דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. רשתות
  4. סינוני אינטרנט
  5. עזרה הדדית - סינוני אינטרנט
  6. שיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.

שיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית - סינוני אינטרנט
63 פוסטים 19 כותבים 370 צפיות 16 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • E elhanan

@CSS-0
    אני לא יודע אם כבר הסתדרת על הבעיית זיהוי (התמונה השלישית, המעורבת)
    אבל אני עשיתי (בלי קשר לסינון, סתם לזיהוי ונתינת שם לפנים בגלריית תמונות) חיתוך של פנים לכל תמונה (ml kit) ואז בדיקה, אתה יכול להגדיר איזה איכות יהיה לתמונה החתוכה, וזה לא התמונה שצריכה לחזור בכלל לאפליקציה (אם היא טובה) החיתוך הוא רק בשביל הבדיקה והוא מקושר לקובץ המקורי, למשל
    זוהה פרצוף אחד, יעבור בדיקה רגילה, זוהו 2 פרצופים ומעלה, יעבור בדיקה רגילה + פירוק של התמונה ובדיקה פרטנית לכל פרצוף ואז אם נמצא לא טוב מוחלף אם הכל סבבה ממשיך

CSS 0C מנותק
    CSS 0C מנותק
    CSS 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי CSS 0

@elhanan חשבתי על זה ואפילו ניסיתי את זה כבר, רק שהמודלים קיבלו ציון של 50% בגלל שחלק מהתמונות נהיו לא ברורות ועקפו את הסינון, וחלק לא חותכו במקומות הנכונים (כי צריך שיראו גם חצי בטן) אבל מתי שהגדרתי את המקומות הנכונים מתי שיש אישה מאחרוה ואז רואים אותה מאחורי הכתף או שהיה אישה צמוד על יד זה העביר את התמונה

בכמ"ק אני כבר הסתדרתי כפי שרואים בלוגים ככה שאין מה לחשוש זה עובד מצויין..

חוץ מבעיה שהמודל שאני משתמש בו הוא נחשב אחד מהטובים שקיימים בתחום רק יש בעיה מסויימת, המודל בכלל לא אומן לזהות נשים, אלא רק גברים, ואז אם זה לא גבר הוא מגדיר כאישה אבל עם אין בכלל דמות זה גם חוסם בגלל שכביכול זה אישה... כנראה שאני יצתרך מודל לזיהוי פרצופים שאם אין פרצופים שלא יעביר את זה בדיקה של המגדר, ככה שהכל יעבוד טוב.

CSS 0C תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • CSS 0C CSS 0

@elhanan חשבתי על זה ואפילו ניסיתי את זה כבר, רק שהמודלים קיבלו ציון של 50% בגלל שחלק מהתמונות נהיו לא ברורות ועקפו את הסינון, וחלק לא חותכו במקומות הנכונים (כי צריך שיראו גם חצי בטן) אבל מתי שהגדרתי את המקומות הנכונים מתי שיש אישה מאחרוה ואז רואים אותה מאחורי הכתף או שהיה אישה צמוד על יד זה העביר את התמונה

בכמ"ק אני כבר הסתדרתי כפי שרואים בלוגים ככה שאין מה לחשוש זה עובד מצויין..

חוץ מבעיה שהמודל שאני משתמש בו הוא נחשב אחד מהטובים שקיימים בתחום רק יש בעיה מסויימת, המודל בכלל לא אומן לזהות נשים, אלא רק גברים, ואז אם זה לא גבר הוא מגדיר כאישה אבל עם אין בכלל דמות זה גם חוסם בגלל שכביכול זה אישה... כנראה שאני יצתרך מודל לזיהוי פרצופים שאם אין פרצופים שלא יעביר את זה בדיקה של המגדר, ככה שהכל יעבוד טוב.

CSS 0C מנותק
      CSS 0C מנותק
      CSS 0
      כתב נערך לאחרונה על ידי CSS 0

כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:

שדרך אגב @צצצצצ זה גם היה הבעיה עם התוכנה שלך, שלא היה בה בכלל דמויות והמערכת לא ידעה להתמודד עם זה.

צ תגובה 1 תגובה אחרונה
      1
      • CSS 0C CSS 0

כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:

שדרך אגב @צצצצצ זה גם היה הבעיה עם התוכנה שלך, שלא היה בה בכלל דמויות והמערכת לא ידעה להתמודד עם זה.

צ מנותק
        צ מנותק
        צצצצצ
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@CSS-0 מוזר. אז למה חלק מהתמונות כן יצאו נקיות?

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון
        0
        • חוקי הפורום
        • פופולרי
        • לא נפתר
        • משתמשים