בקשה | עזרה נגן Musicolet גירסא 6.12.2 לא מצליח להתקין
-
היה לי בנגן את הקובץ Musicolet.ap שמתאים לי לנגן M393 של אנדראויד 13 בעברית מחנות גוגל ואני לא מצליח להתקין אותו לאחר שהכשרתי אותו והסרתי וויפי מי שיודע מה צריך לשנות בו כדי שיעבוד לי
הורדתי K לנטפרי
מצאתי ברשת גירסאות שלו באנגלית בלבד -
היה לי בנגן את הקובץ Musicolet.ap שמתאים לי לנגן M393 של אנדראויד 13 בעברית מחנות גוגל ואני לא מצליח להתקין אותו לאחר שהכשרתי אותו והסרתי וויפי מי שיודע מה צריך לשנות בו כדי שיעבוד לי
הורדתי K לנטפרי
מצאתי ברשת גירסאות שלו באנגלית בלבד@חכם-בלילה זה אמור להיות apk+ לא apk רגיל ובקשר לאנגלית זה רוב האפליקציות החדשות רק מהחנות יורד שפה עברית כדי לחסוך באחסון החנות בודקת את הרזולוציה המתאימה של המכשיר את השפה של המכשיר ועל פי זה מורידה את הקבצים המתאימים
-
הורדתי K לנטפרי
מצאתי ברשת גירסאות שלו באנגלית בלבד -
הורדתי K לנטפרי
מצאתי ברשת גירסאות שלו באנגלית בלבד@חכם-בלילה יש ב APKmiror בעברית וכ apk רגיל בגירסה האחרונה