בעיה | חבילת גלישה שנזללת בלי סיבה נראית לעין
-
@מתכנת-חובב גם בהסטוריה
-
@מתכנת-חובב גם בהסטוריה
@2580 יש לך כיון להבין אך קיבלת הודעה שהחבילה נגמרה בעוד החברה ראתה רק 40 ג'יגה ששומשו?
-
@2580 סתם מעניין
הרישום אצלם הוא בדיוק כפול מאצלך? -
@2580 יש לך כיון להבין אך קיבלת הודעה שהחבילה נגמרה בעוד החברה ראתה רק 40 ג'יגה ששומשו?
-
@מתכנת-חובב כן גם אני חשבתי ככה בהתחלה... אבל זה יותר גרוע... כי הם בדקו מתחילת החודש והמעקב של ווינדוס זה מה30 יום האחרונים שזה מאמצע חודש שעבר...
@2580 כתב בבעיה | חבילת גלישה שנזללת בלי סיבה נראית לעין:
@מתכנת-חובב כן גם אני חשבתי ככה בהתחלה... אבל זה יותר גרוע... כי הם בדקו מתחילת החודש והמעקב של ווינדוס זה מה30 יום האחרונים שזה מאמצע חודש שעבר...
לפעמים סטיק נרשם בכל מספר חיבורים למחשב כרשת חדשה
והנתונים בווינדוס הם חצויים -
@יוסף-מאיר-וייס ממש לא זה לא היה רק הודעה אלא גם פשוט האינטרנט הפסיק לעבוד (למרות שזה קרה יום אחרי ההודעה אבל זה קורה לפעמים...) וזה היה הודעה מחברת פלאפון
ממש לא זה לא היה רק הודעה אלא גם פשוט האינטרנט הפסיק לעבוד (למרות שזה קרה יום אחרי ההודעה אבל זה קורה לפעמים...) וזה היה הודעה מחברת פלאפון
אז מה הם אומרים עכשיו?
אני מבולבל... -
ממש לא זה לא היה רק הודעה אלא גם פשוט האינטרנט הפסיק לעבוד (למרות שזה קרה יום אחרי ההודעה אבל זה קורה לפעמים...) וזה היה הודעה מחברת פלאפון
אז מה הם אומרים עכשיו?
אני מבולבל... -
2 2580 סימן נושא זה כנפתר
-
יש עוד חברות שאפשר להתחבר דרכם לנטפרי, אז לא צריכים להיות נעולים על חברה מסוימת
אני החלפתי בעבר כמה וכמה פעמים חברה בגלל בעיות במהירות גלישה
והמסקנה שלי היא שהכל תלוי באמת בחברות!
לכל חברה יש מהירות גלישה שונה
ובכל חברה נגמר הנפח גלישה בקצב שונה לחלוטין...אז שווה לנסות להחליף עד שמוצאים מה יותר טוב
אני משתמש כבר כמה שנים דרך IB תקשורת, ואני מאוד מרוצה -
יש עוד חברות שאפשר להתחבר דרכם לנטפרי, אז לא צריכים להיות נעולים על חברה מסוימת
אני החלפתי בעבר כמה וכמה פעמים חברה בגלל בעיות במהירות גלישה
והמסקנה שלי היא שהכל תלוי באמת בחברות!
לכל חברה יש מהירות גלישה שונה
ובכל חברה נגמר הנפח גלישה בקצב שונה לחלוטין...אז שווה לנסות להחליף עד שמוצאים מה יותר טוב
אני משתמש כבר כמה שנים דרך IB תקשורת, ואני מאוד מרוצה@אברהם-אבינו-1 אני עכשיו עובר לסיבים...
דרך IB תקשורת -
@אברהם-אבינו-1 אני עכשיו עובר לסיבים...
דרך IB תקשורת -
@רפי-סאם כתב בבעיה | חבילת גלישה שנזללת בלי סיבה נראית לעין:
@צדיק-0 99 לחודש 100 מ"ב
על תשתית רימון + שכירות נתב 25 ש"ח@רפי-סאם למה אתה לא עושה 69 ש"ח לחצי שנה ב-019? (1000 מגה)
-
@DANIEL-4 כתב בבעיה | חבילת גלישה שנזללת בלי סיבה נראית לעין:
שלא יטעו - זו לא בעיה של נטפרי אלא של הספקים ומולם צריך לבדוק ולהתנהל
המחשב עצמו בהגדרות אינטרנט טען שהוצאתי 3 ג'יגה פחות (לא מאד הבדל משמעותי עדיין כמות מוגזמת ומוזרה)
שזה מעורר 2 שאלות- האם המחשב מתעדכן מהספק כמה השתמשתי או שהוא "סופר" לבד?
- איך יש טווח של 3 ג'יגה בין טענת הספק לטענת המחשב? או שיכתוב את השימוש שקרוב למה שחשבתי שבזבזתי או שיכתוב את הסכום המוגזם אבל בדייקנות
-
-
סיפור מוזר... היה לי חבילה של 100 ג'יגה והיא התחילה להגמר לי בסביבות ה20 לחודש זה היה נראה לי מוזר אבל אני כן משתמש שימוש יחסית אינטנסיבי (המון כרטיסיות פתוחות בדפדפן) אז הגדלתי את החבילה ל200 ג'יגה והיום אני מקבל הודעה שגם זה נגמר...
וזה ממש נראה לי מוזר כי לא נראה לי שהשתמשתי פי 2 משימוש רגיל שלי... השאלה איך אני יכול לבדוק איזו תוכנה/אתר רצים ברקע וזוללים לי ג'יגות בלי ידעתי...
אשמח לעזרה מהמבינים בלבד בדחיפות...
-
@רפי-סאם כתב בבעיה | חבילת גלישה שנזללת בלי סיבה נראית לעין:
@צדיק-0 99 לחודש 100 מ"ב
על תשתית רימון + שכירות נתב 25 ש"ח@רפי-סאם למה אתה לא עושה 69 ש"ח לחצי שנה ב-019? (1000 מגה)
@חכם-בלילה-1 ניסיתי...
לא היה להם את המבצע כי זה תשתית רימון.