שאלה | אפליקציות אופליין מגוגל פליי מכילות מודעות מה זה אומר?
-
נכנסתי לגוגל פליי לקטגוריה אפליקציות ללא חיבור לאינטרנט ויש שם אפליקציות שמכילות מודעות וגם כאלה שמתחברים אונליין
השאלה היא האם כשאני לא מחובר לאיטרנט אם עדיין יהיה מודעות או שזה רק בחיבור לאינטרנט? -
נכנסתי לגוגל פליי לקטגוריה אפליקציות ללא חיבור לאינטרנט ויש שם אפליקציות שמכילות מודעות וגם כאלה שמתחברים אונליין
השאלה היא האם כשאני לא מחובר לאיטרנט אם עדיין יהיה מודעות או שזה רק בחיבור לאינטרנט?@מה-זה-משנה-אה דבר ראשון תשאל את הבינה המלאכותית הקרובה לביתך,
זה יחכים אותך בקשר לזה.
דבר שני, מהניסיון שלי למשל בקורא ספרים (epub reader) שחסמתי לו את הגישה לאינטרנט עדיין יש פרסומות לפעמים, אני מבין שיש קוד באפליקציה שקורא לגוגל "עכשיו שימי פרסומות" ובגלל שגוגל עצמו יש לו גישה לאינטרנט הפרסומות מופיעות.
נקודה מעניינת שזה רק פרסומות שמופיעות בתור באנר דהיינו פס צר בראש העמוד או בתחתית, יש פרסומות שמופיעות על כל העמוד ובהן רואים רק מסך שחור שמתנהג כמו פרסומת אבל לא מראה כלום.
להבנתי זאת פרסומת שכן בנויה על האפליקציה עצמה ולכן היא לא מציגה כלום כי התוכן צריך לרדת מהרשת. -
השאלה היא האם כשאני לא מחובר לאיטרנט אם עדיין יהיה מודעות או שזה רק בחיבור לאינטרנט?@מה-זה-משנה-אה כשאתה בלי אינטרנט אין פרסומות אלה עם כן זה פרסומות שבנויות בתוך המשחק
-
@גלידת-תות @אזולאי
איך אני יכול לדעת אם זה באפליקציה עצמה או באינטרנט
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות? -
@גלידת-תות @אזולאי
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות?@מה-זה-משנה-אה אין בדכ פרסומות אבל יש פרסומות של מי שיצר את האפלקציה שיכולה פתאום להיות לך אבל ברוב האפליקציות אין אני מכיר רק אפליקציה אחת שיש את זה אז לא נראה לי שיהיה לך...
-
@גלידת-תות @אזולאי
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות?@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | אפליקציות אופליין מגוגל פליי מכילות מודעות מה זה אומר?:
פשוט תתקין ותראה,
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות
תחליף כתובת DNS לכתובת של adguard
זה עוזר בכל האפליקציות
תשאל את הבינה, איך עושים את זה...
האמת היא יש מדריך פשוט של יוסף טכנאי
https://mitmachim.top/post/434635
ואם יש לך רוט במכשיר שזה די סביר אתה יכול גם לחסום באמצעות כתובות הוסט שזה יותר הרמטי. -
@אזולאי
אני מתכוון לנגן M36
זה יעבוד המדריך הזה? -
@גלידת-תות @אזולאי
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות?@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | אפליקציות אופליין מגוגל פליי מכילות מודעות מה זה אומר?:
אולי יש פשוט דרך פשוטה להסיר את הפרסומות?
dns.adguard.com
לשים בDNS פרטי בהגדרות המכשיר