
      1

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
      • פוסט ראשון
        פוסט אחרון
      0
      • חוקי הפורום
      • פופולרי
      • לא נפתר