שיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.
-
@CSS-0
אני לא יודע אם כבר הסתדרת על הבעיית זיהוי (התמונה השלישית, המעורבת)
אבל אני עשיתי (בלי קשר לסינון, סתם לזיהוי ונתינת שם לפנים בגלריית תמונות) חיתוך של פנים לכל תמונה (ml kit) ואז בדיקה, אתה יכול להגדיר איזה איכות יהיה לתמונה החתוכה, וזה לא התמונה שצריכה לחזור בכלל לאפליקציה (אם היא טובה) החיתוך הוא רק בשביל הבדיקה והוא מקושר לקובץ המקורי, למשל
זוהה פרצוף אחד, יעבור בדיקה רגילה, זוהו 2 פרצופים ומעלה, יעבור בדיקה רגילה + פירוק של התמונה ובדיקה פרטנית לכל פרצוף ואז אם נמצא לא טוב מוחלף אם הכל סבבה ממשיך@elhanan חשבתי על זה ואפילו ניסיתי את זה כבר, רק שהמודלים קיבלו ציון של 50% בגלל שחלק מהתמונות נהיו לא ברורות ועקפו את הסינון, וחלק לא חותכו במקומות הנכונים (כי צריך שיראו גם חצי בטן) אבל מתי שהגדרתי את המקומות הנכונים מתי שיש אישה מאחרוה ואז רואים אותה מאחורי הכתף או שהיה אישה צמוד על יד זה העביר את התמונה
בכמ"ק אני כבר הסתדרתי כפי שרואים בלוגים ככה שאין מה לחשוש זה עובד מצויין..
חוץ מבעיה שהמודל שאני משתמש בו הוא נחשב אחד מהטובים שקיימים בתחום רק יש בעיה מסויימת, המודל בכלל לא אומן לזהות נשים, אלא רק גברים, ואז אם זה לא גבר הוא מגדיר כאישה אבל עם אין בכלל דמות זה גם חוסם בגלל שכביכול זה אישה... כנראה שאני יצתרך מודל לזיהוי פרצופים שאם אין פרצופים שלא יעביר את זה בדיקה של המגדר, ככה שהכל יעבוד טוב.
-
@elhanan חשבתי על זה ואפילו ניסיתי את זה כבר, רק שהמודלים קיבלו ציון של 50% בגלל שחלק מהתמונות נהיו לא ברורות ועקפו את הסינון, וחלק לא חותכו במקומות הנכונים (כי צריך שיראו גם חצי בטן) אבל מתי שהגדרתי את המקומות הנכונים מתי שיש אישה מאחרוה ואז רואים אותה מאחורי הכתף או שהיה אישה צמוד על יד זה העביר את התמונה
בכמ"ק אני כבר הסתדרתי כפי שרואים בלוגים ככה שאין מה לחשוש זה עובד מצויין..
חוץ מבעיה שהמודל שאני משתמש בו הוא נחשב אחד מהטובים שקיימים בתחום רק יש בעיה מסויימת, המודל בכלל לא אומן לזהות נשים, אלא רק גברים, ואז אם זה לא גבר הוא מגדיר כאישה אבל עם אין בכלל דמות זה גם חוסם בגלל שכביכול זה אישה... כנראה שאני יצתרך מודל לזיהוי פרצופים שאם אין פרצופים שלא יעביר את זה בדיקה של המגדר, ככה שהכל יעבוד טוב.
כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:
שדרך אגב @צצצצצ זה גם היה הבעיה עם התוכנה שלך, שלא היה בה בכלל דמויות והמערכת לא ידעה להתמודד עם זה.
-
כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:
שדרך אגב @צצצצצ זה גם היה הבעיה עם התוכנה שלך, שלא היה בה בכלל דמויות והמערכת לא ידעה להתמודד עם זה.