בירור | עזרה אימות בגיטהב
-
אני נרשם לגיטהב וזה מה שמבקש ממני אימות שאף פעם לא נגמר בחיים

-
אני נרשם לגיטהב וזה מה שמבקש ממני אימות שאף פעם לא נגמר בחיים

@רק-שטעיגען נחסם בנטפרי -תנסה אולי להעלות שוב
-
@רק-שטעיגען נחסם בנטפרי -תנסה אולי להעלות שוב
-
@רק-שטעיגען אולי לא הבנת את העיקרון של האימות?
אתה צריך לכוון את זה לפי הכיוון שאליו האיש מצביע -
@רק-שטעיגען אולי לא הבנת את העיקרון של האימות?
אתה צריך לכוון את זה לפי הכיוון שאליו האיש מצביע@יאיר-דניאל עשיתי לכיוון שאליו האיש מצביע אבל יש איזה קטע בסוף שתוקע יש דרך לעקוף את זה

-
@יאיר-דניאל עשיתי לכיוון שאליו האיש מצביע אבל יש איזה קטע בסוף שתוקע יש דרך לעקוף את זה

@רק-שטעיגען רוצה שאתחבר אליך מרחוק?
-
@יאיר-דניאל עשיתי לכיוון שאליו האיש מצביע אבל יש איזה קטע בסוף שתוקע יש דרך לעקוף את זה

-
@רק-שטעיגען אתה לא במקרה רובוט?
סתם, אבל אם אתה מסתבך אתה יכול להעלות צילום מסך לAI החביב עליך ולבקש ממנו הסבר לאן לכוון את החיצים
בהצלחה
@צדיק-0 באמת עכשיו העלבת אותי
צילום מסך לבינה מלאכותית אני לא עושה היא סתם מחרטטת!!
-
@צדיק-0 באמת עכשיו העלבת אותי
צילום מסך לבינה מלאכותית אני לא עושה היא סתם מחרטטת!!
@רק-שטעיגען זה ממש לא נכון,
אתה כנראה לא משתמש במודל מתקדם מספיק,זו למשל תשובת ג'מיני והיא 100% נכונה, (מנסיון רב)
הקאפצ'ות האלו של GitHub יכולות להיות מעט מתסכלות, אבל ברגע שמבינים את הלוגיקה, זה רץ מהר. הנה ההסבר איך לעבור את השלב הזה:
מה המשימה?
עליך לבחור בתמונה שבה הדמות מצביעה על הכביש הקצר ביותר, כפי שזה מופיע בתמונת המקור (התמונה השמאלית הקטנה עם הכותרת "Match This!").איך עושים את זה?
מסתכלים בתמונה השמאלית ("Match This!"): יש שם ארבעה כבישים עם סמלים בקצה שלהם. אם תסתכל היטב, הכביש הקצר ביותר הוא זה שמסתיים בסמל שנראה כמו קונכייה או ספירלה (השלישי משמאל).מסתכלים בתמונה הימנית הגדולה: כרגע הדמות מצביעה על הכביש הראשון (עם סמל העיגולים). זה לא נכון.
משתמשים בחצים: לחץ על החץ הימני או השמאלי עד שתגיע לתמונה שבה הדמות מצביעה עם היד על השלט של הקונכייה/ספירלה.
אישור: ברגע שהדמות מצביעה על הכביש הנכון, לחץ על כפתור ה-Submit.
בדרך כלל יש סדרה של 5 תמונות כאלו (כפי שכתוב 1 of 5). פשוט חזור על הפעולה בכל פעם: זהה את הכביש הכי קצר בתמונת המקור, ומצא את התמונה שבה הדמות מצביעה עליו.
בהצלחה!
-
@רק-שטעיגען רוצה שאתחבר אליך מרחוק?
@יאיר-דניאל אשמח רק תסביר איך
-
אתה כנראה לא משתמש במודל מתקדם מספיק,זו למשל תשובת ג'מיני והיא 100% נכונה, (מנסיון רב)
הקאפצ'ות האלו של GitHub יכולות להיות מעט מתסכלות, אבל ברגע שמבינים את הלוגיקה, זה רץ מהר. הנה ההסבר איך לעבור את השלב הזה:
מה המשימה?
עליך לבחור בתמונה שבה הדמות מצביעה על הכביש הקצר ביותר, כפי שזה מופיע בתמונת המקור (התמונה השמאלית הקטנה עם הכותרת "Match This!").איך עושים את זה?
מסתכלים בתמונה השמאלית ("Match This!"): יש שם ארבעה כבישים עם סמלים בקצה שלהם. אם תסתכל היטב, הכביש הקצר ביותר הוא זה שמסתיים בסמל שנראה כמו קונכייה או ספירלה (השלישי משמאל).מסתכלים בתמונה הימנית הגדולה: כרגע הדמות מצביעה על הכביש הראשון (עם סמל העיגולים). זה לא נכון.
משתמשים בחצים: לחץ על החץ הימני או השמאלי עד שתגיע לתמונה שבה הדמות מצביעה עם היד על השלט של הקונכייה/ספירלה.
בדרך כלל יש סדרה של 5 תמונות כאלו (כפי שכתוב 1 of 5). פשוט חזור על הפעולה בכל פעם: זהה את הכביש הכי קצר בתמונת המקור, ומצא את התמונה שבה הדמות מצביעה עליו.
בהצלחה!
@צדיק-0 תודה אבדוק זאת
-
מה המשימה?
בהצלחה!
@צדיק-0 האימות הצליח
האמת שאני לא יודע אנגלית אז לא יודעתי מה כתוב שם בכלל עד שאמרת לי מה עושים עשיתי לפי מה שהכי גדול לחצתי עליו עד שאמרת לי הכי קטן ואז זה עבד

-
@צדיק-0 האימות הצליח
האמת שאני לא יודע אנגלית אז לא יודעתי מה כתוב שם בכלל עד שאמרת לי מה עושים עשיתי לפי מה שהכי גדול לחצתי עליו עד שאמרת לי הכי קטן ואז זה עבד