להורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!
-
@המלאך הראשון נראה מבוסס על PySide6,
A fluent design widgets library based on PySide6יש כאן עוד גרסה שלה
https://github.com/zhuzichu520/PySide6-FluentUI-QMLאיזה עוד ספריה נורמלית לUI יש לפייתון? (כאילו מלבד Qt שלמיטב הבנתי PySide6 מבוסס עליה)
Tkinter לא נחשב, זוועתי עם עברית וRTL לא משנה איזה עיצוב תמרח עליו..@אביי כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
איזה עוד ספריה נורמלית לUI יש לפייתון? (כאילו מלבד Qt שלמיטב הבנתי PySide6 מבוסס עליה)
Tkinter לא נחשב, זוועתי עם עברית וRTL לא משנה איזה עיצוב תמרח עליו..זה בדיוק הבעיה.
QT זה במקור לCפלאס פלאס, הוציאו ספריית עיצוב מבוססת על QT לפייתון (טכנית שתיים אבל הסייד שהבאת הכי נחשב), כשאמרתי QT התכוונתי כמובן לספריה שלהם לפייתון.
באמת אין עוד עיצוב לפייתון כמו שכבר התלוננתי באשכול המובא לעיל..
טקינר לא בפרשה בכלל.
יש את פלאקס שלל גוגל, אבל אני חולם על ספרייה עם העיצוב הנייטיבי הזה.
.וזה עדיין אין, QT בשלל גירסאותיו לא קרוב לזה. -
@אביי כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
איזה עוד ספריה נורמלית לUI יש לפייתון? (כאילו מלבד Qt שלמיטב הבנתי PySide6 מבוסס עליה)
Tkinter לא נחשב, זוועתי עם עברית וRTL לא משנה איזה עיצוב תמרח עליו..זה בדיוק הבעיה.
QT זה במקור לCפלאס פלאס, הוציאו ספריית עיצוב מבוססת על QT לפייתון (טכנית שתיים אבל הסייד שהבאת הכי נחשב), כשאמרתי QT התכוונתי כמובן לספריה שלהם לפייתון.
באמת אין עוד עיצוב לפייתון כמו שכבר התלוננתי באשכול המובא לעיל..
טקינר לא בפרשה בכלל.
יש את פלאקס שלל גוגל, אבל אני חולם על ספרייה עם העיצוב הנייטיבי הזה.
.וזה עדיין אין, QT בשלל גירסאותיו לא קרוב לזה. -
@המלאך כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
.וזה עדיין אין, QT בשלל גירסאותיו לא קרוב לזה.
לי זה נראה ממש קרוב

-
@המלאך כתב בלהורדה | "נוסחאות התלמוד" – תוכנה חדשה להצגת עדי נוסח ושינויי גרסאות בתלמוד בבלי!:
.וזה עדיין אין, QT בשלל גירסאותיו לא קרוב לזה.
לי זה נראה ממש קרוב

@אביי השאלה כמה יהיה מורכב לי להמיר את העיצוב לזה, אין לי ראש לזה כעת...
-
@אביי השאלה כמה יהיה מורכב לי להמיר את העיצוב לזה, אין לי ראש לזה כעת...
@הכי-גרסינן מאוד מורכב.
זה מבוסס על QT + שפת עיצוב פנימית בשם XML או משהו כזה. -
@הכי-גרסינן מאוד מורכב.
זה מבוסס על QT + שפת עיצוב פנימית בשם XML או משהו כזה.