בקשה | "כלי קודש" כתוכנה, ולא רק תוסף!!!.... יש לכם ידע בתכנות? מוזמנים לעזור....
-
אם זה יעזור למישהו
בתקווה שזה לא מפריע לרבינו @pcinfogmach (אם כן תמחוק את הפוסט הוספתי אותך לעורך)
העתקתי את כל התקיה של @יום-חדש-מתחיל לתקיה המקורית של הכלי קודש ואחרי התקנה מחדש של התוסף זה נפתח גם דרך התוכנה בנפרד כולל שמירת היסטוריה והגדרות הכל אחד, בתנאי שהוורד סגור, או להפך לא ניתן לפתוח את שניהם בו זמנית אך כל אחד לחחוד באותו הגדרות וכו'@חד-בדרא-השני
כן זה יכול לעבוד דא עקא שברסה הבאה כבר זה לא יעבוד
אסביר התוכנה בעצם מחולק לשניים
החלק של התצוגה והחלק שקורא נתונים מהדיסק
ולכן אם השתנה משהו רק בהצגת הנתונים אזי התוכנה תעבוד פיקס
אבל בגרסה הבאה שיניתי גם משהו בחלק שקורא את הנתונים מהדיסק
ולכן זה מסתמא כבר לא יעבוד
בשפה המקצועית קוראים לזה פfontend ו backend
למה כזה מסובך?
כי הפיתוח נעשה בווב ואין לווב גישה ישרה למחשב מסיבות אבטחה
כל זה בקצירת העומר ממש -
@חד-בדרא-השני
למה כזה מסובך?
כל זה בקצירת העומר ממש -
@חד-בדרא-השני
למה כזה מסובך?
כל זה בקצירת העומר ממש@pcinfogmach כתב בבקשה | "כלי קודש" כתוכנה, ולא רק תוסף!!!.... יש לכם ידע בתכנות? מוזמנים לעזור....:
אתה מתכוין לומר שזה כלל לא יוכל לעבוד בעצם,
או שיצטרכו שוב לעשות את יצירת התוכנה, כמו שאני עשיתי ואז זה כן יוכל לעבוד? -
@pcinfogmach כתב בבקשה | "כלי קודש" כתוכנה, ולא רק תוסף!!!.... יש לכם ידע בתכנות? מוזמנים לעזור....:
אתה מתכוין לומר שזה כלל לא יוכל לעבוד בעצם,
או שיצטרכו שוב לעשות את יצירת התוכנה, כמו שאני עשיתי ואז זה כן יוכל לעבוד?@יום-חדש-מתחיל
יצטרכו שוב כמו שעשית -
@יום-חדש-מתחיל רוב הקבצים בתוכנה שהכנת כבר נמצאים צריך רק איזה קובץ אחד או שנים להוסיף/ לשנות לא?
-
@יום-חדש-מתחיל רוב הקבצים בתוכנה שהכנת כבר נמצאים צריך רק איזה קובץ אחד או שנים להוסיף/ לשנות לא?
@חד-בדרא-השני
סוג של - אין לי כח להסביר עוד - מחילה -
@חד-בדרא-השני כתב בבקשה | "כלי קודש" כתוכנה, ולא רק תוסף!!!.... יש לכם ידע בתכנות? מוזמנים לעזור....:
אז @יום-חדש-מתחיל לא צריך לעשות הכל רק את הקובץ שקורא את מה שיש כבר בתקייה המקורית?
אתה מנסה 'לעזור' לי?
או לדאוג לי שאני אבין מה שאתה לא הבנת האם הבנתי או לא?
או שאתה 'יודע' שלא הבנתי?מה בעצם אתה מחפש 'להבין', האם את מה שאני 'הבנתי' או את מה ש'לא הבנתי'?
-
@pcinfogmach אני לא הולך לשנות את השם או את האייקון.
כל פעם אסתבך עם הורדת הקומיטים החדשים ויהיו התנגשויות.אז או שתאשר לי לעשות כמו שעשיתי, או שלא אעשה.
-
@pcinfogmach אני לא הולך לשנות את השם או את האייקון.
כל פעם אסתבך עם הורדת הקומיטים החדשים ויהיו התנגשויות.אז או שתאשר לי לעשות כמו שעשיתי, או שלא אעשה.
@יום-חדש-מתחיל
אתה לא חייב כל עוד אתה לא עורך שינויים בקודאם היית עושה branch בגיטהאב לא היה לך את הבעיה הזו האייקון והשם זה לא משהו שאני מתכנן לשנות אצלי אז זה אל ישתנה bbranch שלך גם אם תקבל את העידונים שלי
-
@חד-בדרא-השני כתב בבקשה | "כלי קודש" כתוכנה, ולא רק תוסף!!!.... יש לכם ידע בתכנות? מוזמנים לעזור....:
אז @יום-חדש-מתחיל לא צריך לעשות הכל רק את הקובץ שקורא את מה שיש כבר בתקייה המקורית?
אתה מנסה 'לעזור' לי?
או לדאוג לי שאני אבין מה שאתה לא הבנת האם הבנתי או לא?
או שאתה 'יודע' שלא הבנתי?מה בעצם אתה מחפש 'להבין', האם את מה שאני 'הבנתי' או את מה ש'לא הבנתי'?
@יום-חדש-מתחיל
התכוונתי להסב את תשמות הבל שלך
שאתמול כשהעתקתי את הפריטים מהתקיה שלך לתקיה המקורית של כלי קודש מתוך כ1000 פריטים כמעט 800 מקבילים, ואפשר שגם את האחרים לא צריך רק איזה 2 3
אין לי יד ורגל בתכנות ניסתי לבדוק איזה פריטים אבל לא הצלחתי אולי בגלל שזה לא היה אותה גירסא
תודה על תשומת הלב שלך לענין זהמקוה שכעת תבין את מה שהתכוונתי שתבין ולא את מה שהבנתי שהבנת שאני הבנתי