שאלה | למה צריך את "מתקן מיקום GPS" או GPS fix?
-
עד היום השתמשתי באדיקות רבה באפליקציות הללו לפני פתיחת אפליקציית הניווט.
אולם בימים האחרונים השוותי בין הזמן שלוקח ל-OsmAnd למצוא את המיקום שלי עם ובלי האפליקציות הללו, ויצא לי שהזמן שווה.וממילא, מה הטעם בעוד אפליקצייה שזוללת ראם ובטרייה?
למסוקרנים;
אפשר להגדיר בOsmAnd שיראה את מצב החיבור ללווינים -
עד היום השתמשתי באדיקות רבה באפליקציות הללו לפני פתיחת אפליקציית הניווט.
אולם בימים האחרונים השוותי בין הזמן שלוקח ל-OsmAnd למצוא את המיקום שלי עם ובלי האפליקציות הללו, ויצא לי שהזמן שווה.וממילא, מה הטעם בעוד אפליקצייה שזוללת ראם ובטרייה?
למסוקרנים;
אפשר להגדיר בOsmAnd שיראה את מצב החיבור ללווינים@מיגו-להוציא לפי מה שהבנתי זה למכשירים מסוימים שיש להם בעיה במיקום אז האפליקציה הזאת מסדרת את הבעיה ונותנת לך מיקום יותר טוב
-
@מיגו-להוציא לפי מה שהבנתי זה למכשירים מסוימים שיש להם בעיה במיקום אז האפליקציה הזאת מסדרת את הבעיה ונותנת לך מיקום יותר טוב
@אלוף-תימן
כן, אבל יש לי QIN S1+, שנחשב כמדומני לקשה קליטה גדול,
ועליו ערכתי את הבדיקה דלעיל.(ואגב, באמת באחת מהבדיקות המיקום לא היה מדויק (50 מ' ממיקומי)
אבל "מתקן מיקום GPS" לא פתר את העניין) -
@אלוף-תימן
כן, אבל יש לי QIN S1+, שנחשב כמדומני לקשה קליטה גדול,
ועליו ערכתי את הבדיקה דלעיל.(ואגב, באמת באחת מהבדיקות המיקום לא היה מדויק (50 מ' ממיקומי)
אבל "מתקן מיקום GPS" לא פתר את העניין)@מיגו-להוציא מעניין - כי לא לא עובד באוסמנד בלי מתקן GPS.
קין S1+
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות