שיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.
-
@CSS-0 כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:
אני פורץ לגוגל
נשמח אם תשתף איך אתה עושה את זה
-
עדכון... המערכת הגיעה ל 100% מושלם בהכל!! גרסה v2.0 בעז"ה מחר על הבוקר מקסימום בצהריים...
לוגים מהמערכת:
C:\Users\USER\Documents\proikts\סינון APK\גרסה 2>python 1.py ============================================= מערכת סינון ה-AI הופעלה בהצלחה! ============================================= [*] מתחיל אתחול מנוע AI... [*] מחפש מודל תוכן (Falconsai) בנתיב: C:\Users\USER\Documents\proikts\סינון APK\גרסה 2\models\1 [*] מחפש מודל מגדר (SigLIP) בנתיב: C:\Users\USER\Documents\proikts\סינון APK\גרסה 2\models\2 [*] טוען מודל תוכן... * Serving Flask app '1' * Debug mode: off Loading weights: 100%|█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████| 200/200 [00:00<00:00, 2426.44it/s] [+] מודל תוכן נטען בהצלחה! [*] טוען מודל מגדר... Loading weights: 100%|█████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████| 210/210 [00:00<00:00, 2756.47it/s] [+] מודל מגדר נטען בהצלחה! [+] כל המודלים (תוכן -> מגדר) מוכנים לעבודה! [*] התחלת משימת סריקה חדשה. נתיב: C:/Users/USER/Documents/סט בדיקה | מצב: folder | רגישות: 5 [*] נמצאו 12 תמונות לסריקה בתיקייה. -> סורק קובץ: אישה 2.png ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: אישה.webp ... [DEBUG] אישה = 0.580, גבר = 0.420 (סף לחסימה: 0.285) [DEBUG] -> נחסם (זוהתה אישה על פי מודל SigLIP) נחסם (זוהתה אישה) [X] -> סורק קובץ: גבר ..png ... [DEBUG] אישה = 0.272, גבר = 0.728 (סף לחסימה: 0.285) תקין [V] -> סורק קובץ: גם גבר וגם אישה.png ... [DEBUG] אישה = 0.299, גבר = 0.701 (סף לחסימה: 0.285) [DEBUG] -> נחסם (זוהתה אישה על פי מודל SigLIP) נחסם (זוהתה אישה) [X] -> סורק קובץ: לא צנוע 2.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: לא צנוע 3.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: לא צנוע 5.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: חוסר צניעות 2.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: חוסר צניעות 3.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: חוסר צניעות 4.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: חוסר צניעות..webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] -> סורק קובץ: לא צנוע.webp ... נחסם (בעיית צניעות) [X] [*] הסריקה הסתיימה בהצלחה! -
היה עיכוב קטן, ואם אני רואה נכון אני חושב שסיימתי את הגרסה האופליין, ככה שאני מקווה מחר או מחרותיים לעלות את זה...
ברגעים אלו בקמפול..
-
הגרסה הבאה זה המערכת סינון מלאה למחשב כמו שהבטחתי מה שכולם חיכו לו לא לשכוח שכל זה היה גרסאות מקדימות למערכת הסינון הגדולה..
דהיינו תחליף לנטפרי וכל מערכות הסינון?
איך זה יעבוד מבחינה טכנית? -
@css-0 לגבי השאלה
נתקלתי בבעיה קשה בתכנות, כדי לפשט את זה ה AI בנה לי על זה חידה..
שהיא:לא נראה לי שזה פיתרון טוב לחסום ב97% כי לדוגמא תמונה שיש בה 97% גברים ועוד אישה אחת ברקע (כלומר הרבה אנשים בקטן), זה לא יעבוד טוב, כי הוא לא יחסום את זה.
לכן לפי דעתי השאלה צריכה להיות האם יש אישה בתמונה - ואז עושים סיווג בינרי
והאחוזים שיש גבר זה לא רלונטי. -
@css-0 לגבי השאלה
נתקלתי בבעיה קשה בתכנות, כדי לפשט את זה ה AI בנה לי על זה חידה..
שהיא:לא נראה לי שזה פיתרון טוב לחסום ב97% כי לדוגמא תמונה שיש בה 97% גברים ועוד אישה אחת ברקע (כלומר הרבה אנשים בקטן), זה לא יעבוד טוב, כי הוא לא יחסום את זה.
לכן לפי דעתי השאלה צריכה להיות האם יש אישה בתמונה - ואז עושים סיווג בינרי
והאחוזים שיש גבר זה לא רלונטי. -
הגרסה הבאה זה המערכת סינון מלאה למחשב כמו שהבטחתי מה שכולם חיכו לו לא לשכוח שכל זה היה גרסאות מקדימות למערכת הסינון הגדולה..
איך זה יעבוד מבחינה טכנית?@לשכת-הרב כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:
איך זה יעבוד מבחינה טכנית?זה יהיה בגרסה 3, המערכת תרוץ על פרוקסי כל תמונה כל שהיא (או שאולי נעשה את זה בצילומי מסך פנימיים של הדפים) היא פשוט תשלח למודל לבדיקה בדיוק כמו שבודקים תמונה בתוכנה הרגילה, כל טקסט יסונן וכ"ו אין לי כח להריב שאני ישיק את הגרסה אני יסביר על הכל.
-
@css-0 אבל מה קורה באמת במקרה כזה
כתב בשיתוף | סננקל - מערכת סינון APK מטורפת ביותר אופליין.:
תמונה שיש בה 97% גברים ועוד אישה אחת ברקע (כלומר הרבה אנשים בקטן),
הוא באמת חוסם או שהוא פותח?
כי אם כן אז זה בעיה..
או שלא הבנתי נכון?