בקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל
-
@ישראל-1111 זה מודול חו"ל קלאסי של ימות.
אם ימות מאשרים ניתוב לחו"ל [בעבר אושר אבל נאמר אז שזה עומד להשתנות - תוכל לנסות בעצמך].
אז כן אפשרי גם למספר הזה.
היה על זה אשכול פעם בפורום.
תחפש.@המלאך כתב בבקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל:
זה מודול חו"ל קלאסי של ימות.
על מה אתה מתכווין על המספר שהעלתי?
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל:
זה מודול חו"ל קלאסי של ימות.
על מה אתה מתכווין על המספר שהעלתי?
@ישראל-1111 על ההגדרה.
-
מישהו יודע מה זה הקוד הזה?
from typing import Annotated, Literal from fastapi import Depends, FastAPI, HTTPException, Request, responses from yemot_api.api_model import ApiModel from yemot_api.api_response import id_list_message_text, join, routing_yemot from yemot_api.input_types import FileAction from yemot_api.yemot_api import Yemot def verify_yemot(request: Request) -> Literal[True]: user_agent = request.headers.get("user-agent") if user_agent != "yemot-core-api/1.0": raise HTTPException(status_code=403, detail=f"Access denied: {user_agent}") return True class ApiModelExample(ApiModel): path: str token: str # app = FastAPI(dependencies=[Depends(verify_yemot)]) app = FastAPI() @app.get("/foo") def foo(q: Annotated[ApiModelExample, Depends()]) -> responses.PlainTextResponse: yemot_ins = Yemot(q.token) if not yemot_ins.check_if_file_exists(q.path): return responses.PlainTextResponse("ERROR", 404) content = yemot_ins.download_file(q.path) with open("testtt.wav", "wb") as f: f.write(content) yemot_ins.file_action(FileAction.MOVE, q.path, "1") res_1 = id_list_message_text("הנך מועבר למערכת אחרת") res_2 = routing_yemot("0773137770") res = join(res_1, res_2) return responses.PlainTextResponse(res, 200) -
@ישראל-1111 כן.
-
@ישראל-1111 כן.
@המלאך אז אם אני מגדיר את זה יש לי ניתוב לחול?
ואם כן תוכל לפצל לי את קוד איזה חלק להגדיר כי לא צריך לשים את כל הקוד -
@המלאך אז אם אני מגדיר את זה יש לי ניתוב לחול?
ואם כן תוכל לפצל לי את קוד איזה חלק להגדיר כי לא צריך לשים את כל הקוד@ישראל-1111 זה?
from fastapi import FastAPI from fastapi.responses import PlainTextResponse from yemot_api.api_response import routing_yemot app = FastAPI() @app.get("/") def route(): return PlainTextResponse(routing_yemot("0773137770")) -
@ישראל-1111 זה?
from fastapi import FastAPI from fastapi.responses import PlainTextResponse from yemot_api.api_response import routing_yemot app = FastAPI() @app.get("/") def route(): return PlainTextResponse(routing_yemot("0773137770"))@המלאך לא יודע אתה מבין בזה או לא?
-
@המלאך לא יודע אתה מבין בזה או לא?
@ישראל-1111 זה החלק המפוצל.
רק עם מה שאתה צריך,
תנסה את זה.
אני לא יודע אם זה יעבוד לך עכשיו,
בגלל מה שאמרתי כאןכתב בבקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל:
[בעבר אושר אבל נאמר אז שזה עומד להשתנות - תוכל לנסות בעצמך].
נראה לי זה נאמר על ידי אחד המנהלים של פורום ימות המשיח..
-
@ישראל-1111 זה?
from fastapi import FastAPI from fastapi.responses import PlainTextResponse from yemot_api.api_response import routing_yemot app = FastAPI() @app.get("/") def route(): return PlainTextResponse(routing_yemot("0773137770"))@המלאך כתב בבקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל:
return PlainTextResponse(routing_yemot("0773137770")
איזה מספר צריך לשים כאן?
-
@המלאך כתב בבקשת מידע | ניתוב לחול וניתוביות בכלל:
return PlainTextResponse(routing_yemot("0773137770")
איזה מספר צריך לשים כאן?
@ישראל-1111 את המספר שאליו תרצה לנתב.
זה המספר שאתה הבאת בהתחלה.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
?