הדיסק און קי לא נקלט לי במחשב יש מה לעשות???
-
@משתמש-חדש נסה לשחק איתו להצמיד אותו יותר חזק ללחוץ קצת כלפי מעלה/מטה נסה חיבור אחר וכו' כל עוד אתה בכלל לא שומע שההתקן נכנס זה לא יופיע בשום מקום ואין מה לעשות
-
-
@שלמה-ווייס זה קרה לי בכרטיס מצלמה מה אפשר לעשות המחשב לא קולט את הכרטיס
-
@משתמש-חדש קרה לזה אולי משהו? קיבל מכה? נפל?
-
@משה-מזרחי אמר בהדיסק און קי לא נקלט לי במחשב יש מה לעשות???:
יש שם ניהול דיסקים
כלוווםםםם זה די חדש
-
@משתמש-חדש
אם @שלמה-ווייס אמר שלא יעזור אני לא מתווכח...איזה ווינדוס?
-
@משתמש-חדש נסה אולי מחשב אחר זה קצת מוזר שבכלל לא עולה מקסימום היה כותב שצריך איתחול או לפחות היה תוקע לך את סייר הקבצים במצב הגרוע
-
@שלמה-ווייס קרה לי גם כמה דיסקים שלא עלו בכלל- זה לא טוב אבל זה עוד לא מחייב שזה סופני,
@משתמש-חדש תעלה צילו"מ של ניהול דיסקים ושל מנהל ההתקנים -
@שלמה-ווייס ניסיתי מ3 מחשבים ולא הולך
-
@שלמה-ווייס אמר בהדיסק און קי לא נקלט לי במחשב יש מה לעשות???:
@MERS צודק לא אמרתי שזה סופני (במיוחד כשהוא אומר שזה די חדש..) אבל מה זה נקרא אצלך לא עלו בכלל? הוא אומר שהמחשב בכלל לא מרגיש שמחברים לו משהו כל עוד הוא לא יתגבר על הבעיה הזאת אין לי איך לעזור לו
אני לא יודע לפי מה זה אבל לפעמים במנהל התקנים הוא כן מופיע ואז יתכן שיש עוד מה לעשות
בהצלחה -
@MERS נגיד שיש בעיה הקצאת אות לכונן לפחות במחשב אחר זה היה עולה...
אם לא מוקצית לו אות כונן הוא בד"כ לא יעלה בשום מחשב עד שיקצו לו אות [יתכן אחרת אבל בד"כ] ובכה"ג מספיקה הקצאה לבד לסדר הכל
-
@MERS ????????.... למה? המחשב הוא זה שמקצה לו אות וכל מחשב יקצה לו אות אחר תלוי גם לאיזה כניסה יחברו אותו
אני מתכוון להקצאה בכלל- יש אופציה של מחיקת א"א ואז אין בכלל אות [זהירות לא לשחק זה עלול להזיק (אני לא מדבר אליך @שלמה-ווייס אלא לחברה 'ירוקים' יותר)]
בהצלחה